Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość degrengolada_ada

Kobiety powyżej 170 proszę o nie zakładanie wysokiego obcasa

Polecane posty

Gość IMO13733
Qwerty - Duży facet/Duży fiut. Wielka baba/Wielka wagina. Teraz rozumiesz? :P

degrengolada_ada co ty piszesz hujem cie obdarzono no wspolczuje nie dosc ze pyzata i niska to jeszcze ma huja a fe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sakdkfkg
poza tym pewnie ma ponizej 175cm wzrostu skoro dla niego laski powyzaej 170 sa wielkie hahahah, maly pokurcz z malym penem hahaha

Gość IMO13733
Ale czemu od razu mnie obrażacie? Nie lepiej z pokorą przyjąć słowa prawdy?

Gość u mnie
podsumowujac to co piszecie szpilki nie sa dobre ani dla wysokich ani dla niskich dziewczyn , moze powinni przestac je produkowac skoro to takie dla was oblesne ;/ a jezeli chodzi o dlugie nogi ... to tepaki przeciez nie chodzi tu o wzrost , niska dziewczyna tez moze miec dlugie nogi , tu chodzi o proporcjonalnosc. tyle w tym temacie.

Gość IMO13733
Aluś - nie znam Cię dobrze, dlatego od mojego Behemota z daleka. :P

Gość qwerty 180cm
imo, ty chyba jakis nienormalny jestes!!! nie kazdy wysokie facet ma wielkiego fiuta, nie kazdy niski ma malego, tak samo z waginami. nikt na moja nie narzekal ,wrecz przeciwnie, ale skad ty mozesz wiedziec jakie waginy maja wysokie laski, zadna by cie kijem nie tknela

Gość tak tylko pytam ja
noo i potem chodzą takie żyrafy jak to wygląda.. :O

Gość qwerty 180cm
zreszta kto powiedzial, ze twoje brednie to prawda, pamietaj ze prawda jest jak dupa, kazdy ma swoja

Imo bo to są bzdury wyssane z palca :P ale tak jak mówię każdemu się podoba co innego.Ja nigdy w życiu bym się nie zamieniła z niższą laską.Poza tym nie jestem gigantyczna więc nie wiem co Ty chcesz ode mnie. :)

Gość IMO13733
Qwert - złotko, nawet jeśli bym wsadził mojego karzełka w Twoją ogromną przepaść, to przecież nie powiem Ci prosto w twarz, że latałem tam jak żyd po pustym sklepie. Tego sie po prostu nie robi z litości.

Gość qwerty 180cm
ale zauwazcie, ze to wy macie z tym problem , a nie my!!! my zakladamy obcasy i mamy wy...ne co wy o tym sadzicie, wy zakladacie topiki i plujecie jadem

Gość aguśka;)
kurdupel

Gość IMO13733
Nieśmiale chciałbym zauważyć, że Behemoty także tutaj plują ogromnymi, porównywalnymi do ich postury ilosciami jadu. :P

qwerty 180cm dokladnie one maja problem a nie my a dokladnie problem z zazdroscia

Gość qwerty 180cm
imo, to ile ty masz wzrostu??? wnioskuje ze nie duzo, wiec w gaciach tez nie masz sie czym pochwalic hehe

Gość truest orginal blob the killer
qwerty 180cm ej no, żadne "wy" , temat założyła jedna osoba, kilku dołączyło , a Ty już zaraz na wszystkich niskich.

Gość IMO13733
Qwerty - patrzcie państwo kto teraz obraca kota ogonem. :D

Bianca: mam w stopce :) 177 cm I serio- całe moje życie do dziś musiałam sie odganiać od facetów, bo już ich miałam dosyć. A co najlepsze chcieli się ze mną umawiać i Ci wysocy ale też dużo mniejsze ode mnie kurduple. I jakoś nikomu nie wydawałam się nieatrakcyjna przez wzrost- chyba było wręcz odwrtnie, bo sama siebie za piękną nei uważam. Po prsostu uważam, że taka figura- długie nogi, duże wcięcie w talii akurat w moim przypadku, płaski brzuch- robią swoje. Co najlepsze- mam małe piersi, więc na cyce tez nie lecą :D Więc na co? Ja niestety jestem z tych, które muszą mieć faceta wyższego od siebie, mój ma 190 cm i jest idealnie :) Ale wszyscy tu kłócący się: pamiętajcie- wzrostu się nie wybiera. I żebyście i jedni i drudzy nie gadali źle i wyzywali wysokich albo bardzo niskich- bo nigdy nie wiecie, jakie Wam się urodzi dziecko i jak będzie potem miało przerąbane przez powtarzanie tych głupich stereotypów.

Żeby było idealnie to powinno być tak: wysokie: płaskie buty żeby przypadkiem nie wystawały głową ponad tłum niskie: na szpilach, nieważne że mogą się pozabijać w nich bo nie potrafią chodzić ale szpila musi być! chuda: tylko taka ma monopol na obcisłe rzeczy tłusta: szerokie, worowate ciuchy. Niestety, nie każdy ma gust, nie każdy chyba też ma lustro i się nie widzi jak wygląda. I tak jak napisałam powyżej nigdy nie będzie. I w sumie dobrze.

Gość qwerty 180cm
a zreszta co mnie obchodza dziwne pomysly jakiegos kafeteryjnego frustrata, moj maz nie narzeka, wczesniej tez zadny facet nie narzekal, a obcasy bede dalej zakladac, wiec plujcie dalej jadem

Gość qwerty 180cm
ja nic nie mam do niskich ludzi, ale nikt mi nie zabroni nosic obcasow, powtrzam jeszcze raz, to wy macie z tym problem, a nie ja

Gość IMO13733
Qwerty - mam nadzieję, że mąż jest NAPRAWDĘ zadowolony z Waszego życia intymnego, gdyż aby zaspokoić laseczkę 170cm + trzeba być jak rasowy NIGERYJCZYK. :classic_cool: