Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Extremee

ODWAŻNi, MĘSCY,MILI FACECI-oni są już wszyscy zajęci...

Polecane posty

Gość Extremee

Heyka, z racji mojego wieku (28 lat) coraz ciężej jest mi znalezc odpowiedniego faceta :( Gdy poznaję takiego naprawde super faceta to okazuje się że jest on już zajęty...Nie wiem, może ja też już mam coraz większe wymagania ale własnie z wiekiem człowiek sobie uświadamia czego szuka. A ja szukam faceta który kocha życie i naturę, spędza aktywnie czas, np. jakieś sporty uprawia, chodzi po górkach, jezdzi rowerem po lesie :D etc. Sama lubię tak spędzac czas :) Fajnie jakby był zabawny do tego no i odważny, męski :)))Odwaga to przede wszystkim dla mnei odwaga w podejmowaniu decyzji, odwaga stawania do walki z problemami itd. Ostatnio poznałam takiego własnie faceta, spędziliśmy trochę czasu na razmowach i uśmiechach (3 dniowy kurs) no a pozniej zostallismy znajomymi na fb i okazało się że ma dziewczynę więc się wycofałam totalnie ale jest mi bardzo żal. Może jest tu ktoś kto ma podobne problemy, jakieś sugestie , porady nie wiem...chciałam się po prostu wygadać :)

W tym wieku trafiają się pewnie albo "odrzuty", których żadna nie chciała albo tacy co nie podołali "instytucji" związku. Co prawda pałętają się wśród tej większości przypadki "zdrowe" lecz trudno takiego kogoś odnaleźć w tej ciżbie "podejrzanych typów" ;)

włąśnie odważni i pewni siebie a przy tym nei chamscy zajęci:( same cioty zostały albo dresiarze ;/

Gość to prawda, ja zajęłam
właśnie takiego faceta i już go nie wypuszczę :classic_cool:

Gość ale to samo z kobietami
w tym wieku nie znajdziesz pieknej, madrej, inteligentnej, zostaly same z defektami no ale facet ma o tyle lepiej ze zawsze moze wziac mlodsza, to fakt

Gość 0000shh
aktywny i zabawny , sporty i górki, jeździ po lesie......................taki dzieckiem się nie zajmie i nie myśli o Einsteinie

kobiety nawet do 30 potrafia byc piekne i zmyslowe przeciez to nie kwestia wieku :) ja jestem wolne :D ale chyba dlatego ze mily nie jestem LoL

Gość lalalala73847
ja mam podobny problem, tyle lat co autorka i też jestem samotna ... ale najdurniejsze są wypowiedzi takich idiotów którzy myślą że 28 latka to stara baba :O :D ludzie, to że widzieliście 28 latki które sa stare , pomarszczone, zużyte i zaniedbane to nie znaczy że wszystkie takie są :O Ja wyglądam na tyle młodo i atrakcyjnie że podobam sie młodszym od siebie facetom, męczy mnie już gadanie że 28 latka jest stara bo to po prostu jakaś głupota!!! Jeśli takie baby wyglądają staro już w wieku 28 lat to same się zapuściły i same są temu winne:O Jeśli ja spotykam facetów w moim wieku lub troszkę starszych o 2,3,4,5 lat, którzy są choć odrobinę fizycznie atrakcyjni, to oni zazwyczaj nie doceniają mojej osoby, lecą na mój wygląd , chcą tylko zaruchać, zamoczyć kija i spierdolić w cholerę, oni są związkofobami :D nie mają nic od siebie do zaoferowania , są pustakami i egoistami po przejściach i myślą że ich zadowolę w postaci seksu i pogłaszczę po główce jak małego chłopca:O Natomiast znacznie starsi faceci tak ponad o 10 lat doceniają i widzą moje zalety, mają do mnie szacunek , można z nimi pogadać na różne tematy.. a ja jestem rozbita bo chciałabym kogoś wiekowo zbliżonego do mnie , ale mogę już sobie pomarzyć , faceci między 26 a 35 rokiem życia są pustakami i tylko jebać im się chce , nie pogadasz z nimi o pierdołkach , mają w dupie Twoja osobę a na randkach z takimi czujesz się jak idiotka ... rzadko sie zdarza żeby w tej grupie wiekowej znalazł się atrakcyjny facet który chce związku i miłości ...

gdybyscie spotkały takiego faceta to by zopstał waszym przyjacielem przez to ze jest miły :D

Gość er5
jak macie wybór między chamem a ciotą, to zawsze wybierzecie tego pierwszego :D

no bo jest tak : cham - nadaje sie do związku miły facet - nadaje sie na przyjaciela ciota - ?

