Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawda o tym wszystkim

ciekawe czy znow tepaki pojda zaglosuja na PO a pozniej beda sie dziwic ze sa p

Polecane posty

Gość |oferma
"za to że na trumnach próbują zbić kapitał" co innego przecież PO która tylko przez kilka lat opowiadała razem z SLD o "totalitarnych kaczystowskich zbrodniarzach" którzy o 6 rano przyszli i zamordowali barbarę blidę. to nie jest "zbijanie kapitału na trumnach", gdzież by. widać jak do ciebie docierają "argumenty".

Gość |oferma
no ale zapomniałem że o zbijaniu kapitału politycznego na śmierci blidy wojewódzki z figurskim nie ułożyli piosenki więc "dziunia" z wrocka może o tym nie pamiętać a pisu szczerze nienawidzieć choć na polityce tak się zna że jakby jej przysło wymienić nazwiska trzech ministrów to by pewnie nie potrafiła.

Gość dziunia wrocek
no i właśnie tępa ofermo nie potrafisz skumać że ja mam w nosie co mówiło PO i SLD a co PiS dla mnie to jedna banda i każdy grabi w swoją stronę, a ty za swojego kaczora dał byś sobie na sucho ogolić nawet jak powie że on jest Bogiem wszechmogodzącym!

Gość |oferma
widzisz dziunia, mnie zajmuje bardziej polska niż kaczor i to wam usiłuje przekazać. żebyście zamiast nienawiścią do kaczora zainteresowali się tym co z naszym krajem wyprawia obecny rząd. ale do was jak grochem o ścianę.

Gość dziunia wrocek
do pięt mi nie dorastasz śmieciu jesli chodzi o wiedzę , ale tym się różnimy że tylko ofermy muszą głośno mówić jacy to są wyedukowani bo przecież po przeczytaniu pierwszego posta widać że we łbie pusto!

Gość dziunia wrocek
i jeszcze ci dupko jedno powiem- mi za rządów PO żyje się bardzo dobrze, tak jak żyło mi się za SLD czy PiS-u bo ja umiem zadbać o własne interesy i dać sobie rade w zyciu. no ale rozumiem że ofermy mają to do siebie że oprócz narzekania i wystawiania łapy żeby rząd dał nic więcej nie potrafią a ja takich nieudaczników życiowych nie kupuję! scisz radio maryja i do roboty a przestaniesz narzekaż że ci za drogo i źle, albo wyjazd z kraju bo wstyd tylko Polakom niesiesz!

Gość dziunia wrocek
narzekać

Gość |oferma
twoje argumenty "mi żyje się dobrze" mnie powaliły. no faktycznie skoro tobie "żyje się dobrze" to nie ma się co przejmować miliardami zadłużenia. "dziuni" takie drobiazgi nie obchodzą, bardziej to w co się ubrać na "disco", nie dziunia?

Gość dziunia wrocek
haha, mam 36 lat i na dysko ostatni raz byłam jakies 10 lat temu :) sory kretynku ale muszę uciekać bo mam wazniejsze sprawy na głowie niż rozmowa z toba, żegnam!

Gość |oferma
baw się dziunia dobrze 🖐️

Gość |oferma
fajną rzecz napisał ziemkiewicz: http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/04/16/letigimacja-wladzy/ "Ku komukolwiek skłoni się teraz „milcząca większość Polaków, drugi biegun uzna jej wyrok za wypadek przy pracy i podważy decyzję wyborców, jako skutek zmanipulowania, fałszerstwa etc. W przewidywalnej przyszłości nie ma zatem szans na uszanowanie przez wszystkich „demokratycznej legitymacji władzy kiedy znowu obejmie ją PiS, celebryci, których tak dziś oburza kwestionowanie legalności władzy, zmienią wszak zdanie o 180 stopni. W takiej sytuacji kierować się trzeba legitymacją inną która władza służy interesom Polski, państwu i narodowi, ich przyszłości. A przynajmniej, która jest dla nich mniej szkodliwa. I tutaj jedna ze stron, jakby to ująć ładnie, po ostatnich trzech latach nie ma naprawdę żadnych, ale to żadnych argumentów. I zresztą nawet nie próbuje ich formułować, ograniczając się już tylko i wyłącznie do straszenia PiS-em."

i co ten durny Ziemkiewicz napisał, jakie straszenie PiS-em, PiS jako partia radykalnie konserwatywna ma swoje prawa , ale straszenie paranoikiem u władzy tej partii, to się zgodzę. Partie konsewatywne prawicowe, bardzo wiele dobrego wnoszą do polityki, ze swoimi utrwalonymi przekonaniami, ale nie wariaci na pograniczu faszyzmu. A czymże innym jest Kaczyński, trudne słowo ofermo, negujący demokratyczną władzę w Polsce. Posłuchaj przemówień Mussolinniego we Włoszech, czy Hitlera , oni w identyczny sposób nawoływali do zmiany i obalenia władz wybranych w wyborach.

a obejrzyj sobie zdjęcia ludzi na wiecu na Krakowskim Przedmieściu, bo ja widzę tam bardzo duży ludzi pozdrawiających Kaczyńskiego faszystowskim gestem, i nazistowskim: idziemy ku słońcu , jutro bedzie nasze....

Gość |oferma
a ja widzę ryszarda c. zabijającego "kaczystę". to groźniejsze niż jakiekolwiek gesty.

