Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość degrengolada_ada

Kobiety powyżej 170 proszę o nie zakładanie wysokiego obcasa

Polecane posty

Gość Kamellia
Bardzo proszę wejdź na tę stronę : http://www.nowaera.pl/component/projektzklasa/projekty/pokaz/142.html i ODDAJ GŁOS na projekt nr 142 !!!!!! Przekaż tego linka też innym znajomym ; ) Głosów nie można oddawać z telefonów, liczą się tylko głosy z komputera i tylko jeden głos dziennie... Najlepiej głosuj codziennie do końca kwietnia! Z góry dziękuję i pozdrawiam ; )

Dyrektore-no jest, jest :P może ze mną nie jest tak źle po od 170cm dzieli mnie niecałe 5 więc idzie jakoś żyć :P

ja mam 165 wzr i nie widze nic zlego w tym ze wysokie panie biegaja w szpilkach.kazdy ma prawo nosic to co chce. do autora lub autorki-a ja prosze o to zeby takich debili jak ty nie bylo na tym forum.

Gość degrengolada_ada
"do autora lub autorki-a ja prosze o to zeby takich debili jak ty nie bylo na tym forum." a niby dlaczego? Każdy ma tu prawo być - nawet ty, choć po postach sądząc do błyskotliwych nie należysz ;) zobacz ile stron napukały paniusie wzrostu ponadprzeciętnego a ja miałam ubaw bo tak się składa, ze mi zwisa i powiewa w co się kto ubiera, jak wygląda i ile ma wzrostu, ale są ludzie co w tych tematach robią się nerwowi a ja to zwyczajnie wykorzystałam, by zabić czymś czas, którego dziś miałam w nadmiarze (grypka) świetnie się bawiłam czytając te nabzdyczone panny, co to w większości są modelkami przecież ;)

Gość 178tu
a potem wsyzscy sobie mysla, ze wysokie to takie nabzdyczone sa ;/

Gość gracee
czytam wasze posty i okropne są te wyzwiska.. jak można wyższą kobietę nazwać "wybrykiem natury" itp ;/ Uważam, że każda dziewczyna niezależnie od wzrostu ma prawo nosić wysokie buty i to nie uprawnia nikogo do wyzwisk.. Sama mam 168 cm wzrostu i uwielbiam szpilki, bd w nich chodzić a jak komuś się to nie podoba to jego problem :)

Gość degrengolada_ada
168? poczekaj chwilkę, zaraz nazwą cię tu karłem :D chyba nie czytałaś uważnie ;)

Gość gracee
Oczywiście, że zaraz się znajdzie ktoś kto mnie tak nazwie. Niczego innego się tutaj nie spodziewam :)

Gość ajaaaaaaaaaaja
ja mam co ok 170-172 i waze 53 kg tzn ze jestem straszna

Gość ajaaaaaaaaaaja
?????????????????????????????

Gość gracee
jaka tam straszna, jesteś zupełnie normalna wg mnie, chociaż znając innych tutaj to powiedzą Ci, że masz nie nosić szpilek bo bd wyglądać jak mutant :P

Gość ajaaaaaaaaaaja
napewno, wazne ze moejmu facetowi to odpowiada

Gość IVXCUTTE
Ja mam 174cm wzrostu i lubię nosić szpilki i wcale nie czuję się wtedy jak "wybryk natury". Kazdy nosi to co lubi i w czym czuje się dobrze,więc po co się unosić i stresować? ;P no chyba,że ktos ma malo problemów to loozik ;)

Gość Blondwłosa
up