Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amamda O

Rosjanie wymienili tablicę na kamieniu w Smoleńsku

Polecane posty

nie rozumiem, co sie tak wzburzacie, zmienili i juz, przecierz jej nie usuneli. Niemcy też bardzo dużo, zabili polaków, a jakoś o tym się nie wspomina. Dla mnie nie ma problemu, jest nowa i już, wielka różnica, jak by ludzie innych problemów nie mieli, tylka jakaś tablica i inny napis.

zmienili, bo była w wersji językowej polskiej, a Rosjanie nie mają obowiązku znać język polski, by przeczytać, co tam napisane. Po drugie, to ich dom i jak mają w nim być ustawione meble to ich sprawa. Przypomnijmy sobie ile było krzyku, jak Ukraince postawili pomnik i była dedykacja tylko po ukraińsku. Polacy mało się nie posrali, a jak sami dali plamę i nie zrobili sprawy jak należy, zrobił się lament smoleńskich wdów.

Gość rzeczywistość
Rzeczywistość jest taka, że rosjanie postawili kamień dla polaków, a głupie polaki bez pytania wkręcili sobie w niego tablice. Trzeba spytać, poprosić i jak by były kłopoty to wtedy mieć pretensje a nie teraz robić z siebie ofiary. Rosja jest zakłamana, ale nie w tym przypadku. Pozdrawiam.

stala sie rzecz straszna bo Polacy sobie tablice na kamieniu zawiesili jak tak mozna przeciez to teren rosji a nie nasz przeciez ten kamien nalezy do rosji ehhh co za idioci z forum

Gość to oczywiste ale niektórzy nie
wawcia czyli moge u ciebie na podwórku albo w samochodzie sobie jakaś płyte powiesić bez pytania tak?

jesli by tam sie rozbil samochod z twoja rodzina i by zgineli to moglbys tam siedziec sobie non stop bo bym zrozumial twoj bol ty jebany kretynie

Gość hahahba wawcia prosze nie:D:D:
o napewno. nie wykluczam że gdybym zapytal czy moge to byś w przypływie zrozumienia dla tragedii udzielił zgody. ale jakbym tak bez pytania wszedł na chate i zaczał wiercic w scianie dziury pod płytę to byś sie wkurwił i mnie na kopach z mieszkania wyprowadzil:D czy tam ogrodu... wiec nie pierdol. ja sie zgadzam że ruskie zachowaly sie debilnie i chamsko ale polacy nie dużo mądrzej przykręcając coś bez ustalenia z rosją. albo chociaz poinformowania!

czy ktos tam wchodzil do mieszkania i wiercil komus dziury w scianie przyklady jakie dajesz mozesz sobie wsadzic w dupe co najwyzej idioto zacznij myslec samodzielnie a nie przez media

tutaj chodzi o to ze ruskie mieli w huj czasu na zdjecie tej tablicy a zrobili to dizen przed obchodami rozumiesz juz o co chodzi?? te ku rwy zawsze byly przeciwko nam i zawsze beda i zaden z nich przyjaciel.

o boże trzeba być idiotą żeby uważać ruskich za przyjaciól:D i to oczywiste że specjalnie wymienili ta tablice akurat w takim momencie. gdyby polska oficjalnie ta tablice tam powiesila, a nie bez pytania byłaby inna sytuacja. ps. ja myślę samodzielnie, ciekawe czy ty też. jakie gazety czytasz? bo ja : wyborczą, nasz dziennik, polska the times, gazeta polska , dziennik. a tv to wiadomości na wszystkich kanałach, 1,2,polskat, tv info, tvn a ty?

O dziwo wczoraj podobały mi się relacje Polsat news.TVN 24 nie dało się właściwie ogladać.:(

wawcia no odpowiedz jesli to nie tajemnica. co na codzień czytasz. jakie gazety i jakie wiadomosci oglądasz. jestem zwyczajnie ciekaw

ja was nie rozumiem co tak na media skaczecie:D jakbyście sie wczoraj urodzili:/ przeciez to oczywiste że wszystkie praktycznie gazety i tv w jakiś sposób manipulują. wystarczy to samo zajscie pokazać z innej kamery i juz odbiór jest różny. wy nie lubicie tvn bo nie podoba wam się co tam mówią czy że manipulują? podobnie z gw? przeciez tak samo manipuluje czytelnikami gazeta polska cyz nasz dziennik. dlatego ja czytam i gw i gazete polską by miec wyposrodkowaną włąśna opinię a nie jednego źródła. jesli czytacie jedynie gazete polską, jedynie tv trwam ogladacie i słuchacie tylko radia maryja to jesteście w chuj manipulowani tak samo jak ci co czytają wyłącznie GW, oglądają TVN i słuchają jakiejś tam stacji pro-PO.

