Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragrance

ZOSTAŁAM DZIŚ ZWOLNIONA

Polecane posty

a szkoła, rata za laptopa i za kursy językowe zostaną. POMOCY może ktoś mi doradzi agencje pracy, cokolwiek by wyjechać za granicę!!

Gość cos tu nie gra jenny
trzeba było oszczedzac i sie do pracy przykladac a nie klasc lage ;)

a zwolnili cie czy ci sie umowa po prostu skonczyła??

Gość dffghjjjjgh
mi sie miesiac temu umowa skonczyla a obiecywali na stale...przerabane

Gość lkoi;hvg
a ja sama sie zwalaniam,cholerny syf

Gość smok wawelski i kokos
dalej stadion budować na euro!

Tzn. szefowa zatrudniła swoją koleżankę, starszą i poza tym sama chce zwolnić tempo i potrzebuje kogoś bardziej dyspozycyjnego. Studiuję zaocznie. Cholera co ja teraz zrobie. Jeszcze w pon. ide do pracy i potem lipka

szukam od rana ofert. A praca na kasie mnie nie interere. Pracowałam w biurze, to chociaz cos podobnego albo staże... staże oferuja bezpłatne, albo za daleko albo coś....:( załamka

no to jak jeszce krecisz nosem to nie licz na pomoc, moze od razu kierownikiem chcesz byc co????

Tak kręcisz nosem...Myślisz, że będę pracować na kasie w supermarkecie?nie obrażając nikogo, ale nie zarobię na siebie po prostu. Albo przez 3 miesiące będę zasuwać za darmo bez gwarancji zatrudnienia i będę jadła tynk??

Każdy szuka pracy, która mu odpowiada. Mam sie gdzieś męczyć za pare groszy?? Chcę wyjechać, ponawiam pytanie- czy ktoś zna jakieś agencje pracy oferujące zatrudnienie za granica?? Łaziłam dziś po mieście spoglądając czy nie ma gdzieś kartek z ogłoszeniem albo pytałam, ale nic./.

Gość widzę widzę widzę
zmarnowałaś sobie zycie - szczerze współczuję

Gość Mphja.m
na staz ida absolwenci, ktorzy nie pracowali

Fragrance jak jestes taka super słitasna och i ach to sama szukaj i wypertalaj :o 🖐️

Gość widzę widzę widzę
Ktoś kto ma 22 lata i wyżala się na kafe już na starcie jest przegranym :p

Gość buachacha
taaa, ja znam dla ciebie cos w sam raz, agencja sie nazywa "Natasza" i chetnie cie zatrudni do pracy na swoich salonach

Gość klynowa_
jakbys była dobra to by cie szefuncia nie zwolniła, dobrych pracownikow sie trzyma bo o takich trudno, widac bylas lewa to cie wywali przy pierwszej lepszej okazji :D dobrze ci tak. obetnij cyce i wio do koplani :o

Gość dr dre
Nie rozumiem Twojego toku myślenia. To lepiej siedzieć i pierdzieć w stołek niż iść pracować TYMCZASOWO na kasie i zarobić chociaż trochę grosza, a w między czasie szukać czegoś lepszego?!

Gość widzę widzę widzę
Czytam Twe wypociny na poprawę humoru :D

Gość dr dre
A poza tym nawet praca na kasie daje możliwości rozwoju. Też zaczynałam jako kasjerka. Potem jeździłam na wrotkach. Następnie pracowałam na informacji, a obecnie mam pod sobą wszystkie kasjerki i już tuż tuż kroi mi się kolejna szansa na wyższe stanowisko. A pracuję raptem 1,5 roku.

Gość ugiuhoh
Tak najlepiej to zapierdzielac na kasie za pare groszy, tez bym miala w dupie, nie po to sie meczylam tyle lat na ciezkich studiach, zeby na kasie siedziec. Jesli masz mozliwosc to wyjedz autorko i miej w dupie zazdrosnych Polakow, oni lubia sie z ludzi posmiac, ze ma studia a musi na kasie w hipemarkecie siedziec. Szukaj czegos lepszego.

Gość 1234actiwe
i dobrze wszyscy bedziecie trząść gaciami przed zwolnieniami taki rząd takie prawo pracy żadnej stabilizacji będziecie przyjmować najgorszą robote za upokarzającą stawke bo szkola do zaplacenia ,kursy ,mieszkanie itd,itp

Widzę toczył się tu temat. Przynajmniej ktoś myśli tak jak ja. Polityka w firmie zwłaszcza prywatnej to inna bajka. Poza tym opisałam powód zwolnienia. Mam parę kursów za sobą, w biurze wiele się nauczyłam, więc nie będę za marny grosz gdzieś harować bez perspektyw i bez motywacji? Rozumiem, że reszta z was to super wykształceni, wydajni i nadziani pracownicy? aaa to sorry.. ps. nie mam nic do nikogo pracującego na kasie!! szanuje każdego, lecz to jest moje życie i będę sama o nim decydować i szukać pracy.

tylko potem nie placz ze pracy nie masz, jak nabrałas kredytow i masz ozbowiazania to powinnas brac co jest a nie krecic nochalem :ozwlaszcza ze nie mozesz sobie a to pozwolic, a asamo to ze nie masz adnych oszczednosci zeby na chiwle zyc jak bedziesz szukałą tej swojej zajebistej pracy swiadczy o tobie i twoim braku wyobrazni dziewczynko :o