Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia Młoda Mężatka

Moje zdjecia. SZUKAM BOGATEGO KOCHANKA

Polecane posty

Jestescie pojebani??????????????? krulil a nie krolik hahaha ółomy bez szkoły rzal mi was prostacy bez prostaki

Ty sóko bez skoły i bez perfomuw Jebanc ci w ten glupi ryj umazany kópom?

Gość stolec6
madzia to c h u j dobrze napisala :D precz z analfabetyzmem

Jebnądż ci sókinszynie?????? Wypierdalaj z mojego topełe bo ci noki z dópy powyryfam mongoleEę

K ór wa wy sie niet znacie na jenzyku polskim pierdolone spermossijki pchane w dope! Wypierdalac bo wezwe milicje szatany jebane bez nałóki

Szukam kochanka a to wszystko podszywy ludzie nie widzicie???????????????

Gość zwieracz69
[zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Żyję, ale co to za życie? 11:15 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Meksykanin-jak mam chęć Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:16 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Ech Bogdanie, życie takie już jest, raz jest lepiej raz jest gorzej Będzie i seks i pieniądze-kiedyć Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:17 [zgłoś do usunięcia]Perwersja *kiedyś Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:17 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Ponoć pieniądze szczęścia nie dają Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:17 [zgłoś do usunięcia]ostry_meksykanin Perwersjo, to w takim razie za blowjoba Jarzebinko tak? to kleknij przed mistrzem! 11:18 [zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Perwersjo, do tego czasu to mi odpadnie od nieużywania, więc i tak nic z tego nie wyjdzie 11:19 [zgłoś do usunięcia]Perwersja To używaj sam na razie Blowjob? Nie wiem co to jest Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:19 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Meksykanin co najwyżej to ty możesz klęknąć przed mistrzynią Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:20 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Bogdan musisz go zakonserwować Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:21 [zgłoś do usunięcia]ostry_meksykanin Perwersja, to moze chociaz handjob? no popracuj troche a nie opie**alasz sie caly dzien! Jarzebinko sloneczko cukiereczku nie myl k**wa pojęc, ja - samiec rzadze 11:22 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Mów do mnie po polskiemu Bo nie rozumiem Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:23 [zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Zakonserwować? Czyli uciąć, w słoik i w marynatę?! 11:24 [zgłoś do usunięcia]ostry_meksykanin Perwersjo possij ale tak zeby vera zazdrosna byla. 11:24 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Zakisić lepiej Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:25 [zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Perwersjo, kiszenie wymaga obiektu, w którym kisić można, w ręku się nie da 11:25 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Chamu mnie okrzyczy jak possam A z Verą to my się kochamy i roochamy, nie zazdrościmy sobie Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:26 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Wiem, wiem Nie ma obiektów w pobliżu? W ogóle czy chętnych obiektów nie ma? Czy też obiektów spełniających jakieś szczególne warunki? Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:27 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Meksykanin klęknij grzecznie na kolanka i pokarz co umiesz wtedy stwierdzę czy ty jesteś mistrzuniem Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:27 [zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Obiekt niby jest, tylko chęci nie wykazuje. 11:28 [zgłoś do usunięcia]ostry_meksykanin To zostala mi Jarzebinka. Gdzie uciekl ten slodki cukiereczek, zalozycielko tematu! samotny ja byc, chodz no ze! [zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Żyję, ale co to za życie? 11:15 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Meksykanin-jak mam chęć Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:16 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Ech Bogdanie, życie takie już jest, raz jest lepiej raz jest gorzej Będzie i seks i pieniądze-kiedyć Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:17 [zgłoś do usunięcia]Perwersja *kiedyś Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:17 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Ponoć pieniądze szczęścia nie dają Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:17 [zgłoś do usunięcia]ostry_meksykanin Perwersjo, to w takim razie za blowjoba Jarzebinko tak? to kleknij przed mistrzem! 11:18 [zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Perwersjo, do tego czasu to mi odpadnie od nieużywania, więc i tak nic z tego nie wyjdzie 11:19 [zgłoś do usunięcia]Perwersja To używaj sam na razie Blowjob? Nie wiem co to jest Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:19 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Meksykanin co najwyżej to ty możesz klęknąć przed mistrzynią Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:20 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Bogdan musisz go zakonserwować Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:21 [zgłoś do usunięcia]ostry_meksykanin Perwersja, to moze chociaz handjob? no popracuj troche a nie opie**alasz sie caly dzien! Jarzebinko sloneczko cukiereczku nie myl k**wa pojęc, ja - samiec rzadze 11:22 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Mów do mnie po polskiemu Bo nie rozumiem Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:23 [zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Zakonserwować? Czyli uciąć, w słoik i w marynatę?! 11:24 [zgłoś do usunięcia]ostry_meksykanin Perwersjo possij ale tak zeby vera zazdrosna byla. 11:24 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Zakisić lepiej Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:25 [zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Perwersjo, kiszenie wymaga obiektu, w którym kisić można, w ręku się nie da 11:25 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Chamu mnie okrzyczy jak possam A z Verą to my się kochamy i roochamy, nie zazdrościmy sobie Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:26 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Wiem, wiem Nie ma obiektów w pobliżu? W ogóle czy chętnych obiektów nie ma? Czy też obiektów spełniających jakieś szczególne warunki? Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:27 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Meksykanin klęknij grzecznie na kolanka i pokarz co umiesz wtedy stwierdzę czy ty jesteś mistrzuniem Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:27 [zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Obiekt niby jest, tylko chęci nie wykazuje. 11:28 [zgłoś do usunięcia]ostry_meksykanin To zostala mi Jarzebinka. Gdzie uciekl ten slodki cukiereczek, zalozycielko tematu! samotny ja byc, chodz no ze! [zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Żyję, ale co to za życie? 11:15 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Meksykanin-jak mam chęć Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:16 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Ech Bogdanie, życie takie już jest, raz jest lepiej raz jest gorzej Będzie i seks i pieniądze-kiedyć Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:17 [zgłoś do usunięcia]Perwersja *kiedyś Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:17 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Ponoć pieniądze szczęścia nie dają Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:17 [zgłoś do usunięcia]ostry_meksykanin Perwersjo, to w takim razie za blowjoba Jarzebinko tak? to kleknij przed mistrzem! 11:18 [zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Perwersjo, do tego czasu to mi odpadnie od nieużywania, więc i tak nic z tego nie wyjdzie 11:19 [zgłoś do usunięcia]Perwersja To używaj sam na razie Blowjob? Nie wiem co to jest Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:19 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Meksykanin co najwyżej to ty możesz klęknąć przed mistrzynią Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:20 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Bogdan musisz go zakonserwować Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:21 [zgłoś do usunięcia]ostry_meksykanin Perwersja, to moze chociaz handjob? no popracuj troche a nie opie**alasz sie caly dzien! Jarzebinko sloneczko cukiereczku nie myl k**wa pojęc, ja - samiec rzadze 11:22 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Mów do mnie po polskiemu Bo nie rozumiem Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:23 [zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Zakonserwować? Czyli uciąć, w słoik i w marynatę?! 11:24 [zgłoś do usunięcia]ostry_meksykanin Perwersjo possij ale tak zeby vera zazdrosna byla. 11:24 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Zakisić lepiej Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:25 [zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Perwersjo, kiszenie wymaga obiektu, w którym kisić można, w ręku się nie da 11:25 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Chamu mnie okrzyczy jak possam A z Verą to my się kochamy i roochamy, nie zazdrościmy sobie Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:26 [zgłoś do usunięcia]Perwersja Wiem, wiem Nie ma obiektów w pobliżu? W ogóle czy chętnych obiektów nie ma? Czy też obiektów spełniających jakieś szczególne warunki? Demoralizuję Jestem kobietą. szatynkaociemnyc hoczach@wp.pl 11:27 [zgłoś do usunięcia]Jarzębinka128 Meksykanin klęknij grzecznie na kolanka i pokarz co umiesz wtedy stwierdzę czy ty jesteś mistrzuniem Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś. 11:27 [zgłoś do usunięcia]Bogdan Wolski Obiekt niby jest, tylko chęci nie wykazuje. 11:28 [zgłoś do usunięcia]ostry_meksykanin To zostala mi Jarzebinka. Gdzie uciekl ten slodki cukiereczek, zalozycielko tematu! samotny ja byc, chodz no ze!

