Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aureliax

szara sukienka, szare buty a jakie rajstopy???

Polecane posty

Go艣膰 aureliax
zapomnia艂am dodac,偶e mam kupiona identyk sukienk臋 jak na fotkach.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do postu wy偶ej
czarne kryte rajstopy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aureliax
no to dobrze, bo ma takie w szafie a juz nie mam funduszy na dokupowanie nowych "pomys艂贸w". Czy srebrne dodatki nie b臋d膮 za nudne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko nie czarne!!!!!
nigdy w 偶yciu nie ubieraj czarnych but贸w do takiej sukienki czarne buty sprawi膮, 偶e ca艂o艣膰 b臋dzie nijaka o偶yw str贸j dodaj nieco barw!! wiosn臋 mamy, niech i ona b臋dzie widoczna w stroju jaki wybieramy m贸j wyb贸r do tej sukienki to fioletowe wysokie buty, kolor niech b臋dzie mocny, lub czerwie艅 (tylko nie bordo) niech to b臋dzie mocna czerwie艅 zobaczysz sama, 偶e z takim dodatkiem str贸j nabierze wiosennej lekko艣ci a nie czer艅 kt贸ra tylko sprawi, 偶e b臋dzie to kolejna zwyk艂a szara mysz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aureliax
nie, buty mam szare nie czarne. Nie ma fioletowych, dlatego mysla艂am ,偶e mo偶e o偶ywi膰 dodatkami co by nie by艂o md艂o (dlatego pisa艂am czy srebrne nie b臋d膮 nudne... )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aureliax
co do but贸w sie zgodz臋,ale ju偶 nie mam jak ich dokupi膰- wypr贸buje innym razem. teraz musz臋 radzi膰 sobie z tym co mam. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aureliax
Czy d艂ugi naszyjnik b臋dzie pasowa艂? Powiedzmy z jednym kolorowym wisiorkiem?? Np. w czerwieni zawieszka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rajstopy zdecydowanie
klasyczne, jak najcie艅sze, w kolorze naturalnym. W innych bedziesz wygladac ciezko. To lekka delikatna sukienka, ciemne nie pasuja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aureliax
No ja i dwie sprzeczne opinie..... :( to czarne kryte czy naturalne cienkie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym jednak postawi艂a
na czarne kryte :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka se jedna
lekkie cieliste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka se jedna
rany julek, ubierz kryjace czarne, walnij foto, a potem cieliste i tez walnij foto to sobie por贸wnasz, troche wyobrazni dziewczyno :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwartnik
pos艂uchaj rady faceta , szare cz贸艂enka mog膮 by膰 , natomiast zastan贸w si臋 nad po艅czochami i by膰 mo偶e w lekkim fiolecie albo wrzosie dobierzesz i b臋dzie git , 偶ycz臋 fajnej zabawy :)

Udost臋pnij ten post

Czarne rajstopy b臋d膮 okej jednak jasne buty + ciemne rajstopy skracaj膮 nogi. Ja postawia艂a bym na cieliste. Nie zawsze trzeba wszytko o偶ywia膰 jedno kolorowy zgaszony look nie oznacza nudy. Je艣li wydaje ci si臋 bez polotu wystarawszy pomalowa膰 paznokcie na czerwono. banalny zabieg a wbrew pozorom takie paznokcie przy stonowanym stroju s膮 bardzo widoczne i dodaj膮 tego brakuj膮ce elementu. Nie staraj si臋 na sil臋 dodawa膰 barw je艣li tak jest dobrze to w porz膮dku nie zawsze trzeba mie膰 na sobie mocny kolor aby wygl膮da膰 dobrze. Sp贸jrz na czerwony dywan w tamtym i tym sezonie kr贸lowa艂y kreacje w kolorze nude i takie same buty do nich oraz cieliste rajstopy czy by艂o nudno ja tak nie uwa偶am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko te
sliwkowe, ciemny turkus..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja was bardzo prosz臋
nie dawajcie rad z tamtej epoki. cieliste rajstopy?? chyba kpicie sobie ze mnie. dawno ju偶 nie nosi si臋 cielistych rajstop, s膮 niemodne, nudne, md艂e i myszowate. chcesz wygl膮da膰 jak relikt prlu, za艂贸偶 cieliste rajstopy. fuj. tylko ciemne, matowe. koniec, kropka.

Udost臋pnij ten post

ja was bardzo prosz臋 -> je艣li dla ciebie cieliste rajstopy to prl to c贸偶. Dla mnie to klasyka i dobre wyj艣cie je艣li nie mo偶na si臋 zdecydowa膰. Moda, nuda? Ta sukienka jest ju偶 modna i nie jest nudna i na pewno nie jest dla szarej myszki wi臋c po co dok艂ada膰 co艣 jeszcze. Wiele kobiet pope艂nia b艂膮d pr贸buj膮c co艣 ulepszy膰. I zamiast tego wchodzi pstrokacizna. Wrogiem dobrego jest lepsze bo cz臋sto przesadzamy. Z艂ota zasada je艣li chodzi dodatki: Je艣li czego艣 ci brakuje i chcesz co艣 doda膰, wr贸膰, zdejmij co艣 i wyjd藕.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aureliax
Dzi臋kuj臋 za pomoc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwielbiam cieniutkie rajstopy, mia艂am kiedy艣 te Gatty, s膮 naprawd臋 mocne jak na ta grubo艣膰. Nawet do slubu mia艂am wersje bia艂膮.

Udost臋pnij ten post