Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halszka halina

W milczeniu. tvn.

Polecane posty

Gość rosikosi
ludzie opanujcie sie1!!!!!!!!!! tam z rzadu bylo tylko pare osob!!!!!reszta to przedstawiciele rodzin katynskich,ksieza,lekarze!!!!!!!!! co wy pierniczycie o jakis pieniadzach,pijanych kierowcach i itp.!!!!!!!

Gość bdgbdbbdbdbdb
.. bo faktem jest że jak spłonie autobus pełen dzieciakow to odszkodowania tak wysokiego rodziny nie dostaną i to ma prawo ludzi wkurzac i nie chodzi o zadną zazdrosc

Gość ze dostal znak
zgadzam sie z rosikosi

Gość bdgbdbbdbdbdb
"reszta to przedstawiciele rodzin katynskich,ksieza,lekarze" nie zwykły ksiądz tylko kapelan prezydenta nie zwykły lekarz tylko lekarz prezydenta

Gość halszka halina
ok. "nie wyklucza". ale jezeli nie ma zadnych przeslanek, ktore na to wskazuja, a on nadal tak uwaza, to zastanawiam sie, gdzie on widzi logike w zamachu. jaki byl sens zamachu na prezydenta konczacego kadencje? jaki? przeciez gdyby to wyszlo na jaw, to mogloby o zapoaczatkowac chciazby wojne. polska jest w nato, ue itd. atak na prezydenta = atak na polske. pytam kolejny raz, co mialby przyniesc ten zamach? chyba,ze to jaroslaw go zorganizowal, bo chcial przejac stolek ;-)

Gość halszka halina
kafeteria sie znowu zawiesza.

Z tymi planami chodziło mi o to, że rodziny zostały z kredytami itp. wiem, zaraz ktoś napisze, ze każdy z nimi zostaje, ale nie oszukujmy się, ze ci którzy mają kasę żyją na innym poziomie i pewnie sumy były i są o wiele większe. ci, którzy mają kasę powinni wiedzieć, że w życiu różnie bywa. Przecież jak maja kasę to stać ich na polisę, nie ?:) nie sztuką jest mieć kasę i wysokie kredyty

Gość andzelinaaaaaa
nie zamierzam tego oglądać, tak jak niektórzy juz powiedzieli, nie wiem po co tworzy sie takie filmy, z całym szacunkiem dla tych ludzi i dla tej tragedii co mnie obchodzą ich przeżycia, codziennie odchodzą ludzie i jakos nie robimy o tym filmów, nie mam najmniejszej potrzeby wysłuchiwania tego, nie rozumiem tez zupelnie ludzi którzy zgodzili się opowiadac o tym bo nie widze sensu, nie potrafilabym sie tak obnosić z tak ciezkimi i osobistymi przezyciami.

Gość rosikosi
i wszsytko si

Gość brendazz
i wszystko si

Gość ze dostal znak
zgadzam sie z rosikosi

Gość pamiętajmy, ze ci ludzie mieli
plany ja "pieprzę" o tym że wszyscy ludzie sa równi. śmierć kogoś na ulicy przejechanego przez pijanego jest tak samo dotkliwa dla rodziny jak śmierć np Gosiewskiego czy Putry

to byl protest rodzin. prosba o to,zeby juz skonczyc z rozstrzasaniem calej tej tragedi protest jakiejś garstki trochę mało jak na szumny protest kto wie, może reszta rodzin niezgadzająca się na wystąpienie chciała zaprotestować przeciw robieniu tego filmu:P i nikt tej części nie wziął pod uwagę

Gość kamil z poznania
w ogole nie ogladam klamliwej stacji komuszej TVN.

Gość ,jmn,n,mn,mn,mn,n,n
nie ruszylo mnie to. Rok temu zginął mój tata. Zostaliśmy sami bez jakiejkolwiek pomocy. Mam byla wtedy w ciazy. maly urodzil sie zdrowy ale jest bardzo nerwowy. Nikt nam mnie pomógł nikt o nas filmów nie krecił nikt nie postawił tacie pomnika. Choc był swietnym strazakiem ktory zrobil pewnie tysiac razy wiecej dla ludzi niz nie jeden polityk. wiecej.. uratowal nie jedno zycie. niby ze w tym domumencie mieli dac do zrozumienia ze oni cierpia normlanie jak kazdy inny czlowiek... ok... facet młody... on wydawał się najbardziej ogarniety. Choc tez nie wiem po co brał udział w czyms takim. Pamietam jak pary tygodni po katastrofie jedna z żon(obecna w filmie) byla w DDtvn. Pytania... głupie.. odpowiedzi jeszcze głupsze. Dziekuje ale mnie takie rzeczy nie ruszaja. dobranoc