Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Extremee

ODWAŻNi, MĘSCY,MILI FACECI-oni są już wszyscy zajęci...

Polecane posty

"Facet uzywajacy piły nazywa sie "pussy"." Chyba, że w horrorach :D

dark... nie mówię o sobie... tylko o realiach, jakby to było gdyby kobieta miała tylko leżeć, pachnieć i pięknie wyglądać... A mój ojciec ma 55 lat i jest po zawale...

"dark... nie mówię o sobie... tylko o realiach" Jak kobieta jest traktowana niczym darmowa pokojówka i jej to nie odpowiada - niech odejdzie. Nie widzę problemu. A poza tym to wątek chyba zgubiliśmy.

"No ale faceci tego właśnie wymagają..." No to skoro sobie takich ananasów bierzecie to do kogo mieć pretensje jak nie do samych siebie?

sam powiedziałeś że faceci wymagają tylko wyglądu, wiec gdzie znaleźć takiego który nie będzie tego wymagał?

Gość |!oferma!!|
i znowu to samo. ja uważam że to wszystko wina żyjących w komunie rodziców. oni przestali uczyć dzieci tego co w życiu ważne i dlatego teraz te dzieci mają wyobrażenia o tym jak ważne rzeczy powinny wyglądać z telewizji i innych głupich źródeł.

"sam powiedziałeś że faceci wymagają tylko wyglądu, wiec gdzie znaleźć takiego który nie będzie tego wymagał?" Nie napisałem, że wymagają tylko wyglądu. Napisałem, że jest to jedne z kryteriów . Specjalnie dla ciebie doprecyzuję: wystarczy, że nie straszysz dzieci na ulicy i nie wyglądasz na zaniedbaną. Takie trudne w osiągnięciu? Pewnie bez tony smarowideł nie da rady, co? A jaki facet tego nie "wymaga"? Niewidomy

I off ma rację w 100%... dark... z tego co ja obserwuję to widać że faceci chcą księżniczek a nie szarych myszy...

"dark... z tego co ja obserwuję to widać że faceci chcą księżniczek a nie szarych myszy." Wy jesteście jak sroki i zwracacie uwagę na takich co błyszczą i brylują w towarzystwie. I właśnie to czego oni chcą waszym zdaniem jest wyznacznikiem tego o czym marzy każdy facet.

Heh cały czas odwracasz kota worem... spójrz na prawiczków na tym forum... czy którykolwiek chciałaby mieć brzydką lub przeciętną kobietę? nie...

Gość fakty fakty
Darker, za ostatnią wypowiedź należy ci się wódka :-D dobrze gadasz

Gość lalalala73847
temacik się rozwinął... owszem faceci wolą młodsze a że są kobiety które już około 30 stki wyglądają jak stare lampucery to już nie moja wina... Ja jestem zadbana, mam zgrabne ciało, nie mam się czego wstydzić, zero zmarchów.. więcej już nie napiszę bo pomyślicie że się głupio chwalę :P ludzie mi nie wierzą że mam juz tyle lat :O:P A niech sobie poleci facet na młodszą, jak ta młodsza podrośnie i zrozumie jacy jesteście cwani to za kilka lat związek z młodszą się rozleci a wy z podkulonym ogonem zwracacie się ku kobietom tuż przed 30stką.. Nie możńa tak na wygląd lecieć - wasza piękna młoda dziewczyna też się postarzeje i co wtedy??! kopniecie ją w tylek?? To że pięknie i młodo kobieta wygląda w przedziale 18-26 to nic nadzwyczajnego.. Sztuką jest pięknie wyglądać właśnie w wieku 30stu lat:P

Brzydką jak ta http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://kominek.blox.pl/resource/brzydka_kobieta.jpg&imgrefurl=http://odskok.pl/jak-wygladac-dobrze-po-imprezie-t11988.html&usg=__x5vbQD4H3j4fy2NX-42EebNy-7k=&h=515&w=592&sz=74&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=DZ-2h4kkoamSlM:&tbnh=151&tbnw=152&ei=TgCjTY7eKYODOval2DU&prev=/search%3Fq%3Dbrzydka%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DRvH%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1024%26bih%3D629%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=334&vpy=269&dur=496&hovh=151&hovw=174&tx=135&ty=126&oei=TgCjTY7eKYODOval2DU&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:6,s:0 dziekuje bardzo bleeee

Gość lalalala73847
faceci mentalnie dojrzewają koło 40stki, dlatego dla nich bardziej liczy sie charakter u kobiet i to też jest przyczyna dlaczego ja mam wśród takich powodzenie...

