Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amarelkaa

jakie zabawki edukacyjne dla 6-miesiecznego dziecka?

Polecane posty

Gość amarelkaa

macie moze albo widzieliscie jakies ciekawe zabawki pobudzajace wyobraznie i motoryke? ktore najlepiej sie sprawdzaja?

Gość fradów
wibrator i wibrafon

Gość odfskfl;kfl;fsdk
gra monopoly :) Przeskocz na Poród i macierzyństwo .Bo tutaj to sami debile .

Gość ja mam tak samo tylko
no właśnie skocz na dział 'ciąża.....' :)

Gość amarelkaa
a gdzie go mozna kupic? bylam dzisiaj w smyku i nie widzialam

ojej nie w smyku bo tam to drogo! Na allegro szukaj. Ja kupowałam w leclerku za 125zl a na allegro były raz za 70zł. Nawet z przesyłką taniej wychodziło.

Gość amarelkaa
no niektore z tych zabawek bardzo drogie sa ;/

ale ten szczeniaczek też w pewnym momencie mówi: akuku widzę cie... Hehe ale przecież mozna wylączyć jak już się dziecko nie bawi:)

Gość ..laptopa..
.

Ja nie chce nic mówić ale mój facet bawiąc się tym szczeniaczkiem-uczniaczkiem wsadził mu palca tam gdzie nie powinien a piesek na to " Mmmmm lubię Cię" :D

Gość stefaaa
Jeżeli chodzi o motorykę małą- chwyt pęsetowy to doskonałe są układanki drewniane. Można kupić na www.kidsiaki.pl jest tam również duży wybór gier i fajne zabawki edukacyjne. Profesjonalna obsługa

Gość Janka Moniak 678
Bilet do okienka nadziei w jedną stronę

Gość Marcin Ziółko
Ja osobiście polecam ofertę http://www.remi.biz/produkt,biurko-malucha,491,9,tak,.html . Ponieważ jest tam szeroki wybór i praktyczne na późniejszy czas.

Gość Tomek z atomek
Najlepsze to są place zabaw na rozwój dziecka. Ja kupiłem w http://www.placzabaw.com.pl i powiem , że oszałamiająco byłem zaskoczony z zakupu. Dzieciaki są zadowolone

Gość gość
ja polecam takie fajne książeczki niby dmuchane z możliwością wydawania różnych dźwięków np: głosów zwierząt, a dla mamy polecam http://www.elastyczna.pl

Gość gość
www.jlbaltic.istore.pl - tanie zabawki

Gość gość
Tanich to nie polecam, bo wiąże się z tym zazwyczaj kiepska jakość a na taką nie możemy sobie pozwolić w przypadku dzieci. Ja kupuję najczęściej eko zabawki na https://www.kabum.pl/. Tez nie są jakieś strasznie drogie, ale 1 zł na pewno nie kosztują. Przynajmniej są bezpieczne i kreatywne.

Gość gość
Ja jestem za zabawkami drewnianymi. I nie zgadzam się z tym, że sa ciężkie czy niebezpieczne. Okazuje się, że są najbardziej bezpieczne bo właśnie w pełni ekologiczne. A czy przyglądamy się zabawie dziecka, kiedy w ręku trzyma drewniany klocek czy świecącą chińszczyznę to chyba nie ma znaczenia. Tak samo poświęcamy czas, by dopilnować malucha.

Gość gość
Sprawdz ich stronę http://jokomisiada.pl/ na pewno znajdziesz jakieś ciekawe pomysły na prezent. Mnie zawsze inspirują. Zabawski podzielone są na kategorie wiekowe, a to dużo ułatwia podczas zakupów.

Gość gość
Dużo najróżniejszych zabawek drewnianych jest w www.ene-due.eu Wybór jest naprawdę spory i dla dzieci w każdym wieku można cos bez trudu znaleźć.

Gość gość
Sklepów jest wysyp, ja mam dobre doświadczenia jak na razie z firmą ze strony www.kupujemyzabawki.pl Szybko dostarczają, nawet z dnia na dzień, o ile zamówienie złoży się przed 14 – tą. Zabawki są nowe, bez jakiś usterek, niedoróbek i tak dalej. Z takich fajniejszych zabawek jakie tutaj kupowałem synkowi to na pewno Hot Wheels, tym to się potrafi bawić godzinami. Teraz będę chciał edukacyjną zabawkę kupić i mam już upatrzony taki duży drewniany labirynt.

Gość mikosia25
ja kupowałam swojemu siostrzeńcowi matę edukacyjną z pałąkiem (nie pamiętam ile wtedy dokładnie miał, ale był na etapie chwytania:), zerknij sobie w sferisie, mają tam spory wybór i też są na pewno tańsze niż w zwykłych sklepach dla dzieci