kupie tanio Daewoo Tico na gaz

Gość Przyroda
W Tico jest ciasno... I jak chcesz w tych warunkach dac dupy kochankowi?

Gość JA BYM WZIAL
TAKA DUPA?

Gość lejdisss
ładna jest

Drogie perfumy i torebki idioto to znaczy pow 3 tysiecy

wczoraj spotkałam sie z takim jednym z forum nawet przystojny ale kasy nie mial nawet na kawe wiec mu nie dalam a zaluje powiedzial ze bedzie odkladal i przyjedzie nastepnym razem z perfumami ;)

pierdnal mi w twarz jak piescilam mu odbyt to dopiero byla perfuma

Gość lolo515
a skąd jesteś Madziu,

z bukaresztu

mieszkam pod warszawa we wsi wyruuuuchajmnieodtylu czekam tylko na powazne propozycje!!!

Gość Madzia Młoda Mężatka.
hAHAHAHHA ale smieszne jestem z bukaresztu!!! i szukam kogos kto ma KASE!!!!!!!1 I JESZCZE KTOS ZACZERNIL SOBIE MOJ NICK!!!!1

Gość Madzia Młoda Mężatka.
Szukam kogos do jasnej cholery kto ma kase szybko sie zglaszac bo mnie rowek swedzi

Gość ljh;kg;;
szpetna szmata, za darmo bym nie brał, do tego głupia

Gość Koliberek_nielotek
Ja bym nie liczył na nic szczegulnego

nie dość że szpetna (żabia morda) to jeszcze kulasy krzywe jakby witamin brakowało :O 🖐️ )))

Gość Madzia Młoda Męzatka
Taak to ciekawe czemu wszyscy sie za mna ogladaja?? Ha?

Gość numer999
omg... nie potwierdzaj mojego przekonania, że śliczna musi mieć w głowie nasrane :( (80% tak ma)

Gość .Madzia Młoda Mężatka.
ale ja tylko chce loksosow.. wlasnie musialam dac mezowi a on nic nie umie... cienas i potfel tez nie za gruby ma

zarabiam 10 k i mam 32 cm penisa w pół wzwodzie a i tak bym cię kijem nie tknął :D