Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amamda O

Rosjanie wymienili tablicę na kamieniu w Smoleńsku

Polecane posty

Gość no to po kolei
takim prawem zmienili, że tablica została powieszona bez ich zgody i akceptacji

Domniemany Shatynie , o Twoim pomysle irracjonalnym to już się wypowiedzialam, natomiast ta reszta, o którą pytasz, to nie moje...dobrze poszukaj, poczytam...Jesteś klasycznym przykładem pieniacza, co nie wie dokładnie , nie sprawdzi ,a już pyszczy...

Gość no to po kolei
uczczenie pamięci to wycieczka.

Gość KAMORIS999311
hmmm jakiego zjednoczenia ??? Polaków ??? wyobrażasz sobie młodego , przeciętnie myślącego człowieka jak sie jednoczy z np. z mocherową bereciarką ?? to nie przejdzie ..... . Mochery myślą inaczej , przeciętni inaczej inteligenci też inaczej tylko te dwie ostatnie grupy mają szanse sie zjednoczyć boooo co do całych polaków jest to nie realne . To już skin sie z punkiem pogodzi prędzej niż mocher z przeciętnie myślącym człowiekiem.

Gość no to po kolei
nie zauwazyłem. możesz powtórzyć? pieniaczem nazywasz człowieka który opiera sie na rzeczywistosci a nie na zmyśleniach?

Gość zdaje się,że.....
czylio kłamstwo! Prezydent w trakcie lotu państwowego do Tbilisi lecąc statkiem lotnictwa państwowego nie mógł złamamać-co podnosił B.Klich ART 114 prawa lotniczego bo przepis ten nie ma zastosowania do lotów państwoych a ty powtarzasz jak małpa argument,że naruszył prawo-pomijając już to,że na presję taką dowodów nie ma a jest tylko antypatia do L.Kaczyńskiego.

Gość no to po kolei
jak to nie ma jak Kaczyński sam mowi o wydawaniu rozkazów pilotom?

Gość no to po kolei
dlaczego nie ma zastosowania do lotów państwowych?

abc ten koles jak slyszy nazwisko kaczynski to przechodzi dziwna metamorfoze rozszerzaja mu sie zrenice wychodza mu kly szpony nastroszy sie jak paw piana z mordy cieknie a na koncu pierd kleks w majtach i kazdy sie z niego smieje a on sobie wymysla wtedy przyjaciol na orange co niby przytakuja mu ze ma racje :D wiec po prostu olej to gowno szkoda czasu

Gość zdaje się,że.....
no to po kolei napisał- napisałeś: i czy tak naprawdę ta presja w ogóle miała miejsce.Niestety to kłamstwo. no to zacytuje fragment wywiadu. Do Gruzji lecieli panowie z przygodami. Wojskowy pilot rządowego samolotu nie chciał lecieć do Tbilisi, trzeba było lądować w Azerbejdżanie i pędzić w konwoju do granicy gruzińskiej. Nie rozśmieszaj mnie.Cytowanie jakiegoś wywiadu uważasz za równoznaczne z przeprowadzeniem dowodu na prawdziwość twych twierdzeń.Dowód to jak na razie przeprowadziłem ja-dowówd na to jak manipuluje się opinią publiczną by mieszać w głowach ludziom między innymi takim jak ty niestety:O:O

[zgłoś do usunięcia] no to po kolei nie zauwazyłem. możesz powtórzyć? pieniaczem nazywasz człowieka który opiera sie na rzeczywistosci a nie na zmyśleniach? Zapieniłeś się już cały i nie widziałeś odpowiedzi? :D No i takie mamy społeczeństwo....

Gość no to po kolei
ten wywiad jest autoryzowany i był zamieszczony na oficjalnej stronie prezydenta RP.

Gość no to po kolei
no własnie. atak na rozmówcę i brak merytoryczności:O

Gość no to po kolei
a a wywiadzi Lech Laczyński stwierdza że wydwała rozkazy pilotom nawet przez generałów. na ten temat była interpelacja sejmowa Gosiewskiego. z powodu obronienia się przed naciskami kapitan został, odznaczony.

Gość no to po kolei
ok. jak rozumie w związku z brakiem merytoorycznych argumentów zaczyna sie standardowy atak chamstwa i kurewstwa.

Gość zdaje się,że.....
19:54 [zgłoś do usunięcia] no to po kolei dlaczego nie ma zastosowania do lotów państwowych? PATRZ art 1 pkt 4 ustawy prawo lotnicze:):)

[zgłoś do usunięcia] no to po kolei ok. jak rozumie w związku z brakiem merytoorycznych argumentów zaczyna sie standardowy atak chamstwa i k**ewstwa. :D :D :D :D Chętnie przeniosę się na Twój topik...czuje się zaproszona.:D

Gość zdaje się,że.....
19:57 [zgłoś do usunięcia] Wawcia Returns Dowód to jak na razie przeprowadziłem przeprowadz dowod na druga strone jezdni przez pasy wawcia....shatyn jest pod nickiem no to po kolei-ja zas mu udowodniłem,że Prezydent nie mógł złamać przepisu w trakcie lotu do Tbilisi-bądź łaskaw nie utrudniać tego:D--tzn ja tak tylko podejrzewam,że to shatyn-pewnośći nie mam. Co do wywiadu z Prezydentem-ja nie kwestionuję jego wiarygodności ale w żadnym wypadku nie można uznać na jego podstawie,że L.Kaczyński wyznał w nim,iż prawo złamał-to co zrobił próbowano tylko podciągnąć z tytulu gry politycznej pod tezę,że prawo naruszył.

Gość maniek5
hehehehe :D :) :D legia dostała karnego z kapelusza :D fuksem ma podział punktów :D Wisła MP :D legia dawno legła :D Małecki jak Messi :)

Gość maniek5
w sumie szkoda ze jest remis :o legia ma ciągle szanse grac w pucharach :o

Gość zdaje się,że.....
A tak wogóle to jest to już totalny offtop....było o zmianie tablicy teraz jest już awantura a spierać się nie ma sensu zwłaszcza w ten sposób......Ja tylko napisze,że Polska ma poważniejsze problemy jak chodźby wielka locha w budżecie-zadłużenie kraju rośnie a strategia już raz obrana w ekonomii nie pozwala na to by pomóc tym jacy mogliby doprowadzić do zmnijszenia deficytu-małym przedsiębiorcom-nie ma uproszczeń w prcedurach,nie ma niskich podatkó,rosną ceny,prawo kuleje skoro można je obchodzić na dziesiątki sposobów nie mówiąc już o takich bradniach jak niby wzrost średniej krajowej w czasoe gdy większość uwiązana jest na umowach zlecenia bez odpowiednich zabezpieczeń społecznych,studia coraz droższe a edukacja urynkowiona itd itp i to są prawdziwe problemy a nie tematy zastępcze jakich możesz być tyle ilu polityków czy dziennikarzy je wymyślających i tak jak tu ktoś napisał-w katastrofie nie chodzi o to by ją wciąż opłakiwać(zwłaszacza,że niektórzy ronią nad ofiarami ''krokodyle łzy'')-chodzi o prawdę oczyszczoną z manipulacji...nie można w tym siedzieć bez przerwy ale trzeba o tym pamiętać choć niektórzy chcieliby aby o tym szybciutko zapomnieć.

Gość maniek5
rosjanie zamordowali polaków :(