Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlatego będę prawiczkiem :)

Dla dziewczyn związek to głównie seks. Nie chcę z dziewczyny co z byłym ...

Polecane posty

A jakby chodziło mu o Twoje zasady?

A może jestem po prostu nieatrakcyjna? ;) Zasady...ja kieruję się intuicją i tym co uważam, że jest dla mnie najlepsze. Nie przywiązuje do kawałka błony wielkiej wagi. To zbyt łatwo można stracić by jeszcze sztucznie uświęcać I wątpię byś to cenił

Gość natalia@rozsądek.pl
o ty HIPOKRYTO! to przecież dla facetów wygląd, fizyczność a co za tym idzie SEKS jest w związku fundamentem. popatrz wśród znajomych, poczytaj na tym forumełe. jak nie piszą prosto z mostu( ale zawsze tak piszą) to między wierszami to widać. nie bądź naiwny, mówisz takie rzeczy o kobietach, a nie wiesz że dla nich najważniejszy jest romantyzm, czułość, bliskość czy bezpieczeństwo. każdy jest inny i pragnie czego innego więc nie uogólniaj. TO JA planuję zostać dziewicą z tego powodu co ty. bo po prostu przeraża mnie to, jak mężczyźni przedmiotowo wypowiadają się o kobietach, o seksie. jakie mają wymagania... że chcą tak i musi być z góry z boku, z tyłu, na suficie i z połykiem... straciłam wiarę w miłość...

Gość natalia@rozsądek.pl
nie ma miłości, co? tak mi się wydaje, że przecież to tylko ten pociąg seksualny... jak zwierzęta, strasznie mnie to smuci. zostanę sobie wieczną dziewicą, bo po prostu boję się mężczyzn i ich myślenia. trzeba będzie się uporać z nagonką rodziny, że nie mam mężczyzny i dzieci, ale to jest takie smutne i dołujące. nie ma miłości.

to sobie bądz tym prawiczkiem do konca zycia. kogo to w ogole kurwa obchodzi? :D :D :D

Gość fdafewfwfrfgsgsdrgrfeferfewfre
mala jaaaajajaja gdybys poznala chlopaka i bylibyscie razem juz, o wolala bys go prawiczka, czy nie?

Czy tak łatwo stracić dziewictwo? Można stracić je z miłości, można stracić przygodnie? Jakoś tego romantyzmu i czułości u kobiet nie widzę

ja bym za nic nie chciala prawiczka i apeluje do wszystkich dziewczyn. nie bierzcie sobie sobie prawiczka po 20 roku zycia. to najbardziej zjebany gatunek jaki wystepuje wsrod ssakow. co zresztą widać po tematach i wpisach jakie robia.

Prawiczek może być bardzo wartościową osobą, a prawiczkiem być z różnych przyczyn

Głupota (złudzenie wielkiej miłości), gwałt, tabletki, alkohol. To nie jest łatwo? I co jak to się stanie? Potem dziewczyny czują się gorsze itp bo go nie mają Zresztą autorze szukasz dziury w całym, bądź sobie prawiczkiem. Rób co chcesz Uogólniasz a to od dobrze o Tobie świadczy

"Jakoś tego romantyzmu i czułości u kobiet nie widzę" dokladnie. te wakacyjne romanse, zeby przebic blone i byc takie jak kolezanki od września. Husky a dlaczego nie? bo zle zlapie dziewczyne za pupe pod kołdrą?

Porządna dziewczyna nie straci dziewictwa z obcym po pijaku. Gwałt to zupełnie co innego. Ale przygoda na własne życzenie?

prawiczkiem moze byc przystojny, bogaty i inteligenty koles. a to, ze mniej ruchow zrobi w lozku, albo wolniej, to nie powinno moim zdaniem decydowac o tym, czy dziewczyna walnie focha na wiesc o jego prawictwie, czy nie. razem przynajmniej zacznie z dziewica od podstaw w tej kwestii i zaczna sie uczyc wszystkiego krok po korku, jednoczesnie dobrze sie rozumiejac w lozku dzieki temu.

