Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarynkaaaaaa

quinny buzz 3 ????? plusy i minusy ... doradzcie

Polecane posty

Gość katarynkaaaaaa

planuje kupno wozka... rodzę na poczatku maja. zastanawiam sie nad buzzem bo to chyba jeden z niewielu wozkow ktory ma spacerowke od urodzenia,.,,boje sie ze corka ktora urodze nie bedzie chciala jezdzic w gondoli w upaly tak jak moj synek ktory obecnie ma 4 lata.. tez urodzil sie w maju.

Gość Kamilia2905
Witaj, ja osobiście nie posiadam takowego (mój do implast bolder 3 i jest rewelacyjny) ale koleżanka tak. I narzeka.. na ładnych, nowych chodnikach jest ok, ale już np, w parku o wiele gorzej. w zimie- masakra.. nie było szans przejechać po słabo odśnieżonym chodniku. Za to ja nie miałam z tym problemu. Musisz chyba dalej pytać:)

Gość ja mam buzz 3
rodzilam zima i gondola bardzo sie nam przydala. Z gondolkio bylam bardzo zadowolona . Natomiast siedzisko mozna uzywac od okolo 6 m-ca , ale latem zamiast gondoli mozesz po prostu wpiac fotelik samochodowy , fajnie wyglada . Mnie buzz 3 z siedziskiem w sklepie sie podoba i u innych , natomiast jak zmienilam niedawno z gondoli to mnie troche denerwowal . Tzn podoba mi sie u innych czy w sklepie, ale dziwnie mi sie prowadzilo , bo przyzwyczailam sie gondoli . To jest oczywiscie kwestia przyzwyczajenia. Ja jednak podjelam decyzje ,ze go sprzedam i kupilam juz drugi wozek - swietny . W buzzie czasami wariowalo mi przednie kolo , bardzo rzadko , ale zdarzylo sie . Pozniej je zablokowalam i bylo ok. Wozek ogolnie fajny , lekki , dobrze sie prowadzi . A na lato proponuje zamiast gondolki fotelik samochodowy , a potem siedzisko. W gondoli latem moze byc za goraco . Aha i co siedziska czy gondoli - kiniecznie kup parasolke.

Gość klc/djlfk/w;d;qa\;sl
fajnie wyglada fotelik wpiety w stelaz na spacerze? chyba tylko fajnie wyglada, fotelik nie slyzy do spacerowania kobieto tylko do przewozenia w aucie, ale dla wielu matek wyglad niz wygoda dziecka sa wazniejsze ja mialam buzza 3 i w zime masakra, pprzednie kolo ciagle zakopane w sniegu nie moglam go pchac, urodzilam w listopadzie, w polowie grudnia kupilismy casual play s4, wozek marzenie, buzza udalo mi sie opchnac za cene zakupu

Gość ja mam buzz 3
fotelik moze byc wpiety do stelaza, do tego sluza adaptery .Jest wiele innych modeli wozkow gdzie wlasnie wykorzystuje sie fotelik samochodowy . Ja osobiscie nie uzywalam fotelika , bo mialam gondole , a co do sniegu to nie wiem . Tu gdzie mieszkam nie ma z reguly sniegu . Tej zimy spadl i lezal tylko dwa dni , wiec nie mam porownania co do sniegu , ktory zalega przez dwa , trzy miesiace . Ja ostatecznie kupilam drugi , inny wozek i jest rewelacyjny .

Gość ewatorun
ja mam buzza. uzywam juz siedziska od 18 miesiecy. i mam go od poczatku. czyli od gondoli - potem bylo siedzisko od urodzenia do 18 mcy. chociaz ja moja corke wczesniej dalam do tego najwiekszego siedziska bo byla juz za duza na tamto. Ogolnie jestem zadowolona z wozka. Jesli chodzi o zimowe problemy - to mnie ominely... z racji tego ze kupilam przednie kolo dodatkowe - terenowe. kosztowalo cos okolo 250 zł ale sie oplacalo - bo wozkiem jezdzilam jak szalona i nic nie stalo mi na przeszkodzie . no chyba ze jakas zaspa. Jesli chodzi o to siedzisko małe od urodzenia - to ja go uzywalam od momentu gdy corka skonczyla 2 miesiace i bardzo je chwale. Wozek fajny zwrotny , lekko sie prowadzi. Tylko tak jak mowie - zainwestowalam w przednie terenowe kolo - jest wielkosci tego normalnego tyle tylko ze ma opony jak te tylne i jest ogromna roznica. ja go polecam. a w foteliku to ja odradzam wozenie dziecka. owszem raz na jakis czas. ale to naprawde maks 2 godziny. - chociaz tyle i tak wydaje mi sie duzo. siedzisko to male jak najbardzej nadale sie na letnie upaly - w moemncie gdy dziecko jeszcze nie siedzi lub jeszcze nie chodzi.

Gość zosiasamosia.krk
ja mam buzz 4. - ale kolo wymienne pojedyncze tez mam. Nie mam gondoli - bo malego wozilam odrazu w siedzisku tym małym od urodzenia albo w foteliku. Teraz syn juz chodzi i na zmiane jezdzimy buzzem i zappem. Kupilam buzza ze wzgledu na gabaryty. Mam 150 cm wzrostu i kazdy wozek mnie "przygniatał". A buzz jest fajny i lekko sie prowadzi na wszytskie strony

Gość ja mam buzz 3
wy macie siedzisko od urodzenia ? Bo ja mialam od 6 m-ca do 18 m-ca i drugie od 18 m-ca .

Gość zosiasamosia.krk
tak. to siedzisko jest od urodzenia do 18 mca. - tylko ze oczywiscie poczatkowo jesli dziecko nie siedzi daje sie je w pozycji lezacej.

Gość Kubuś i Jego mamusia
poszukuje koła terenowego do buzza 3 ;)

Gość ona!
Witam! Planuje kupno tego wózka Urodziłam w czerwcu dostałam od kuzynki wózek Chicco 3w1. W lato jezdzila córeczka w gondoli ( niestety nie lubi wózka, ale staralam sie z nią wychodzić mimo płaczu) , czasami w foteliku, ale sporadycznie, dziecko dziwnie w nim jest wygięte. Teraz zimą sporadycznie wychodzimy. Spacer kończy sie płaczem( oczywiściw w spacerówce) Myślałam o kupnie buzza , ale zastanawiam sie do kiedy w nim pojezdzi córeczka dodam, ze teraz ma 9 miesięcy. No i zima nikt nie napisał jak jest z tym daszkiem i ocieplaczem na nogi.