Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość degrengolada_ada

Kobiety powyżej 170 proszę o nie zakładanie wysokiego obcasa

Polecane posty

Gość truest orginal blob the killer
pooooooooooooooiiii "jest bardzo inteligentny ale nie lubi tego okazywać"?

"w jakims sklepie stoi mala babka a on musi jej sie o cos zapytać to zawsze się śmieje, że takie kurdupliki chodzą po świecie," matko i on tak do ciebie mówi? i ty nic? przecież to szczyt prostactwa śmiać się z wyglądu innych kobiet w obecności innej kobiety. Ja bym zapaliła kopa, to by się na marsie zatrzymał. Aaaale prościch, nie mogę....

Gość IMO13733
Blob - tu nawet nie ma co o tym myśleć, bo to jest pewnik. Najgłupsi zawsze najszybciej i najliczniej się mnożą. Qwerty - samo "uczęszczanie" na siłownie mięśni nie zrobi, trzeba także ćwiczyć...

Gość modelka i mis powiatu
Jestem modelką i miss powiatu,( nie będę pisać jakiego) i w tej branży same wysokie dziewczyny na obcasach i o dziwo - ilu na naszych pokazach facetów ślini sie do nas na widowni...... Ilu chce sie umawiać, ilu zagaduje .... to najlepsze świadectwo na to, że ten temat jest totalnie bez sensu i drogie Panie, nie traćcie czasu na pisanie tutaj tylko wyjdźcie z domów - niech Was mają możliwość podziwiać znawcy piękna :) Buziaki dla wysokich kobiet :)

Gość nikt sobie wzrostu nie wybiera
to tak jakby sie śmiac z rodziców czy jakiejs choroby tylko najwieksi prostacy to robią

"Jestem modelką i miss powiatu,( nie będę pisać jakiego) i w tej branży same wysokie dziewczyny na obcasach i o dziwo - ilu na naszych pokazach facetów ślini sie do nas na widowni...... Ilu chce sie umawiać, ilu zagaduje .." Jezu, jakie to żałosne... Zatkało mnie. Zaczynam myśleć: im wyższy wzrost, tym większe niedostatki w inteligencji...

zegdda - No dalej, dalej, tylko tyle masz do powiedzenia ??? No śmiało - co w tym takiego żałosnego ? Proszę, zaczekam tę chwilkę jeszcze by się dowiedzieć .

Gość IMO13733
Modelka - a jakiego powiatu? Bo ja w takim razie jestem prezydentem, ale nie powiem jakiego kraju.

Gość edfgnhjk
dlaczego niektóre baby poczytują sobie za sukces życiowy fakt że jakiś jeden, czy drugi facet ślini się na ich widok? tylko tyle znaczycie? tylko te miękkie tkanki w kształtnym wydaniu to wy? tylko tym jesteście? rzygać się chce na niektóre baby

IMO - a bądź se i prezydentem, nie obchodzi mnie to zupełnie.

Gość IMO13733
Modelka, a raczej "modelka" - tyle są warte Twoje argumenty...

Gość lelijjjaaaa
O! 100% racji. Wysokim nie za bardzo jest wysokich butach. Dotyczy to ulicy, bo zwyczajnie bardzo tam odstaja na niekorzyść. Takie wysoki ładnie mogą się prezentować na zdjęciach jako solitery bądź w towarzystwie innych równie wielkich kobiet, bądź wyższych mężczyzn.

edfgnhjk - temat dotyczy wygladu, więc nie trudno się domyślic chyba, że to kwestie wyglądu sa tutaj poruszane, no nie ? Trudne ? Mamy pisać w temacie dotyczącym wzrostu jakie studia ukończyłyśmy ? Porażka.

IMO - taka prawda, że Twoje argumenty jak na razie są warte jeszcze mniej.

Gość marrysqare8777
hej, mam 24 lata i 3 - letniego synka, czy mam szanse znalezienia jakiegos fajnego faceta? czy ktos by zaakceptowal moje dziecko? z jego ojcem dawno juz sie rozstalam..

IMO - chcesz zobaczyć moje zdjęcia ? Chcesz wiedzieć jakiego powiatu jestem miss?

Gość ja to sobie myślę
że takie wysokie kobiety są jakąś mutacją. Moze po wybuchu w czarnobylu, czy coś. One przeważnie mają chude gruźlicze klatki piersiowe, płaskie chłopięce tyłki, n=zero bioder i wyglądają jakby niezdolne były rodzić dzieci. Myślę, że to zły znak dla rodzaju ludzkiego. Może zmierzamy w kierunku jakichś wynaturzeń i nie będzie już odwrotu?

