Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Chluśniem bo uśniem

Polecane posty

truskawka...> sorry .ale my juz pewien etap mamy . chyba sie nie odnajdziesz.

Czarna No to ja takie ekscesy za małolaty wyrabiałam ;) Niby dziecko byłam a doświadczenie większe jak u nie jednego dorosłego :D Ale dobrze.. będę pamiętać żeby nie wierzyć córce że to zatrucie to od salami ;)

mała B..> , my swoje wiemy i pamietamy , ale ja sie az boje mojej córki jak zacznie 'wymiatac ' ja nie nadaze.

Foto ze stopki? Ni chuja ja tam nic nie widzę :D Ale mówcie śmiało - miło mi jak będę najmłodsza ;) A gdzie się podziała Tuma Urman? Przywitała się i poszła

ale moja mam a i jej siostra pomimo przejść , zawsze niezle sie fizycznie trzymały . wiem jak wygladają kobiety ,które sa uparte ,pewne siebie i zdołowane.:(

MałaB . twoje oko ,to nie raz juz widziałam . ale nie jestes naturalna bladynka ,masz piekne rzęsy ,.

truskawka.... nie byłam niemiła ,nie miałam takiego zamiaru . chciałam tylko cie uswiadomic ,że My tu juz po jakiejs dawce, a ty tu taka swieża. nie miej mi za złe . nie takie były moje intencje.

Jankesa Jejjj dziękuje ;) No naturalną nie jestem ale przeznaczenia nie oszukam ;) Czarna Dobrze proszę Pani ... nie no już nie będę ;) żartowałam :)

NN... musisz wszystko poprzekręcać , a niech Ci będzie , dobry człowieku 👄, jakmogę oczywiście , bo nie wiem co nato powie twoja zona;):D