Gość er5
jesteś kremie chamski, miły czy ciotą?

Gość chamska ciota
chyba... :D

Faceci po 25 juz troche znaja zycie. I przede wszystkim nauczyli sie ze kobiety NIE MAJA PRAWA _WYMAGAC_. Niby na jakiej podstawie ? Ale kobietom 28 sie wydaje ze mogą wymagac i prosze bardzo, tylko ze wtedy faceci lale wybieraja 20+. Ja sam - chwilowo nie powiem ile mam lat - gdy slysze od kobiety tekst "należy mi się" - zwiewam na dopalaczach, nie patrząc na ograniczenia szybkosci.

Gość leze sobie w łózku
no wlasnie to smieszne, atrakcyjnosc takiej spada a wymagania rosna :)

czemu kobiety nie maja prawa wymagac? chyba jak sie para spotyka to i kobieta i facet maja takie same prawo wymagac od siebie pewnych rzeczy? oczywiscie pod warunkiem ze sie to odbywa kompromisowo to chyba o to chodzi w zwiazku? czy sie myle?

Gość leze sobie w łózku
mają prawo wymagać ale niech bedą świadome że najlepsze lata to 19-24

Gość gerrrrd
buaa ha a szmacicho dalo temat i juz wiecej sie nie wypowiedzialo tak czy tak mysle ze laska soba malo reprezentuje (slaba z wygladu, slaba pozycja spoleczna) a szuka jakiegos kozaka.. ktory pewnie mialby miec minimum 185cm, ladnie zbudowany, sportowa sylwetka, dobra kondycja, ladna inteligentna charakterna twarz, z pasjami na ktore ma czas , pieniadze i checi, dobra ciekawa prace i w ogole zajebisty kochanek w lozku ... jebnij sie w leb szmato!

leze sobie w łózku - najlepsze lata ale w jakiej kwestii? kwestii cery? :) ze zmarszczek nia maja zadnych? jakos mi sie nie chce wierzyc ze 30letni powazny, ogarniety facet dobrze by sie czul w zwiazku z 19 letnim dziewczeciem. o czym by oni mogli niby rozmawiac?

Gość leze sobie w łózku
najlepsze lata żeby się z kimś związać

Gość fakty fakty
oczywiście, najlepsze lata - bo prawdopodobieństwo spotkania odpowiedniego, wolnego faceta w zbliżonym wieku jest znacząco wyższe może rozejrzyj się wśród młodszych

facet 30 letni moze sie związac z 22 latką :classic_cool: kobieta 30 letnia moze jedynie z ok 40 letnim panem typu brars :D

Gość fakty fakty
to są stereotypy na twarzy nikt nie ma wypisanego wieku jesli do siebie pasują i dogadują się to nie problem kilka lat różnicy takiego mlodego przy odrobinie zaangażowania można sobie całkiem nieźle wychować

Gość leze sobie w łózku
dziewczyny chcecie faceta do zwiazku bezinteresownie czy zeby zaspokoic swoja potrzebe posiadania dziecka? co wami kieruje?

nie wiem, ja nie chce faceta do zwiazku w jakimstam celu. nie chce slubu w ogole, poki co nie chce dzieci. ale jesli chodzi o chec bycia z kims to chyba kazdy czlowiek poza calym kozaczeniem ceni sobie miec druga bliska osobe i facet i kobieta...

chyba kazdy czlowiek ceni sobie miec druga bliska osobe i facet i kobieta.. Ja nie Moim przeznaczeniem jest samotność. W każdych czasach, w każdej kulturze ktos musi pełnić rolę pustelnika.