Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kobietą i jestem za

jestem za prawem kobiety do aborcji

Polecane posty

szczerze: żałuję, że nie jestem usunięta. moja mama mnie nie kocha. i co? wypłaci mi państwo odszkodowanie????

a oferma to kutas bez głębszej analizy rzucający opiniami i nie ufający człowiekow. Dajcie ludziom samym decydować - dajcecie im prawo głosu, a nie dajcie prawa do decydowania o swoim zyciu!

Gość |oferma|
"A BESTIE zmuszające do zycia, do tego ch*jowego istnienia za 3 grosze???? Za to nie trzeba odpowiadać? Odpowiada sie tylko za rozlanie krwi?" to się powieś skoro uważasz że życie to takie cierpienie. ale tego jakoś nie robisz załgana dziwko natomiast chętnie zamordujesz tego kto ci przeszkadza w swoim zakłamaniu wmawiając że mordujesz "dla jego dobra", bo życie to "chujowe istnienie za 3 grosze".

Offermo, należy im co najwyżej współczuć, nie potępiać..

Gość |oferma|
"a oferma to kutas bez głębszej analizy rzucający opiniami i nie ufający człowiekow." no na pewno nie ufający tym którzy chcą mordować własne dzieci. "Dajcie ludziom samym decydować - dajcecie im prawo głosu, a nie dajcie prawa do decydowania o swoim zyciu!" dzieci, płody, nie mają prawa głosu. ale to nie oznacza że wolno je bezkarnie mordować. "Offermo, należy im co najwyżej współczuć, nie potępiać.." współczuć to mogę tym zamordowanym przez nie dzieciom ale na pewno nie im.

wkurwiony kutasie z duzym... ego! Tak to jest jak się nigdy nie było kobietą, a mamusia gotowała obiadki. czemu nie szukasz baby??/ bo masz wszystko pod ryj! obiadki, uczucie i inne duperele. a co ja mam? Zrytą psychikę i moge głosować, ale nie moge powiedzieć: nie chcę tego dziecka, to przez przypadek, nie jestem gotowa, nie czuję się matką.

Gość to juz norma na forum
oferma w swoim zywiole jak zwykle bluzga i wyzywa

skoro chodzi Ci o własny komfort i możliwość legalnej aborcji w razie wpadki, to nie argumentuj jakimiś historyjkami o biednych dzieciach :o zasłaniasz się potencjalnie nieszczęśliwymi dzieciakami, a skąd możesz wiedzieć czy one nie wolałyby żyć? nie jesteś panią życia i śmierci (tak jak zresztą ja nią nie jestem)

Gość to juz norma na forum
i wszystko wie lepiej :classic_cool: on cacy a kobita debilka szmata dziwka kurwa

za każdą aborcją stoi nieszczesliwa kobieta!!! gdzie jest pomoc dla niej? gdzie są Ci etycznie czyści?? Gdzie facet, który powie, sluchaj, pomogę ci?????? nie ma. kobiety najczesciej z pobudek zewnętrznych decydują się na ten krok

Gość |oferma|
"nie chcę tego dziecka, to przez przypadek, nie jestem gotowa, nie czuję się matką. " możesz nie chcieć, możesz komuś oddać, ale nie masz prawa MORDOWAĆ. nie masz prawa żądać niczyjej śmierci z powodu własnej "niegotowości" czy innych uczuć.

Albo dlatego, że im tak wygodniej. Bo dzieci to za duża odpowiedzialność..

ja go tez wyzywam, jak mu ulży, to niech se rzuci w lewo i prawo, mnie nic nie dotknie :D jestem skałą. jesteś prawdziwym męczyzną, jesteś przeciwko aborcji??? A ja czytałam cie kiedys, że nie lubisz matek z dziećmi po porzednich partnerach?? kurwa, o swoją wygodę to zadbasz, zawsze, nawet nieetycznie, gdy wrzucasz przechodzonych pannom

Gość |oferma|
"za każdą aborcją stoi nieszczesliwa kobieta!!! gdzie jest pomoc dla niej? gdzie są Ci etycznie czyści?? Gdzie facet, który powie, sluchaj, pomogę ci?????? nie ma. kobiety najczesciej z pobudek zewnętrznych decydują się na ten krok" różne nieszczęścia przytrafiają się ludziom w życiu. ale żadne z nich nie daje im prawa żeby zabijać. szczególnie nie daje im prawa do zabijania tych, którzy po pierwsze nie mogą się bronić a po drugie w żaden sposób tego nieszczęścia nie zawinili.

