Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlatego będę prawiczkiem :)

Dla dziewczyn związek to głównie seks. Nie chcę z dziewczyny co z byłym ...

Polecane posty

Rozważania ogólne bez konkretów Możesz stwierdzić "dobra, to było głupie, jednak może być doświadczona" i akurat trafisz na sukę a potem będziesz zły, bo uznasz, że szukanie dziewicy było mądrzejsze Nie da się generalizowac. Poznasz daną dziewczynę i wtedy dopiero będziesz mógł stwierdzić czy Ci pasuje jej przeszłość seksualna (bądź brak przeszłości)

Ale jednak frustracja daje się we znaki. Już wytrzymać nie mogę

Gość prawiczki są ok
są super

Gość kultura jest madra
i pewnie ladna

Nie każda dziewczyna ma to za sobą

Gość kasia 82..........
zawsze możesz być pedałem...

Gość ZwyklaNormalna
ja się zgodzę po części z chłopakami. przecież nie każda osiemnastka, czy 19-stka już to ma za sobą. wbrew pozorom mniejsza część jest rozdziewiczona z nich.

Gość do kasia 82..........
ale madra jestes

Gość Martva
Kobietom też należą się przyjemności, a jeśli szukasz zakonnicy to wyrwij jakąś otyłą, brzydką, zaniedbaną. Takie przeważnie są dziewicami, bo dlaczego na własne życzenie odmawiać sobie przyjemności, w imię czego? Bo chyba nie dla jakiegoś zakompleksionego kolesia :o

Gość ZwyklaNormalna
dlaczego zakompleksionego od razu? przecież piszą chłopaki, że czekają dla dziewczyny z tym. sama nawet znam fajnych kolesi, którzy tego nie robili jeszcze. mi też się z tym nie spieszy jakoś specjalnie.

Gość chwdkafeteriankom
ja juz mialem okazje, wiec az tak zle ze mna nie jest. kompleksow raczej nie mam. niech sobia paplają dziewczynki co chca, ale i tak wole poczekac. nikt mnie nie goni. jak bede mial 22-23 lata, to wykorzystam pierwsza okazje, bo to juz rzeczywiscie przesada wtedy

Będę sobie pisać co mi się żywnie podoba Ja mam swoje zasady, ale potrafię zrozumieć innych, o ile ostro nie przeginają To sobie nie wyobrażaj. Ja sobie nie wyobrażam, że zrobię to z facetem który będzie chciał to ze mną robić głównie dlatego bo jestem "czysta" Moja osoba składa się z o wiele ważniejszych części niż kawałek błony i facet który nie doceni całokształtu może pomarzyć tylko

O Ty hipokryto! Co to znaczy, że w wieku 22-23 skorzystasz z pierwszej lepszej okazji? Proszę bardzo. Tyle są warte te Wasze zasady, ot co Zasady się albo ma albo nie. A nie "mam zasady ale do 23 roku życia" , też mi coś

Gość do Martva
tak bo cnotliwa to od razu nieudacznica

Gość chwdkafeteriankom
niecnotliwa to nieudacznica, bo nie panuje nad emocjami i oddaje sie pierwszemu lepszemu, albo nieudacznica, bo nie ma wlasnych przekonan i robi to, bo nadszedl "ten czas" i kolezanki sa po juz.

Gość kafeterianie sa ok
gorzej z kafeteriankami