Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Chluśniem bo uśniem

Polecane posty

Gość kkkjur
Ja wypróbowałam : butelki na kolki, mleko na kolki, kropelki na kolki, masaże.. i nic :D

Gość kkkjur
No, Myszka nakarmiona. Nie karmię piersią w ogole. Tylko butlą. :)

Gość kkkjur
No, zaczynają się ekscesy, albo Mała po prostu chce się poprzytulać. :D Dobranoc Wszystkim. :)

ja to miałam do piątego . mały miał "mało ruchliwe rzęski w jelitach' . 7 róznych mieszanek + moje przez 2 tygodnie. i poszłam do lekarki ,kóra mnie jako dziecko prowadziła. jesli nie jest uczulone , zacznij wprowadzać zwykłe krowie3,2 najpierw pół na pół z woda + łyzeczka cukru. po 3 tygodniach 0,75.+0,25wody. nie zwiekszaj cukru . Mój mały nawet kupy nie robił przez 3-4 dni ., musiałam wołać pielegniarke na "wlewy ,żeby sie czyscił ,po tych wszystkich przykazanych lekach i mlekach. jak tylko dostał zwykłe mleko ,to na drugi dzien wszystko znikło . sam zrobił kupe , i był głodny.:)

Ja ... miałam coś napisać ale to chyba głupie było :O Idę się położyć koło mojego właściciela psa, przez 5 minut poudaje że już długo śpię obok a później go zgwałcę :classic_cool: 🖐️ ... yyym no tak to co napisałam wcale nie jest głupie :O uj z tym.. dobranoc 🖐️

zrobiłysmy z ogólnej ,macierzyńsko -karmiaca . przerwa techniczna................................................. tak wracamy , jestesmy nadal chetne wiedzy i towarzystwa. :p :D

Czarnuszka Aaaa no chyba że tak, myślałam że jak poszłaś od nas... ja o 4 a o 8 córa nas zbudziła :O Miałam pospać a mój poszedł do garażu sobie i tyle miałam z pospania ;) NN My tu grzecznie tylko kawka :P Zbieram się do zoo.. gdyby tylko mi się chciało tak jak mi się nie chce..

Ja dzisiaj pierwszy raz od jakiegoś czasu nie robię ciasta na weekend... ale piękna pogoda i nie chce mi się tyle w kuchni siedzieć :P