źle pisze dziewczyny?

No super z takimi poglądami Zrozum, że w życiu dzieje się różnie. Ale jak dla Ciebie świat jest czarno-biały to sory Ja niby należę do tych porządnych (co to za określenie w ogóle), ale nie mam zakutego łba i tym się różnimy

Jak widać pewnie dla kobiet liczy się żeby facet był od razu świetny w łóżku

ale co z ciebie za romantyk? ty piszesz o milosci o uczuciu jak najwazniejsze co sie dla ciebie liczy to kawałek błony między nogami. no smiac mi sie chce hahaahahahah romantyk z ciebie jak choooooooj, od rana do wieczora o seksie debatujacy :D

Dla mnie świat nie jest czarno biały, ale jak dziewczyna miała np. 10 partnerów to trochę przesada?

kultura tylko uwazaj, zeby przypadkiem na rowere cnoty nie stracic. wtedy to koniec.. seppuku muszisz popełnić :(

Gość chwdkafeteriankom
tu nie ma z kim rozmawiac za bardzo. tu sa same baby z poziomem testosteronu wiekszym niz facet, potrafiace tylko narzekac i komentowac innych

Może nie jestem wielkim romantykiem, ale zasady swoje mam

Gość chwdkafeteriankom
te husky .. smiejesz sie z tej blony. moze dla ciebie nie ma znaczenia i sobie ironizujesz z tego tematu. dla niektorych facetow ma znaczenie bo swiadczy o dziewczynie. osobiscie nie chcialbym takiej ktora to zrobila na plazy w wakacje po 2 tygodniach bo koles byl zabawny i fajnie sie tanczylo z nim. rozumiem jesli zwiazek trwal rok na przyklad ale pozniej cos nie poszlo i zerwali .. pol biedy ogolnie rzecz biorac - chcecie sobie wiecej wolnosci zalatwic. nie chcecie byc zalezne, czyli czekac z tym na jednego kolesia. najlepiej dla was robic to na lewo i prawo i niech was doceniaja i ubóstwiaja jeszcze wszyscy za to.

no jaha. nie wazne co ma w glowie, wazne co ma miedzy nogami :D a potem romantycznie przy swiecach, trzymajac sie za rączki będziecie debatować o życiu seksualnym innych kobiet. jak to sie nie szanują, są brudne i robią loda. :D

Otwórz oczy Kurwa, kto tu mówi o 10. Co to za reguła albo 10 albo 0. I mówisz, że nie jest czarno-biały? Dokładnie gdzie Twój romantyzm? A nawet jak 10, może po prostu jest mało inteligentna i bardzo naiwna a faceci to wykorzystywali sączac czuje słówka? Rób co chcesz, możesz sobie uciąć przyrodzenie i mnie to guzik obchodzi

Poza tym szanuję wszystkie kobiety i nawet taka bardzo doświadczona może być ukochaną, drogą przyjaciółką

a za kogo ty sie przepraszam uwazasz? hahaha myslisz, ze do takiego dziwadła dziewczyny beda walic drzwiami i oknami i błagać na kolanach o uraczenie prawiczego członka? a jasnie ksiaze powie "NIE" mozesz jedynie dostąpic laski bycia moją przyjaciółką. hahahaha no jebie :D

Gość chwdkafeteriankom
husky dokladnie tak bedzie :) widocznie jestes zupelnie innym typem kobiety i negatywem obrazu w jakim wartosciowa kobietę widzę. nie chce mi sie pisac na ten temat nic juz. swoje wiem i wystarczy. zalezy od wieku dziewczyny jeszcze. jak ma 24 lata, to wiadomo ze swoje ma za soba i mozna jej to wyabczyc. ale kto by taka chcial

Dziewczyna nie musi wiedzieć o moich ukrytych poglądach