> "Nie możńa tak na wygląd lecieć - wasza piękna młoda dziewczyna też się postarzeje i co wtedy??! kopniecie ją w tylek??" Absolutnie nie bedziemy kopac. Grzecznie wymienimy na nowszy model. (Czy to nie wy spiewacie te piosenke ?)

"Heh cały czas odwracasz kota worem." I to mówi ktoś kto "wie" na 100%, że facet szuka księżniczki i darmowej kucharki oraz sprzątaczki. "spójrz na prawiczków na tym forum... czy którykolwiek chciałaby mieć brzydką lub przeciętną kobietę? nie." Z tego co wiem to tylko Cream chciałby mieć Jessicę Albę. Świetny przykład dajesz. Pogrążaj się dalej. "jak ta młodsza podrośnie i zrozumie jacy jesteście cwani to za kilka lat związek z młodszą się rozleci a wy z podkulonym ogonem zwracacie się ku kobietom tuż przed 30stką" Ta młodsza to wy tylko, że młodsza więc bez pseudo-filozofii, że trzydziestka to jakaś bezpieczna przystań której ów zły i paskudny mężczyzna nie docenia. "Nie możńa tak na wygląd lecieć - wasza piękna młoda dziewczyna też się postarzeje i co wtedy??! kopniecie ją w tylek??" Moim zdaniem jak ludzie nie chcą dłużej z sobą być to powinni się rozejść i przestać udawać związek. Pod tym względem kop w dupsko bo ktoś jest stary to nic strasznego. "faceci mentalnie dojrzewają koło 40stki" Zabawne, że ten rzekomo niedojrzały mężczyzna haruje aby mieć co ci zaoferować będąc po 40-stce.

Gość lalalala73847
ja nie potrzebuję pieniędzy od faceta, sama potrafię zarobić, ważne żeby facet nie siedział u mamusi na garnuszku w tym wieku bo to jest masakra :O:D a ze faceci dopiero w średnim wieku dojrzewają bo zmieniają sie ich priorytety życiowe , oni już nie są gówniarzami któzy chcą się parzyć jak króliki a wyrywanie dup na sex mają już za sobą

"oni już nie są gówniarzami któzy chcą się parzyć jak króliki a wyrywanie dup na sex mają już za sobą" Pogratulować towarzystwa w jakim się obracasz :D Swój do swego ciągnie. Ps. A na co cię mają wyrwać? Na uzupełnianie zapasów w lodówce? :D

Gość pewnie tuje sprzedawał
loooser szuka młodej claudii cardinale, a i faith tez nosem kręcił jak mu PRZECIĘTNE dziewczyny oka puszczały, chociaz sam uważa się za skończonego brzydala:P

Gość aaaaArletttta
Haha Rozbawilas mnie tym tematem Ja powiem tak mialam 30 lat jak sie zorientowalam ze jestem sama i nie chce tak dluzej. Wczesniej byly studia potem praca rozwoj kariery podroze i nigdy nie mialam czasu na zwiazek Ale fakt jest taki ze jak jestes atrakcyjna to sobie kogos znajdziesz Ja zwiazalam sie z 26-letnim facetem i jest nam razem dobrze a moj wiek nie zrobil na nim zadnego wrazenia bo to jest nie istotne No ale jak ci tluszcz wylazi zewszad to nie oczekuj poklasku od facetow bo zaniedbana babka nie ma co liczyc na lakomy kasek i tyle

Faith. Sadzac po tym co piszesz tu i gdzie indziej ty najwiecej wiesz o kobietach, nie ? Lepiej bys siedzial cicho i sie uczyl od innych.

Gość |!oferma!!|
ale czego ma się uczyć? kobiety nie są jakimiś nieziemskimi stworzeniami, mają proste potrzeby i jeżeli nie jesteś facetem który te potrzeby potrafi zaspokoić to żadne "nauki" tego nie zmienią.