Wczoraj Polsat pokazał relację człowieka, który dziwił się , że samolot w ogóle się rozbił , a dodatkowo jeszcze rozpadł na tyle kawałków.Tymczasem był on dodatkowo wzmacniany i miał możliwość lądowania nawet na łące.Faktycznie , raczej traktujemy ten samolot jako zwykłą tutkę....ale on nie był taki zwykły.Co prawda często zawodny.Niestety to , co robiła z nim potem strona rosyjska uniemożliwia zbadanie go na ewntualnośc jego jakiejś awarii, nie mówiąc już o czym innym.

jesli chce sie posmiac to czytam naglowki z gazeta pl wp i onet bo sa mistrzowskie wiadomosic nie ogladam bo zwyczajnie w domu od ponad 5 lat nie mam tv poniewaz stwierdzilem ze nie beda robic ze mnie idioty. czasami zerkne na strone niezalezna.pl. ale za to gdzie nie pojde to napierdalaja mnie tym tvn czy to rodzina mojej kobiety czy jacys znajomi czy nawet w knajpie kiedy chce cos zjesc musi ciagle to gowno leciec i musze sie prosic o zmiane kanalu:D :D po co ja mam czytac gazety i twory w niej jakis dziwnych dziennikarzy ??

Wawcia, dokładnie, nie musimy czytać i oglądać pewnych stacji, gdyż większość ludzi i tak ciągle nam o nich przypomina.Należy się wieć od tego odgradzać ciągle a i tak się pojawia. ale "Uważam rze" REWELACJA. Czytam prawie od deski do deski.

czyli innymi słowy widzisz świat poprzez jedno źródło, niezależni.pl/? jeśli chcesz mieć obiektywną opinię to trzeba czytać źródła różne. RÓŻNE!!! inaczej jesteś manipulowany tylko nawet o tym nie wiesz. tak samo jak ci co czytają tylko całe życie GW a gazety "gazeta polska" nie tkną bo to "pisowska propaganda". i tacy są tak samo nieobiektywni i manipulowani jak czytajacy wyłącznie gazete polską i nic innego. i poziom wiedzy takich ludzi nie róźni się wiele od odbiorców pństwowej tv na białorusi czy libii. trzeb czytać różne źrółdła. skrajne.

gazeta wyborcza nie ma nic wspolnego z polska :) to poziom faktu i nic wiecej w tej redakcji pracuje bardzo duzo mlodych ludzi w wiekszosci pedaly wiec co taki chory czlowiek moze madrego napisac o naszym kraju?:D:D jedyne co dobre maja to sport dlatego w pon kupuje calosc wypierdalam do smieci a zachowuje sport :)

dobra chyba was nie przekonam bo widze że wy chcecie czytać tylko to co wam pasuje, gdzie pisza taką PRAWDĘ która wam pasuje. i dlatego jest w polsce taki podział. na tych za pisem zaczytanych wyłącznie w propisowskiej prasie i tych za po czytających wyłącznie prase anypisowska. i ci i ci sa ciemni. i nieobiektywni. aha żeby nie było nie jestem za lewica, ani za pisem ani za po. kiedyś głosowałem za pis, po koalicji z lepperem i giertychem zagłosowałem za po a teraz to już pierdole . tylko obserwuję co to się w kraju dzieje.. dwie grupy zaślepionych zmanipulowanych ludzi nie potrafiących rozmawiać się nawzajem obrzuca błotem. troche to głupie ale cóż.

koalicja z lepperem i giertychem to byl taki pstryczek w nos dla PO :) a kto ich potem wyjebal z wielkim hukiem z tego rzadu wprawiajac w jescze wieksze wkurwienie PO :D:D:D:D

wawcia ale co to za argument?y czy ma coś wspólnego z polska? gw ma to wspólnego z polską że opisuje dla jednych mniej dla drugij bardziej zgodnie z rzeczywistością to co się w polsce dzieje. nie musi być gazeta polska. o polsce pisza też gazety za granicą. też warto poczytać. jak czytasz jedno źródło to jestes manipulowany. z czasem zaczynasz myśleć tak jak tam pisza. to normalna reakcja psychiki nastawionej na odbiór jednego przekazu.

ale ja nie potrzebuje czytac gazety michnika :D:D wystarczy mi widziec kim jest ten pan :D po co wiec mam czytac jego herezje??:D:D:D dobra spadam na trening :D w zdrowym ciele zdrowy duch :D:D