Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlatego będę prawiczkiem :)

Dla dziewczyn związek to głównie seks. Nie chcę z dziewczyny co z byłym ...

Polecane posty

Nawet jak kobieta miała wielu partnerów może być cudowna i wspaniała, ale nie musi do mnie pasować

Widzę, że kobiety są strasznie agresywnie nastawione do prawiczków po 20stce

Inna sprawa, że czasem bym nie chciał mieć takiej obsesji i się normalnie, szczerze zakochać

Gość viki 12
Dziewczyny z zasadami patrzą przychylnie i z podziwem na wartościowych kolesi. Nie chciałabym np. żeby mój brat spał z 8 laskami." wymiatasz. chcesz bratu za materac robic hahahahaa no yebne zaraz myslisz ze on przyjdzie ciebie o zdanie prosic jak bedzie chcial zamoczyć Z bratem ma świetne relacje, jak mnie pyta o zdanie to odpowiadam . O sprawach damsko-męskich też rozmawiamy .... Ostatnie słowo i tak należy do niego.

Gość chwdkafeteriankom
ja tam nie wiem skad ten atak na prawiczkow po 20.

no ale to juz jest przesada ingerowac i wtracac sie w zycie seksualne brata.. i w ogole kogokolwiek :o

a tam atak. kazdy widzi co chce w sumie :D ja tam mam przednia zabawe z takich jak wy :D

Gość ruchałem koreanke
trzy razy

Nie jestem wyrocznią, ale czasem widzę jakie potrafią być doświadczone dziewczyny, zwłaszcza te które mają sporo facetów. Często naśmiewają się z nieśmiałych chłopaków w okularach, szydzą z czyjegoś trądziku i ogólnie lubią nabijać się z innych ludzi. Do tego często gadają sporo o seksie

Gość viki 12
Kolega ostatnio żartował i stwierdził, że takie "przelatane to tylko do komisu" ..... cyt. za kolegą:d

Gość matacz ,,,......
mozecie tu pisac rozne głupoty , ale prawda jest tylko taka , ze pociag sexualny jest jednym z głównych decydujacych czynników na łaczenie sie w pary ! wiec niech nie pitoli jedna z druga , ze nie dla tego co ktos ma miedzy nogami , bo mkiedy innymi wlasnie dlatego

Ja wiem, że te moje obsesje nie muszą być zdrowe, ale to silniejsze ode mnie :O

Gość chwdkafeteriankom
takie co sie smieja, to malo wartosciowe sa. z reszta to nie nowosc. duzo tez z nich odreagowuje w ten sposob swoje kompleksy.

Gość chwdkafeteriankom
matacz ma racje

nie jestes wyrocznia to skad wiesz ilu facetow mialy te co o seksie gadaja i te co sie z ciebie smieja? :d to kwestia wychowania, a nie zycia seksualnego

Gość chwdkafeteriankom
dobrze wychowana dziewczyna czeka minimum rok ze wspolzyciem

matacz zgoda. to niech spojrza prawdzie w oczy i powiedzą to otwarcie, ze dla nich kobieta jest jedynie "układem biologicznyn, utrzymującym przy zyciu cipe" w tym wypadku dziewiczą cipe, a nie pieprzą o wielkie milosci, uczuciach i o pogardzie dla dziewczyn, ktore uprawiają seks. no bo sory, to jest hipokryzja w czystej postaci :o generalnie od dziewczyn co miały po 20 partnerów nie różnią się niczym innym jak tylko iloscią partnerów, bo razem z nimi maja zajebca na pkt seksu.

Ze mnie akurat kobiety się zwykle nie śmieją. Przebywam w towarzystwie, czasem wiem że jakaś koleżanka miała trochę facetów. Poza tym dodam, że wydaje mi się że związki prawiczków z kobietami, które miały kilku bądź wielu partnerów raczej są rzadkie. Ja bym przy takiej nie miałbym poczucia, że jestem dla niej kimś wyjątkowym. Prawiczek po 20stce to coś dla kobiet śmiesznego.

Gość chwdkafeteriankom
to prawda. chociaz dla niektorych do ciekawe przezycie. juz nie chodzi o to, ze dla niej bym sie czul jako kolejny umilacz czasu, ale ze jej nie przeszkadza ilu miala.

jasne. niczym sie nie różnice od innych ruchaczy. jedynie tym kuku na muniu i kompleksami, ktore uniemozliwiły wam zamoczenie. jedynie co to sobie pieknie brzmiącą ideoologie dorobiliscie do tego. ot cała prawda o prawiczkach, co są niby romantykami i wierza w wielka milosc a tylko o seksie potrafia debatowac i tylko de facto seks sie dla nich liczy :D

Gość chwdkafeteriankom
nie, dlaczego tylko o seksie? a mozliwosc do umoczenia mialem :) mysle, ze dziewictwo to temat, o ktorym warto porozmawiac. widocznie dla co niektorych z was i stad taka a nie inna ilosc partnerow i brak wiekszego znaczenia, czy bylo ich 5, czy 10, bo to przeciez o dziewczynie nic a nic nie swiadczy :) jak pisalem, rozsadna dziewczyna zanim to zrobi, musi sie przekonac do partnera i przede wszystkim cos czuc. ale ze w zyciu potrzebne są komisy, to musza byc i takie, co robia to dla przyjemnosci, czy kasy.

Nie przesadzaj Husky. A co do kompleksów. Kogoś wina, że urodził się z twarzą jak małpa albo ma straszne pryszcze? Poza tym nie każdy jest modnisiem takim jak wszyscy, niektórzy idą w swoim życiu pod prąd, a wiadomo kobiety wolą być z kimś światowym.

Gość chwdkafeteriankom
strasznie chujowe są kafeterianki :) kobiety, ktore tu pisza niczym sie nie roznia od tych no-lifeów, ktorzy calymi dniami przed komputerami i grami :)

Gość 100% dziewica
mam 19 lat i jedynym moim doświadczeniem z facetami były pocałunki. seks jest dla mnie czymś bardzo ważnym owszem. ale powiem wam jedno. wolę faceta co miał 20 partnerek seksualnych, a mnie kocha i chce ze mną być dla mnie samej niż takiego prawiczka co ma fioła na pkt dziewictwa. sam chcesz być dla kobiety kimś wyjątkowym, a jak ta kobieta ma się czuć będąc z tobą egoisto jak jedyne co dla ciebie będzie wyjątkowe u niej to dziewictwo? w dupie mam taką twoją miłość, którą de facto jesteś w stanie ofiarować mojej cipce jedynie, a nie mojemu umysłowi. żegnam.

Kto mówi, że nic a nic nie świadczy? Skoro Wy dwaj (ha, nie uogólniam) operujecie skrajnościami to jak rozmawiać nie używając ich? Chcecie poznać dziewice, bo uważacie, że inne do Was nie pasują. I co więcej? Bo nie rozumiem?

o tak, a ty jesteś kobietą, że wiesz co się po prostu dla wszystkich liczy.. jej no nie dość, że wróżka to widze płeć zmienił :o ja jako kobieta nie jestem wstanie okreslic czego pragna wszystkie kobiety na swiecie, a ty widze potrafisz no no :)

100% dziewica podsumowała was panowie idealnie :D hihihehheh