Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 007blondyneczka

ciaza? moze na ogolnym forum odpowie ktos?

Polecane posty

Gość 007blondyneczka

Witam Was mam pytanie... poniewaz czym wiecej czytam a forum tym wiecej pytan mi chodzi po glowie. Otoż kochalam sie ze swoim chlopakiem bez zabezpieczenia cykl mam 30-31 dni. 22,03 mialam okres ,ale zazwyczaj mam miiaczke przez 7 dni. w 4 dniu kochalam sie z nim,nastepnie kolejnejne dni byly bez okresu -bez nawet plamienia ,co jest ?

Gość 90Snikersik90
nie wiem///

jakbyscie wy wszystkie takie madre byly to byscie zaczely sie zabezpieczac. Najlepiej isc na zywiol a potem co miesiac wypisywac na forach "czy to ciaza??" idiotki

Ja nie chce miec teraz dziecka - wiec zabezpieczam sie, nigdy pojac nie moglam takich pustaków ktore panicznie boja sie ciazy a mimo to sie nie zabezpieczaja. Zupelnie inna sprawa jest jesli sie zabezpieczasz ale cos zawiodlo i niestety wpadka. Ale niechciana ciaza na wlasne zyczenie to szczyt głupoty.

a potem zajdzie w ciąże i wszyscy jej pomagajcie (np. po przez zaliczeni na studiach mimo oblania egzaminu )bo będzie miała dziecko... tylko że nikt jej nie kazał zachodzić w ciąże

takim tepakom nie przetłumaczy. kazda dziewczyna ktora ma choc troche oleju w glowie sama powinna wiedziec, ze skoro nie chce zajsc w ciaze to powinna sie zabezpieczac.

Gość sara3535
Bawisz sie jak saper bez zabezpieczenia. Ile masz lat ze w XXI wieku nie myslisz logicznie ? A prezerwatywy to pies Ci zezarl?

Jedna moja kolezanka razem ze swoim chlopakiem "oszczedzali" na gumkach. Mieli malo kasy wiec nie zawsze kupowali, dzis ma 2ke dzieci rok po roku, wszystko wskazuje na to ze niebawem bedzie nastepne. Lepiej wyadwac na dziecko miesiecznie kilka stów niz kupowac paczke prezerwatyw raz na jakis czas eh..

ja stosuje tabletki anty i oprócz tego zabezpieczamy sie prezerwatywami i co ? nic w tym smiesznego ( choc niektórzy uwazaja mnie za dziwaka) ale przynajmniej nie chodze z wózkiem jak wiekszosc moich "madrych" kolezanek.