Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlatego będę prawiczkiem :)

Dla dziewczyn związek to głównie seks. Nie chcę z dziewczyny co z byłym ...

Polecane posty

no to pogratulować. wlasnie widać czym dla ciebie jest związek. wzajemnym celebrowaniem swojej cnoty i niczym wiecej.. bo bron boze juz nawiazywaniem bliskosci duchowej i dzieleniu sie swoimi poglądami, przemysleniami itp. oj żal żal mi was :D

Gość chwdkafeteriankom
odrzucilem juz 2 dziewczyny bo zrobily to bez wiekszego zastanowienia ;)

Poza tym do czasu wstąpienia w związek można się z takiej obsesji wyleczyć. Poza tym dla wielu kobiet związek to tzw. niewychodzenie z łóżka, więc nawet jak nie jestem wielkim romantykiem, to i tak nie jestem gorszy od tych pań

Gość chwdkafeteriankom
to ciekawe, bo myslalem ze to dziewczyna woli z tym poczekac i sie upewnic. ja nie wiem Husky, ale mam wrazenie jakbym pisal z wyposzczonym facetem zyjacym wedle zasady "nie wazne, ze potwór.." mysle, ze to nie jest jakas blaha sprawa i warto poznac partnera zanim sie na to zdecyduje. robcie jak uwazacie z reszta dziewczyny.

E, po co się dzielić poglądami? Po co szczerość? A ja odrzuce każdego który bez namysłu i jakiejkolwiek empatii feruje wyroki i sadza swoją świętojebliwą dupe na tronie z którego ocenia innych nie znając ich tak naprawdę

A jako przyjaciółka doświadczona kobieta może być cudowna i nie uważam takich za mniej wartościowe. Po prostu nie muszę do takiej pasować, skoro mamy inne podejście do seksu. Co nie oznacza, że nie można się z taką super czuć i koni kraść

Gość chwdkafeteriankom
"Największy dar - o ile większy niż pieniądze, niż posag - jaki możecie sobie ofiarować w dzień ślubu, to czyste serce i dziewicze ciało"

Gość chwdkafeteriankom
Zachowuję czystość ze zwykłego szacunku dla siebie. Nieczystość poniża. Niektórzy żyją jak zwierzęta.

Kultura mam na drugie ja nikogo nie oceniam. Mimo wszystko jeśli dziewczyna miała 10 partnerów z naiwności i braku inteligencji to raczej nie jest kobietą dla mnie

Gość viki 12
Ty chyba masz więcej latek niż 22 :d...

a co ty o mnie wiesz, ze sie wypowiadasz? :D :o tak sie sklada, ze od 3 lat jestem w stalym związku i nie jestem wyposzczona ani troche :) ale kto co woli ja sie bede cieszyć życiem, miloscia i seksem.. niedlugo wroci z pracy i bede sie cieszyc jego bliskoscią, a nie płakać w poduszkę i przeżywać, ze on wczesniej miał dziewczyne :D

Gość chwdkafeteriankom
to jest kobieta, ale dla kogos kto mial 10 partnerek

Gość chwdkafeteriankom
no widzisz Husky dla mnie to jest cos glebszego. ciekawe jest, co robila wczesniej, czy myslala o przyszlym partnerze, itd. a nie takie "mam dziewczyne/chlopaka i nie wazne co bylo, bo jest dobrze teraz yeeahh"

Poza tym podobno każdy zasługuje na miłość. Dla mnie po prostu kobieta, która miała wielu partnerów jest mało delikatna, mało dziewczęca, mało romantyczna - taka się wydaje

A jak miała 1, a dwóch a trzech? Co to za różnica, do diabła człowiek to taka istota która się może ZMIENIĆ i doskonalić w ciągu całego życia Jak się kogoś kocha to się kocha takiego jakim jest, każdy kiedyś popełnił błędy jakieś I wg mnie właśnie wartościujesz ludzi ale to moja subiektywna opinia

ale ty patrz na swoja dupe i nie ingeruj w czyjes zycie. co cie to obchodzi w ogole? wyobraz sobie, ze dla innych ludzi liczy się coś innego niż przeszłość seksualna :o

Gość chwdkafeteriankom
Kultura mam na drugie zalezy w jakim wieku dziewczyna miala partnera, czy dwoch, czy trzech.

a w jaki sposob ma sie myslec o przyszlym partnerze. no wytlumacz mi to :o bo ja korfa tego nie pojmuje. co ja wrozka jestem? jak dziewczyna na dzien dzisiejszy jest zakochana i mysli ze to ten jedyny to idzie z nim do lozka.. skad mogla wiedziec, ze im nie wyjdzie i zakocha sie w kims drugi raz? wez nie pierdol. jakby człowiek wiedział, ze sie przewróci to by się wczesniej położył :D

Ja nie wartościuję, po prostu kobieta, która miała wielu partnerów ma pewnie zupełne inne podejście do życia niż ja, inne podejście do seksu. Ja sobie cenię spokojny tryb życia, wiadomo że imprezowe szaleństwo co jakiś czas jest fajne, ale nie cały czas

Gość viki 12
popieramy ...:):)!!!

Gość chwdkafeteriankom
Husky, teraz masz racje. mi chodzilo o przypadki, gdy dziewczyna traci dziewictwo po kilku tygodniach, albo z presji otoczenia

Co innego seks z miłości, co innego jakieś przygody, seks dla seksu, seks bez zobowiązań. Poza tym doświadczonej też nie musi prawiczek pasować

dobra bo widze polemika z osobami co nie maja pojęcia o związkach nie ma sensu. i za nic sie wam nie da przetlumaczyć, że jak sie kogos kocha to sie wtedy mysli, ze to ten jedyny na cale zycie, a potem im najzwyczajniej w swiecie może nie wyjść i co taka dziewczyna ma isc popelnic samobojstwo bo nie jest godna kolejnej milosci? :D no prosze cie...

Gość chwdkafeteriankom
viki 12 - kogo?

Gość viki 12
To trzymam kciuki, abyś znalazł tę jedyną ...;)!

Jest godna miłości, ale od prawiczka może zupełne inne podejście do życia

Gość chwdkafeteriankom
jjhgy - bo rodzą się sami debile, nie ludzie. Husky, ja to rozumiem. pisalem juz o co mi chodzi.

tak jasne.. bo jedynym aspektem naszego zycia jest seks. i tylko na podstawie seksu mozna cokolwiek o kims powiedziec. no choooj. nic innego sie nie liczy. na podstawie partnerów seksualnych jak wrozka mozna wyczytać wszystko o tej osobie. o jej podejsciu do zycia po ulubiony kolor czy to czy lubi spagetti :D