Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bikigdybi

w którym miesiącu najwięcej się tyje??

Polecane posty

Gość bikigdybi

jestem w 6 miesiącu a nie przytyłam ani grama...

Gość frfrgghtrt
pod koniec ciazy, ja w 6 mscu przytylam zaledwie 5 kg a do 9 przybylo mi jeszcze 25

Gość pod koniec
ja zaczelam przybierac na wadze gdzis dopiero w 7 miesiacu, teraz jestem w 9 i mam 9 kg do przodu, nie wiem kiedy i jak, ale w ciagu miesiaca przybylo mi 5 kg, chociaz dieta sie nie zmienila, ruszalam sie tak samo jak wczesniej..

E tam, nie ma reguły. Ja najwięcej przytyłam w pierwszych czterech miesiącach, potem tyłam coraz wolniej, a teraz wręcz chudnę, bo macica mi uciska na żołądek i nic nie mogę jeść bo mi niedobrze i mam zgagę:-(

Gość m mnbm
tez kolo 6/7 miesiaca

Ja podobnie jak Znów mama, najwięcej w pierwszych 5 miesiącach, a teraz schudłam, mimo, że dziecko przybiera na wadze :) Jestem w 8 miesiącu.

ja tyję stopniowo od samego początku, teraz mam końcówkę 7 miesiąca-32tydzień i mam 10, może 11kg na plusie

Gość wujekdobrarada****
najwięcej sie tyje w miesiącach zimowych,z powodu zimna organizm ma większe zapotrzebowanie na kalorie a z drugiej strony-mało ruchu.

Gość ja najwiecej przytylam
na koncu.. Woda dodatkowo mi sie w organizmie zatrzymala. do 6 miesiaca przybralam moze 3-4 kg a w calej ciazy - 20 kg!

ja z poczatku mialam ciągle wzdęcia i zgagi, nawet po łyku niegazowanej wody minerallnej to też zbyt wiele nie przybierałam nawet niecałe 1kg/mc bo nie chcialo mi sie jeść tyle pod koniec troche nadgoniłam ale i tak w ciagu tych 8 mc-y przytyłam tylko 10-11kg

Gość paczkowana
U mnie największy przyrost wagi był tak w miesiacach 5-7