Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiemtegoswiata

co znaczy srebrna obrączka na serdecznym palcu prawej ręki u faceta i dlaczego..

Polecane posty

powiedział do mnie coś tak miłego, jak gdyby był wolny conajmniej? wdowiec, choera jasna :D ?! wiem, wiem że nie ... :(

Takie obrączki oznaczają, że jest w związku ale zachowuje tzw. czystość :D ale nie martw się nie każdy zdaje sobie z tego sprawę. Ja nosiłam taką obrączkę, mój facet też, a czyści nie byliśmy, po prostu nam się podobały.

zapewne jest zaręczony. a bycie z kimś oznacza mówienie innym samych niemiłych rzeczy? powiedz od razu, że się napaliłaś i każdy gest z jego strony tłumaczysz sobie jako podryw :P

Gość verka78
my mamy z białego złota ......... wygląda jak srebrna a znaczy więcej....

"Takie obrączki oznaczają, że jest w związku ale zachowuje tzw. czystość" to raczej u młodzieży w USA jest taka moda. w nas zwykle jak facet nosi srebrną obrączkę to znaczy, że chce podkreślić że jest w stałym związku, ale jeszcze nie żonaty.

ech... no dobra. kiedyś słyszałam wersję, że to oznacza stały związek.. takie coś przedślubne. to było zbyt miłe, po prostu :P tak uznałam :) ale może faktycznie.. wyszło tak spontanicznie że aż przypadkowo i nie liczy się.

sama nosiłam srebrną na środkowym, i sama nie wiem czy to oznaczało mój ówczesny stosunek do instytucji małżeństwa, czyteż nieświadomą orienację.. po tym jak dziewczyna z Gdyni puściła mi oko, siostra zaczęła mi tłumaczyć że to ta obrączka dziwny jest ten świat.

Gość verka78
reiniscencja - czy żonaty facet musi mieć złotą obrączkę....... u nas tak nie jest - białe złoto wygląda jak srebro. to czy jest zajęty to jest w sercu a nie na palcu. czy wy tego wreszcie nie zrozumiecie............

Facet czasami palnie jakis tekst do innej kobiety tylko po to żeby sie dowartościować a nie dlatego że na nia leci. Znam z autopsji.

skoro dla ciebie puszczenie oka jest już objawem lesbijskiego zainteresowania, to i to "coś miłego" mogłaś równie mocno wyolbrzymić w swojej głowie :P znakiem rozpoznawczym lesbijek jest raczej labrys lub lambda ;)

no to moglo byc i to. :/

Gość niektorzy ludzie nosza
srebrne slubne obraczki zamiast zlotych ( np moje siostra- nie lubi zlota i do niczego jej nie pasuje, jej maz tez nosi srebrną).

"reiniscencja - czy żonaty facet musi mieć złotą obrączkę" a gdzie wspominałam o żonatych facetach? o_O nigdzie. autorka pyta o to, co może oznaczać srebrna obrączka, a nie co musi lub czego nie musi żonaty facet.

nierozumiemtegoswiata - najlepiej napisz, co ci powiedział :D może na tej podstawie coś da się ustalić.

hehe no wiec wysiadajac z autokaru, przepuszczal kolezanki, ktore tez wysiadaly, a przy mnie rzekl "a Ciebie to nie wypuszcze" takim swoim (mrrr) glosem.. no i co ja mam biedna sobie myslec?!

wiem wiem, napiecie opada.. teraz o juz sobie nic nie mysle :(

i tylko tyle? ot, zwykły żart kolegi. który cię lubi. następnym razem nie dorabiaj sobie ideologii :P

Gość malo zonatych facetów ma
podobne teksty? nIestety nie.

hehe, to moze muzułmanin, sorry ja moze idealistka i na etapie gimnazjalnym sie zatrzymalam.. albo sama oszczedzam chlopom komplementow i nieprzyzwyczajona jestem...;-)

no, na etapie gimnazjum też się podniecałam drobiazgami, listami miłosnymi na kartce wyrwanej z zeszytu itp. :D kto wie, jak dzisiaj wyglądałoby moje życie, gdyby pani od historii nie przechwyciła jednej z tych karteczek :P faceci, którym zależy, wyrażają to jasno i wyraźnie. i nie noszą obrączek. a jeśli noszą i zachowują się dwuznacznie, tzn. że chcą bzyknąć coś na boku.

no, proste.. wiem z tym ze mlody jak na staly zwiazek.. no, moze mi nawet imponuje ta obraczka, z gimnazjum to moze przesadzilam, to w liceum czlowiek sie uczy normalnego zycia z ludzmi :P zbyt zadko liceum odwiedzalam ;D tak, to napewno to. ale fajnie miec w okolicy typa, ktory lubi i mowi mile rzeczy.. nawet jak nie mozna sie na niego napalac ^^

ile macie lat? normalnego życia człowiek uczy się, jak już musi na siebie zapierdalać :P

oboje jestesmy w wieku przejsciowym. poznalismy sie na szkoleniu ;D na razie zyję ze stypendiow, wiec mozna powiedziec ze jeszcze na siebie nie zap*****lam, ale ten moment nieuchronnie się zbliza

22 i 24 :)

Gość margareeet
ale skoro tak powiedział to musiałaś mu wpaść w oko ;)