Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga20m

Przyjme ubranka dla dziewczynki

Polecane posty

Gość grrrrrrrr
po co kupic jak mozna dostac za darmo:(

Gość kuki123
ale osy na forum no tak Polak Polaka w łyżce wody utopi:(niech piszą te panie co mogą pomóc a reszta niech zamilczy

Gość Aga20m
Zajmuje sie nia moja kolezanka ktora tylko w weekendy moze. Poza tym jak pojde w sobote to w niedziele juz nie albo ide na polowe zajec tylko. Poza tym gdyby nie ta szkola to i renty bym nie miala.

Gość dostalas przeciez linka
Ja moge pomoc ale jak bede miala pewnosc, ze pomoc danej osobie sie nalezy. A dla mnie oznacza to, ze taka mama zrobila wszystko co w jej mocy aby pomoc sobie i dziecku i juz ostatecznosc pchnela ja do tego kroku. Nie zamierzam pomagac leniom, ktorym sie nie chce nic robic bo "maja dziecko" :O Dlaczego autorka nie ma chociazby dofinansowania do czynszu? W jej sytuacji przeciez powinna a to juz dodatkowy zastrzyk finansowy.

Gość Bibibia
A co ta dziewczyna zrobila zlego ze po niej tak jezdzicie

Gość hahahahahaha.........
I nie poszla na pomocne mamy :D Naciagaczka!

Gość haaha jaka sciema :d
napiszcie do nie pod numer 508323987 bo potrzebuję jedzenia dla dziecka :( tylko telefonu nie mogę odebrać, jedynie na smsy odpisuję

Gość Do Duplo
Bardzo chętnie przyjmę ubranka, które oferujesz. Byłabym bardzo wdzięczna. Moja córka ma 1,5 roku i własnie taki rozmiar nosi. Pls o kontakt na adres: mama.magda@wp.pl

Gość to oszustwo jak nic....
laska nie odbiera telefonu ,tylko smsmy, w dodatku sama powinna poprosic o kontakt a nie podaje nr a wy macie do niej pisac,,,

Gość bo pewnie z kims mieszka
facet moze nawet nie wie jak ona kombinuje (kase zostawi dla siebie) a eskiem poda adres i tyle. Nie pytac, nie dociekac tylko wysylac jej ciuszki :P