Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Chluśniem bo uśniem

Polecane posty

NN ...czasem nieswiadomie . a czasem jednak sie zdarza ,jak człowiek próbuje , a z drugiej strony .............

Gość kkkjur
Gorzej jest, jak ta niestarająca się strona zechce coś naprawić, kiedy ta wcześniej starająca się już się swoimi staraniami znudzi ;D

ja sie mogę starac jeszcze długo . on nie może bo jest 'tam ,nie z nami .i i tak wszystko zle ,bo nie razem.

Gość kkkjur
Miłość to w ogóle jest niepojęta sprawa. A jak do tego dochodzą dzieci i staż, to już w ogóle robi się z tego plątanina :)

zmiencie może temat na jakis . ja sie chetnie zamknę. i tak słucham muzy do wycia , ale chetnie poczytam cos innego .

Gość kkkjur
Macie dzieci? ;D

Gość Xionże Diament
Sfakajcie ręcznie swe tyłki bijąc pokłony na mą cześć!!!

Gość kkkjur
O. A miały kolki? ;D

Gość Xionże Diament
Jankesa....no ty nie musisz

Gość kkkjur
Bo moja Myszka ma kolki. I nic na nią nie działa. Tylko noszenie jej w pozycji '' na małpę'' i odciąganie jej uwagi od bólu. Zazwyczaj za pomocą telewizji. Też mogłabym się w końcu położyć, ale wiem, że gora za 20 min Mała się obudzi i na nic mi się zdadzą te przespane minutki. Tylko muła złapię.

Gość kkkjur
Co do kłótni w małżeństwach. Sama nie wiem jak to jest, bo gówniara jeszcze jestem, ale moi rodzice też tak mają. Tata pracuje za granicą i jak się kłócą, to o pieniądze ;D Bo ciągle brakuje. I trochę obarczają się nawzajem winą..

Gość kkkjur
olmołst 3 miechy ;D Kawał baby, co?

Kiedys zona mi powiedziala...."z toba to nawet poklocic sie nie mozna" wiec żadnych klotni nie ma :D

kkkjur Na moją nocami działało otwarte okno :) Oczywiście ona ubrana/opatulona odpowiednio do temp. ale lekki wiaterek działał cuda na nocne płacze :) Usypiała w 5 minut bez zbędnego chodzenie, bujania itp

NN .. ja musiałam nauczyc sie nie wybuchac ,chociaż to ja taka byłam, potem wylazło ........> i jest ciezko.

Gość kkkjur
Rzygałam. Ogólnie miodzio. Jestem w 3 klasie liceum , więc chodziłam do szkoły i musiałam sobie jakoś radzić, ale nie było ciężko. Ciązy nie było widać do końca 7 miesiąca :) Wszyscy wiedzieli, ale brak ogromnego balastu przed sobą pomagał uniknąć TYCH spojrzeń . No i poród też super, więc żyć nie umierać. matura, potem praca, studia i do przodu.

Gość fghjkjhghj
Jankesa jak nie ma ruchu na twoim temacie to nie znaczy,że masz włazić na inny i tam oplatać bzdury:classic_cool::classic_cool:

Gość kkkjur
No, Mała kocha świeże powietrze, ale niedawno miała zapalenie oskrzeli, więc póki co unikam okna.. Poza tym, nie jest już tak źle, kolki miała od 5 dnia życia przez 2 doby z rzędu , co parę dni. Teraz ma tak co drugi dzien po 2 godzinki, ale fajnie byłoby znaleść jakiś sposób, żeby moja mama nie miała z nią przygód. Myszka właśnie skwitowala moje starania przeciąglym bąkiem :D Słodziara.