Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnvsnvksngfs

ALE WSTYD!!!POMOZCIE!!! CO ROBIC??? to nie zart:(

Polecane posty

Gość nnvsnvksngfs

nie moglam dzis spac wcale, nie wiem co mam robic. jestem po slubie 3 miesiace, mieszkamy razem z mezem. wczoraj dzwonilismy przez skype do rodzicow meza. niezbyt mialam ochote na pogaduszki z jego matka ale wczoraj akurat musielismy zadzwonic bo zalozyli na dzialce kominek i chcieli nam o tym opowiedziec. cos skype nie chcial sie zalogowac, wlaczylismy na glosnomowiace, myslalam ze znow nie zalaczy bo nie slyszalam sygnalu zeby wybieralo numer i akurat w tym momencie palnelam do siedzacego obok meza "jak oklamiesz matke ze mnie nie ma to dam ci sie wybzykac" a tu nagle slysze jej glos w telefonie. wszystko slyszala!!! nie wiem co ten skype odpierdolil ale nie slyszalam zeby wybieral numer!!! boze, chyba zapadne sie pod ziemie...co robic...nie pokaze im sie na oczy...

Gość romulusss
Hahahahah, dobra dobra prowo :D

Gość nnvsnvksngfs
to nie zaden podszyw, cala plone ze wstydu. rodzice meza zawsze mieli mnie za spokojna zrownowazona dziewczyne, mam 26 lat. najlepsze ze rozmawialam z nimi wczoraj tez i nie padlo ani slowo na ten temat ale jak ptem rozmawial moj maz to wzial nagle wylaczyl glosnomowiace i nie chcial mi ptem powiedziec co moiwla jego matka. twierdzi ze skomentowala tylko ze powinnam uwazac z telefonem zeby przypadkiem nie musiala uslyszec kolejny raz jak bardzo sie ciesze na rozmowe z nia. mowi ze nie mowila niczego innego ale to podejrzane ze wylaczyl glosnomowiace.pewnie mnie teraz znienawidzi... kto tez strzelil taka gafe? przeprosic ja czy jak? jak zaczac ten temat?

Gość heheheheh dobreeeeeeeeeeeeee
jak teściowa jest normalna, to zrozumie że nie chciało ci się gadać, a jak jest pieprznięta to ja olej i sie nie przejmuj ;)

Gość zadziwiające
jestem po slubie 3 miesiace, mieszkamy razem z mezem. Zdumiewające, naprawdę. :D

Gość faaaaaaaaaaaaa
hehe dobre :D

Gość nnvsnvksngfs
zle zrozumialas/les, chcialam podkreslic fakt, ze mieszkamy z mezem sami a nie np. z tesciami. ale wyszlo faktycznie smiesznie. gratuluje spostrzegawczosci. ale lipa pozostaje nadal lipa!!! w weekend pewnie pojedziemy na dzialke zobaczyc ten oslawiony kominek i sie zobaczymy z nimi. wtocze sie do ich domu jak mala kulka wstydu

Gość nnvsnvksngfs
jak ja znam to pewnie opowie caalej rodzinie jak zla kobiete na zone wybral jej syn i ze sie tego nie spodziewala ze takie cos wyjdzie z moich ust i wogole bedzie rosiewac wokol siebie aure zranionej matki i tesciowej, ktora jednak mimo wszystko dzielnie znosi bol, jaki jej zadano. ja sie pokroje.