Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość degrengolada_ada

Kobiety powyżej 170 proszę o nie zakładanie wysokiego obcasa

Polecane posty

Gość degrengolada_ada

wyglądacie jak wielkie monstra widać was z odległości kilometra jak wasze końskie łby unoszą się na fali normalnych ludzi

Gość luzacka patola
ja mam 177cm i noszę szpilki o wysokości 7cm. :classic_cool:

Gość lennkaaaaa
racja!

Gość lennkaaaaa
"ja mam 177cm i noszę szpilki o wysokości 7cm. " to wielki byczon z ciebie a nie kobieta

Gość IMO13733
W sumie fakt. Sunie taki Behemot, może być nawet szczupły, ale gigantyczny wzrost z dodatkiem szpilek i tak sprawia, że laska wygląda na Ogra.

Gość adinnaaaa
jesli chce byc zyrafa nikt mi nie moze zabronic. mi sie tak samo nie podobaja dziewczyny, ktore nosza za male jeansy i boki im sie wylewaja. lub te, ktore nosza biale kozaczki. nie znaja sie na makijazu i maluja sie perlowym rozowym blyszczykiem. maja spalone wlosy od farbowanie i wywalaja cyce na fb lub nk. no i oczyiwscie slynne trwale skrzywienie geby w dziubek

Gość xjaxjajaxxxxx
przynajmniej nie krasnal... Takie małe gówna chodza czasem po chodnikach,ze trzeba uwazac,zeby nie zdeptac.. Krotkie,kacze nozki,i kreci toto tylkiem,bo inaczej nie umie chodzic w miare szybko.. Najladniejsze sa wlasnie od 170 cm. Dluuuugie nogi,foremne,zgrabne cialko...

a wlasnie ze bedziemy nosic zazdrosne karlice

Gość IMO13733
Ale taka tyczka nie wygląda kobieco. I długie nogi mają swoją granicę atrakcyjności. Dodaj do tego szpile i brnie taka wieża pomiędzy normalnymi ludźmi.

Mam 176 cm i zakładać wysokie obcasy będę jak robiłam to do tej pory. Tyle w temacie :D

Gość adinnaaaa
170 cm to wcale nie jest duzo. dla mnie to jest norma. wiadomo, ze jak dziewczyna w tym przypadku bedzie wazyc 100 kg to bedzie wygladala jak walen. 170cm, normalna masa ciala plus kilka cm obcasu to jak najbardziej wyglada fajnie

Gość IMO13733
Miła - my tutaj z młodymi matkami nie dyskutujemy. :classic_cool:

Gość nogi to mają być długie
względem figury a nie długie z powodu wzrostu

Gość qwerty 180cm
nic ci do tego jakie obcasy zakladam

ale zazdroszcza karlice nikt was nie chce bo z was takie kurduple he he a najgorsze to poloczenie mala i gruba i toczy sie taka jak kul;a sniegowa fuj

Gość niiiiie dlaaaaaa fryzjeraaaaa
Ja mam 178 cm i od zawsze szpile nosilam i nosic bede i tez jestem matka jak ktos wyzej i gowno ci do tego. W temacie nie jest napisane, że chodzi tylko o nie matki. Przygłup. Prawda taka, ze kurduplom żadne szpile nie pomoga......

Gość IMO13733
Nie złość się. Nie Twoja wina, że rozrosłaś się ponad normę wszędzie oprócz piersi i wiart Tobą po ulicy rzuca. :P

Gość mmmorgrsztern
"ale zazdroszcza karlice nikt was nie chce bo z was takie kurduple he he a najgorsze to poloczenie mala i gruba i toczy sie taka jak kul;a sniegowa fuj" kobiety pomiędzy 164-170 to nie są żadne karlice, tylko idealne kobietki po co komu mutanty po 175 wzrostu? No do czego ten balast? ani to ładne, ani delikatne

Gość qwerty 180cm
mam nawet 9cm obcasy, i to ty masz z tym problem , a nie ja.... nie pasi- nie patrz

ta dokladnie im nawet szpilki nie pomaga bo nic nie pomoze na ich krotkie i grubiutkie nozki jak u kaczuszki ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość IMO13733
Temat jest o ogólnej atrakcyjności kobiet (a przynejmniej jej braku u tych gigantycznych). Kobieta z dzieckiem nie może być atrakcyjna. Kropka.

Gość qwerty 180cm
imo nic ci do tego, ciebie i tak nikt nie chce

Gość truest orginal blob the killer
"ale zazdroszcza karlice nikt was nie chce bo z was takie kurduple he he " ale tak serio - rozejrzyj się na ulicy. to te drobne dziewczyny mają zazwyczaj najwyższych , a więc najatrakcyjniejszych facetów.

Gość mmmorgrsztern
myślę, że to zatrute środowisko i żywność genetycznie modyfikowana sprawia, że ludzie mutancieją kiedyś było nie do pomyślenia, by kobieta mierzyła więcej niż 170 teraz takie wybryki natury są coraz częstsze. ciekawe jakie dzieci będą rodzić, czy jeszcze bardziej wynaturzone?