NB, nie sądzę.. Niestety, są ludzie, którzy myślą w ten sposób. I jest ich sporo..

mam oddać i skazać człowieka, w którym jest cześć mnie na wieczne nieszczescie?? mam w ogóle seksu nie uprawiać??? to jak mam zyc?? Bez seksu moje zycie byłoby totalnie nic niewarte - to jedyny moment zapomnienia, gdy nie czuję, że muszę żyć, odpływam.... więc skazując mnie na dziecko, zmuszając do urodzenia, niszczysz mnie i dziecko, tyle tylko że zabranaisz mi się zabić, bo kto się zajmie dzieckiem moge nie chcieć dziecka i jednocześnie umieć współczuć człowiekowi - takie to dziwne, że jestem zlozona? zlo nie zawsze jest calkowitym złem

oferma, to nie skreślaj pań z dzieckiem, skoro dziecko niczemu niewinne. a skoro jednak to winne są kobiety, to pozwol im swoją winę spełnić do końca, i choć niech to dla nich będzie oczywiste,.

przestaje mi się ten świat podobać :o dobranoc

jestem za aborcją i chcę być temu winna, chcę móc grzeszyć, zebym mogla wybierać.

tylko facetom się nie podoba i nie ptorafią zrozumieć takich argumentów, ale pierwsi by zabili, gdyby intruz wszedł na ich podwórko domowe kraść, o winę by już nie pytali

Gość kajana lkj
Niech zyja kafeteryjne dyskusje o aborcji :-) zapaleni obroncy zycia przeciw okrutnym morderczyniom niewinnych dzieci. A tymczasem kto naprawde zechce usunac plod, zrobi to: w podziemiu aborcyjnym, dostepnymi w internecie lekami, za granica. i na nic bulgotanie na kafeterii. Dlatego lepiej to ucywilizowac i zmniejszyc liczbe aborcji, chociazby poprzez porady psychologiczne, normalne warunki, gdzie kobieta ma czas zastanowic sie. przemyslec decyzje i nei dziala w histerii, szybko i po cichu, ale cywilizacja w polsce to marzenie.... tymczasem macice nasze naleza do Pisu i ofermy. oni wiedza lepiej. BAby-na podrodowki!!!!!

Gość |oferma|
"A ja czytałam cie kiedys, że nie lubisz matek z dziećmi po porzednich partnerach?? k**wa, o swoją wygodę to zadbasz, zawsze, nawet nieetycznie, gdy wrzucasz przechodzonych pannom" powiedzmy że za mną kobiety ogólnie nie szaleją. ale to nie daje mi jakichkolwiek praw. fakt że mnie nie chcą w żadnym wypadku nie będzie usprawiedliwieniem dla mnie jeżeli zaczaję się w parku i jakąś zgwałcę. bo taki jest twój sposób rozumowania: "nie chcesz pomagać pannom z dziećmi, nie szanujesz ich to nie masz prawa zabraniać im aborcji" tak samo ja mógłbym powiedzieć: "nie chciałaś iść ze mną do łóżka, nie byłaś mną zainteresowana to nie masz prawa zabraniać mi gwałcić".

Gość |oferma|
"to pozwol im swoją winę spełnić do końca, i choć niech to dla nich będzie oczywiste,." do końca pozwolę, do momentu włączenia prądu w krześle elektrycznym. ale one nie chcą do końca. one chcą tylko do zabicia dziecka.

Gość prooooooooowokacja
prooooooowokacja . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ok, niech tak będzie, mozesz mnie potem zastrzelić.

mam w dupie takie zycie, w którym co chwilę ktoś ZA mnie decyduje. i Tobie pozwolę strzelić, skoro jesteś przekonany o mojej winie. niech strzelają ci co są przekonani, a potem niech ich mordują ci, którym się to nie podoba.

Jestem przeciw, jesli kobieta traktuje aborcję jako środek antykoncepcyjny, zamiast myśleć o tym wcześniej. Natomiast aborcja w wypadku gwałtu, czy ewidentnej i duzej choroby dziecka to już inny temat.

Gość |oferma|
"mam w dupie takie zycie, w którym co chwilę ktoś ZA mnie decyduje." ale ty nie chcesz decydować za siebie. do decydowania za siebie to był czas przed pójściem do łóżka. teraz to chcesz zadecydowac o odebraniu życia swojemu dziecku.

ale jak slusznie koleżanka napisała - i tak istnieje podziemie aborcyjne tylko taka kobieta, która nie chciała rodzić w wieku 19 lat, moze bedzie chciała w wieku 29, a tak pan doktór z piwnicy pozbawi ją tego prawa.