Gość |oferma
pamiętam też pijane bydło z krakowskiego przedmieścia które przy aprobacie władzy szydziło z modlących się ludzi, szarpało ich, kopało itd. to też jest groźniejsze niż "gesty". tak samo jak lżenie przeciwników politycznych, pogarda dla opozycji którą obecna władza i wspierające ją środowiska traktuje jako normę.

ty gówno widzisz, matole. Nawet baranie nie wiesz dokładnie czym się kierował ten nieszczęsliwy chory człowiek. Uczepiłeś się jak głupi pacierza tego psychola, bo pewno sam jesteś psycholem, patafianie.

Gość |oferma
kierował się tym samym co i wy - nienawiścią do kaczyńskiego. oczywiście, gdyby tego publicznie nie powiedział przy świadkach, kamerach, przy zatrzymaniu to ciągle opowiadalibyście brednie że chciał zabić "cudem ocalonego" niesiołowskiego. no ale są jednak granice bredni i to wam nie "chwyciło".

dziunia z wrocka to bmblondyn :D te same wroty "ja tego nie kupuje", te same epitety, wykrzykniki, sposob wypowiedzi i ta sama glupota

to żeś obserwator, jak z koziej dupy klarnet, Nigdy w życie nie użyłem zwrotu: ja tego nie kupuję, amerykanizmu z tego względu, że uważam amerykanów za zbiór szumowin z całgo świata, nic nie wartą. Jaką nienawiścią do J. Kaczyńskiego, a co mi ten człowiek zrobił? Niech sobie żyje, nawet 150 lat w zdrowiu, tylko nie zgadzam się z jego chorymi , faszystowski poglądami, czy wmawianiem ludziom, że Lech Kaczyński był jakims wybitnym politykiem, bo nim nie był. Z resztą, Kaczyńscy gdzieś tam się pałętali na obrzeżach polityki, robiąc zadymy i jątrząc ludzi jak sie tylko dało. A to co teraz uprawia i na co przyzwala J. Kaczyński, to jest chuligaństwo polityczne, perfidne wykrzystywanie trumny brata do własnych korzyści politycznych, przeprowadzając kampanię wyborczą za darmochę.

i znów ci się poperdoliło, głąbie. Akurat metody komunistyczne podobnie jak Józef Cyrankiewicz, stosuje Jarosław Kaczyński, bo raz uzyskaną władzę którą dostali w wyborach bodajże 2005 roku nie mają zamiaru oddać, co pokazuje ten błazen Kaczyński Jarosław. A dlaczego legalnie wybranej władzy w cudzysłowie? Czyżbyś patafianie sugerował oszutwo wyborcze, yebnięty w pałę głąbie? A zapomiało to się Kaczorwi podczas przemówienia płominnego na Krakowskim Przedmieściu, gdy miał przed oczayma Tuska ze swastyką i Komorowskiego z sierpem i młotem. Wyrażać można sprzeciw w granicach prawa,

Gość co ty chcesz ?
bmblondyn czesc kolego 🖐️

Gość na kogo zaglosujecie
wybory tuz tuz

Gość klamiesz ty na pis
a to c i zaskoczenie

ja nie na pis tylko może na kongres nowej prawicy. ale tylko wtedy jak mnie siłą na wybory wygonią.

PO stymuluje gospodarkę szufladkując docelowe kwoty z Europy tam gdzie trzeba. PiS rozdaje na becikowe i zapomogi dla takich nieudaczników jak wy, więc nie ma sensu głosować na tą partię.

"PO stymuluje gospodarkę szufladkując docelowe kwoty z Europy tam gdzie trzeba." to prawda, tylko że to są kieszenie "krewnych i znajomych" a na tym mi bynajmniej nie zależy. np tak: http://www.pb.pl/2482173,60585,grad-karier-ludzi-bratanka "Aleksander Grad, minister skarbu, urodził się i wychował w okolicach Tomaszowa Lubelskiego. Wciąż mieszka tam jego liczna rodzina, w tym bratanek Mariusz: poseł Platformy Obywatelskiej (PO) i szef struktur powiatowych tej partii. Jednocześnie liczni działacze PO z Tomaszowa znajdują zatrudnienie w spółkach skarbu państwa. Przypadek? Chyba tak, bo Mariusz Grad i jego stryj Aleksander zgodnie zapewniają, że z karierami lokalnych działaczy PO nie mają nic wspólnego."

Nie przeczę że swoje kieszenie też mają, ale to samo było za rządów PiSu. Wszystko obstawiali swojakami. Mi bardziej chodzi o to jak rozdysponowywane są makrokwoty i jakie jest zarządzanie a nie czy jakiś błazen podwędzi sobie 100 tys złotych w czasie przetargu na autostradę.

nie przypominam sobie żeby w pisie znajdowała się pani sawicka, karnowski, miro, rysio i zbysio więc dopóki ich nie znajdziesz to raczej daj sobie spokój ze stwierdzeniami że "tam jest tak samo" bo ewidentnie nie jest. i to nie jest "jakiś błazen" co "se podwędzi" tylko to jest tworzenie państwa na potrzeby "grupy trzymającej władzę". na tej zasadzie na jakiej podsłuchana sawicka mówiła ze "biznes na służbie zdrowia będzie robiony". tak właśnie wygląda polska pod rządami PO a my za te ich "biznesy" płacimy.

Gość podlożyć bombę
i wszystko od podstaw stworzyć! Wy tego nie rozumiecie???