Gość Piotr Napisano Listopad 4, 2019 To może administracja na Kolegium Jagiellońskim? Chyba powinnaś dostać się z tych przedmiotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piotr Napisano Listopad 4, 2019 To może administracja na Kolegium Jagiellońskim? Chyba powinnaś dostać się z tych przedmiotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Basia Napisano Listopad 4, 2019 @Piotr tak, takie przedmioty są potrzebne na administrację, przynajmniej ja się z nich 3 lata temu dostałam na administrację właśnie na Kolegium Jagiellońskie, chyba nic się nie zmieniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grajka 0 Napisano Grudzień 2, 2019 Ja w sumie tez uwazam, ze jesli tylko masz zapal i chec to warto. Na nauke nigdy nie jest za pozno, a jesli ma Ci sie to przydac, to tym bardziej. Te 3 letnie studia, ktore ostatnio skonczylam, przelecialy jak z bicza strzelil, a na nich bylo mnsowto babek starszych ode mnie. Wiec sie nie zastanawiaj, a dzidziusia na studiach tez mozesz miec Sama rownież zastanawiam sie nad przekwalifikowaniem się... Obecnie pracuję w biurze ale praca mnie nie kręci i biorę pod uwagę zrobienie sobie takiego kursu podologicznego https://lukomades.pl/szkolenia-podologiczne/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LofiSoli 0 Napisano Luty 27, 2020 Dobrze płatna praca mówisz? najlepsze zawody, na które zawsze będzie zapotrzebowanie to albo lekarz albo prawnik. z innymi zawodami różnie bywa. Lekarzem nie kazdy moze byc - niektorzy nie lubia takiego kontaktu z ludzmi, a zeby np. operowac musisz znosic widok krwi bez problemu. ja polecam ci prawo w warszawie na akademii ekonomiczno-humanistycznej, a potem isc na aplikacje. https://vizja.pl/studia-wyzsze/prawo,ws20.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepiel 0 Napisano Lipiec 19, 2021 Ja mam bardzo dobre doświadczenia z ŁSW z Żar (lsw.edu.pl). Jestem po dwóch podyplomówkach na tej uczelni i potwierdzam, że poziom kształcenia jest bardzo dobry, doświadczenie wykładowcy i faktycznie człowiek nie idzie tam tylko po papierek, ale może także coś więcej dla siebie wyciągnąć, jakoś skutecznie się zawodowo z ich pomocą rozwijać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Lipiec 19, 2021 Na każde - zawsze lepiej byc osobą wykształconą niż głąbem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach