Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

mam problem siostry wesele wypada tego samego dnia .pomocy

Polecane posty

nie wiem co zrobic mam wesele siostry ciotecznej a moj znaiomi maja tez tego samego dnia wiadomo nie bylo by problemu bym poszedl do siostry tylko moja narzeczona jest swiadkowa u znajomych nie wiem co zrobic fatalnie bedzie jak nie pojde do siostry .wesele jest 20 sierpnia

Ja bym poszła tam, gdzie narzeczona jest świadkową. Ewentualnie jeśli odległość między weselami nie jest za duża, to wpadłabym do kuzynki na chwilę oczywiście z prezentem i życzeniami. Kuzynka powinna zrozumieć.

Gość to nie twoja siostra tyko kuzy
kuzynka a wiec w czym problem....idze z dzwieczyno do znajomych a ewentualnie wieczorkiem na chwile do kuzynki czy w drugi dzien na poprawiny....czasem mamy blizszy kntakt z znajomymi niz z rodzino

Gość Myśmy mieli rok temu dwa
wesela w ten sam dzień, jedno u bardzo dobrych przyjaciół a drugie w rodzinie, najpierw poszliśmy do rodzinki, posiedzieliśmy do ok 21, a potem pojechaliśmy do przyjaciół.I nie było problemu, tylko wcześniej powiedzieliśmy że taką mamy sytuację .

Gość nikrutka
a kto Was wczesniej zaprosil? z kim macie lepszy kontakt? ja bym poszla z dziewczyna tam gdzie jest swiadkowa, do kuzynki mozesz wstapic na poprawiny z zyczeniami.

Gość dosdoij
ja ze względów czysto praktycznych zdecydowałabym sie na jedno (na drugie tylko do kościoła z życzeniami), wtedt jeden z par oszczędzicie kosztów.

Gość xxx...xxx...
nam w tym roku tez wypadaja dwa wesela 11 czerwca jedno u kuzynki z ktora kontakt mamy taki O i drugie u kolezanki idziemy do kolezanki, bo ja bardziej lubimy i wczesniej wiedzielismy o jej weselu

Gość xxx...xxx...
rodzice pojda pewnie do kuzynki ty tez rodzciow poslij i luzik niema co sie stresowac, to nie koniec swiata

a ja znam taki przypadek. Kuzynka brała ślub i jej siostra była jako świadkowa ze swoim narzeczonym w tym samym czasie brat jej narzeczonego miał ślub... w efekcie nie poszedł na ślub do swojego brata a tam gdzie był ze swoją narzeczoną. Dziwne to trochę ale tak się złożyło. Na weselu był może potem ale w odwiedzinach na 2 godziny.

Gość aj tam aj tam olaboga
a jak kuzynka nie ma poprawin to co?