Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość degrengolada_ada

Kobiety powyżej 170 proszę o nie zakładanie wysokiego obcasa

Polecane posty

"a jakby Twoje niższe koleżanki powiedziały że ziemia jest płaska to też być uwierzyła ? " Hehe, nie :) ALe wiesz, z tym wzrostem to pewnie było tak, że kiedyś kompleksy miałam spowodowane wzrostem :) Teraz to mi wisi :) I wiesz, zakompleksione niższe może chciały mi dopiec, może chciały mnie pochwalić, a ja głupia wkładałam wszystko do jednego wora :)

Gość szazszorszep
To te tematy jeszcze się ciągną? Halo, halo :)! Jesteśmy kobietami więc chyba powinnyśmy się trzymać razem, a nie walczyć przeciwko sobie wymyślając ku temu jakieś durne powody. Ile tu zazdrości i zawiści.. Domyślam się, że i tak nie mam tu nic do gadania, więc pragnę tylko podziękować wam, że mieszczę się grupie osób, które według autorki mogą nosić obcasy :) W tym wieku raczej na pewno nie urosnę ten centymetr, aby być w grupie "wielkoludów o końskich łbach" :)

To te tematy jeszcze się ciągną? Halo, halo :)! Jesteśmy kobietami więc chyba powinnyśmy się trzymać razem, a nie walczyć przeciwko sobie wymyślając ku temu jakieś durne powody. Ile tu zazdrości i zawiści.. Domyślam się, że i tak nie mam tu nic do gadania, więc pragnę tylko podziękować wam, że mieszczę się grupie osób, które według autorki mogą nosić obcasy :) W tym wieku raczej na pewno nie urosnę ten centymetr, aby być w grupie "wielkoludów o końskich łbach" :)

Gość gacie dziadka stasia
marta, myslisz ze kazdy facet chce miec dziecko??? poszukaj sobie pedofila, bo sa faceci ktorzy potrzebuja kobiety, a nie slodkiej glupiej idiotki

a wiesz... nie wiem, ale może to czasem bywa przyjemne. Tylko tak naprawdę, to jestem za wysoka na takie gierki. Ale niższe kobietki mogą do woli korzystać ze swojej kruchości. Trzeba umieć korzystać z atutów i szukać w życiu przyjemności. Tak szybko mija a po drodze robi jeszcze tyle psikusów. Heh ;)

Ale niektórym dziewczęta o słodkiej niewinnej twarzy się podobają, co nie świadczy o pedofilstwie ;]

Oj nie doszukujcie się brudu we wszystkim. Czemu być zgorzkniałymi? Wiecie, czasem życie daje w dupe, ale po co tak zaraz wszystko zbrzydzać? Ja wolę szukać pozytywów. A zmartwienia i tak mnie znajdą i dopadną, bo takie już to podłe życie jest.

Gość gacie dziadka stasia
fryzka, to lec po waciki

Gość dla mnie też baba
od 170 to już koczkodan zwalisty a nie kobieta. Bezkształtne toto snuje się jak jakiś wybryk natury

"dla mnie też baba od 170 to już koczkodan zwalisty a nie kobieta. Bezkształtne toto snuje się jak jakiś wybryk natury" Ale wiecie, że nieco je obrażacie... Choć to twoja opinia.

Gość truest orginal blob the killer
"Okej, powyżej 170 to monstrum, poniżej 170 to karzeł." a te co mają równe 170? brakujące ogniwa?

"ale postaw obok laske 160 szczupla i powyzej 170 i ta wyzsza zawsze bedzie lepiej wygladac" ale tylko babskim zdaniem.

" "ale postaw obok laske 160 szczupla i powyzej 170 i ta wyzsza zawsze bedzie lepiej wygladac" ale tylko babskim zdaniem." No i pod tym się podpisuję, jeszcze w dodatku, jak ta niższa ma ładną buzię, to czy ja wiem, czy wyższa lepsza... chociaż jak tamta też ładna/

Gość dziewczynki kochane
noście co chcecie i cieszcie się życiem!!!!!!!!!!!!!

Gość panadollle
hahahahhahaha

prosta sprawa dziewczyny - popytajcie znajomych facetów o ich ideał kobiety. albo zobaczcie co kolesie na randkowych portalach wpisują w rubryce "wymagania". praktycznie nikt nie powie, że podoba mu się niski czy wysoki wzrost. mogą określać czy wolą większe cycuszki czy mniejsze, czy wolą szczupłe czy "takie które jest za co złapać", ale o wzroście nic nie będzie. bo wbrew temu co wam feminazi wmawiają, różnimy się od siebie nie tylko fizjologią ale i psychiką. 99% mężczyzn nie zwraca uwagi na wzrost. no chyba , że jakieś ekstermalne ekstrema typu 130 albo 200

Gość ten topik wyraźnie
pokazuje, że wysokie babeczki niezbyt pewnie się czuję, średnie są natomiast w pełni zadowolone ze swojego wyglądu. O niskich trudno coś powiedzieć, bo chyba żadna się tu nie odezwała.

Gość panadollle
"O niskich trudno coś powiedzieć, bo chyba żadna się tu nie odezwała." :D :D :D :D

Gość Monisia isia
Bo niskich kobiet teraz aż tak wiele nie ma. Jest tendencja, że jesteśmy coraz wyżsi. Ale myślę, że jednak lepiej mieć 160 niż 175. Jednak nie każdy musi się zgodzić.