Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d hg gh bc

podoba wam się ten pierścionek?

Polecane posty

Gość d hg gh bc
Widzę że mój topik jest jeszcze aktywny. Bardzo chętnie bym wydał i 5 wypłat, ale... pracuje i zarabiam 1400pln niecałe z tego 500idzie na stancje 400 na rate za samochód a reszte życie. Pierścionek kupiłem za 849zł ale nawet go nie miałem 5min bo został mi skradziony z ręki w reklamówce. I niestety jestem zmuszony bo po prostu nie mam innego wyjścia, na tamten zbierałem i odkładałem 4miesiące.

Gość okiem eksperta
matko ludzie sa okropni... autorze wspolczuje ci naprawde ze ktos ci ukradl ten pierscionek... ja bym nawet przyjela i plastikowy z odpustu... byleby tylko byl podarowany z wielkiej milosci :) pozdrawiam i zycze szczescia :)

Gość vjgvjhvgbhjbghjmgbh
ano aktywny, aktywny, jubilerstwo to moja pasja, lubię oglądać piękna bizuterie, a konkretnie piekne kamienie słuchaj współczuje Ci bardzo, że zostałes okradziony, ludzie są okropni jesli chodzi o pierścionek to nie jest wazna cena, tylko żeby był piekny i trwały, metki Twoja przyszła zona nosic przecież nie będzie ale te pierścionki co pokazałes nie sa ładne, radziłabym Ci kupić jesli już to pierscionek z rubinem czy szafirem - te kamienie nie sa aż tak drogie, zalezy też jaki kolor kamienia się Twojej Pani podoba, ale nie kupuj błagam cyrkonii to jest tylko szkiełko, poszukaj w internecie okazji, ja mam jeden cudowny pierścionek z ebaya z usa za 600 zł waga 4 gramy z rubinami, szafirami i diamentami, jest cudowny i niepowtarzalny, wiem Ty tyle nie chcesz wydac na pierscionek, ale te moje 4 gramy to za duża waga jak na zareczynowy, poszukaj czegoś do 3 gram

Gość to współczucia autorze
nie przejmuj się gadaniem bab one są szczęśliwe z prezentów powyżej tysiąca z tego co widać ;) to źle świadczy

Gość uderz w stół a nożyce
się odezwą. jakbyś tu pokazał pierścionek za 1500 zł min. to każda pisałaby jaki cudny fajny i elegancki na zaręczyny, ale że pokazałeś "bubel" z cyrkonią to już jesteś skreślony jako w roli męża, ojca bo dzięki takiemu pierścionku nie zapewnisz bytu żonie i rodzinie ;);) oj naczytało się głupot tego pokroju. Swoją drogą jesteście niewychowanymi prosiakami. Jak możecie wręcz żądać za ile wam facet ma kupić ten pierścionek a prawda jest taka, że to tylko i wyłącznie jego wola czy zechce wam cokolwiek kupić i czy w ogóle będzie chciał być z wami bo to najważniejsze. A tupać nóżką to sobie możecie przed mamą albo tatą. Aurorze jeśli wiesz, że spodoba się wybrance to śmiało kupuj.

Gość d hg gh bc
Link do pierścionka wysłałem tylko jeden bo ten mi się spodobał i wiem że ona lubi w tym stylu. A cyrkonie można zmienić chyba na inny szlachetny kamień, np.Rubin u jubilera prawda?

Gość a mi się bardzo podoba,
sama szukam coś na zaczonowy, mój mi powiedział zebym sama sobie coś wybrała bo ja bardzo wybredna jestem, i ten mi sie bardzo podoba, i autorze nie słuchaj tych idiotek, mam 22lata,

Gość d hg gh bc
to super jutro taki pójde kupie dla mojej Pani.

Gość Lori Anna...
a mi sie podoba i ja wole zloto niz srebro ale to juz indywidualna kwestia:)

Gość iiiiiiooooooo
a ja dostałam pierscionek za 200 zł i jestem bardzo szczesliwa i wkrotce wychodze za maz. A moj narzeczony okazuje mi milosc, szacunek i pomaga mi w roznych rzeczach. I sto razy bardziej wole taka jego postawe niz pierscionek za 2 tys i zero szacunku, oszukiwanie itd. Cena pierscionka to nie wszystko.

Gość d hg gh bc
Ale cyrkonie można przecież zmienić na szlachetny kamień, to chyba każdy jubiler może zrobić, no chyba że się myle

Gość hvdbgvure
moze byc i z cyrkonia ale ten akurat jest okropny

Gość srutuuuuu
pewnie że może wymienić i zrobić jaki chcesz. Kupuj i nie patrz na żadne negatywy jej ma się podobać

Gość ona ona ona....
wg mnie jest sliczny uwielbiam takie pierscionki.. nie wiem czy ja jestem jakas inna ale cena nie gra roli.. wyobrazcie sobie taka sytuacje chlopak sie oswiadcza : wyjdziesz za mnie.. a dziewczyna patrzy - z cyrkonia? ile dales? pustacki swiat