"Takie wysoki ładnie mogą się prezentować na zdjęciach jako solitery bądź w towarzystwie innych równie wielkich kobiet" jakkolwiek nie mam nic do wysokich babeczek, znam kilka naprawdę mmmmmm.....ale faktycznie też zauważyłem, często wysokie kobiety trzymają się razem. czy to kompleks? lepiej się czują wśród "swoich"?

ja mam 173cm i nosze wysokie szpilki, dobrze sie w nich czuje. nie jestem olbrzymem, kobieta powinna byc wysoka, a nie niskopodlogowa 150. jestem niemalze pewna, ze ten temat zalozyl kurdupel, bo dla mezczyzny o wzroscie 190 bede idealna, w szpilkach czy bez

Gość ja to sobie myślę
I nawet po wypowiedziach na tym topiku widać, że te wyższe panny cierpią na pewne braki intelektualne. Nie chcę już cytować, żeby nikogo nie obrażać, ale żałość bierze jak się czyta te wypowiedzi. Strasznie walczą o swoje miejsce w świecie, ale używają złych i infantylnych argumentów dodatkowo podpierając się jakąś wyimaginowaną wyższością w sferze atrakcyjności seksualnej. Kuriozum po prostu.

"jestem niemalze pewna, ze ten temat zalozyl kurdupel, bo dla mezczyzny o wzroscie 190 bede idealna" ja ci proponuję - wyjdź z szafy. może i wysoka jest idealna dla faceta 190 tylko niestety , stety , gazety ci kolesie zazwyczaj mają kobiety sięgające im do pępka

Gość xmdmfg
ale zauwaz ze ten topik zalozyla niska laska, zeby obrazac wysokich

Gość dajcieeee spokoj
Przecież to nie tylko wysokie osoby się tutaj bronią w ten sposób, nie widzisz? Na temacie krytykującym mloode matki, to właśnie one się bronią, na temacie o kochankach, to one się bronią, na temacie o niskich, to niskie sie bronią, na temacie o brunetkach to brunetki się ronią i co w tym dziwnego ????? A zawsze w każdym z tych tematów zltuje się banda przeciwników by krytykować tych o których temat. I tak działa kafeteria. Proste.

Gość marylulucrezio1
Och jak się karlice złoszcza.No polejcie jadem zawisci na wysokie,długonogie. Wam radze nosic 12cm platformy,bo inaczej można was zdeptać. Poza tym wszystkie modelki maja powyżej 170 i jest super.Ja mam 176 cm i uważam ten wzrost za IDEALNY.Karlice mogą tylko lac zawiscią i tak od tego nie urosniecie:D

Gość zytarniaa
"ale zauwaz ze ten topik zalozyla niska laska, zeby obrazac wysokich" o pierwszy przypadek rozpoznania wzrostu po poście w necie :D:D:D a laska gdzieś tu napisała, że ma 166 wzrostu, czyli akurat

"Poza tym wszystkie modelki maja powyżej 170" i na pewno dla każdej kobiety zostanie modelką to szczyt marzeń, bo wiadomo modelka to nadczłowiek.Sam się dziwię czemu kobiety, również wysokie , które nie są modelkami, nie są od razu posyłane do gazu.

Gość xmdmfg
od razu widac ktora lepiej wyglada http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.koktajl24.pl/static/img/gallery/orginal/2libp27f1hnjqn.jpg&imgrefurl=http://www.koktajl24.pl/premiera-Jak-sie-pozbyc-cellulitu&usg=__NeBL6ZK5AE-xEC9WWc_JC7cgpGI=&h=2000&w=1484&sz=331&hl=pl&start=36&zoom=1&tbnid=EWSPTLjYhbKiQM:&tbnh=148&tbnw=110&ei=pwynTbrQFszsOYmi8N8J&prev=/search%3Fq%3Djak%2Bsi%25C4%2599%2Bpozby%25C4%2587%2Bcellulitu%26hl%3Dpl%26biw%3D1280%26bih%3D610%26gbv%3D2%26tbm%3Disch0%2C1103&itbs=1&iact=hc&vpx=1046&vpy=242&dur=18&hovh=261&hovw=193&tx=126&ty=174&oei=egynTYS8JeqW4gaaoJHtCQ&page=3&ndsp=18&ved=1t:429,r:17,s:36&biw=1280&bih=610

Gość xmdmfg
do gazu powinno sie wysylac facetow ponizej 180cm, pokurczu

Gość dfrgtjukilo
o właśnie - dokładnie jak na tej focie te wielki mają wygląd koczkodana przy normalnych kobietach