Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgfh65

do prawdziwej Jenifer

Polecane posty

wiem.. ja mam i tak gdzieś to forum.. w sumie nawet mogę sobie teraz stworzyć inny czarny nick i pisać dalej.. ale po co.. :) albo mogę sobie tez teraz odpowiedzieć sama z pomarańczowego nicka.. to bez sensu.. po prostu zastanawia mnie ta osoba która tak codziennie się podszywa pod ta Jennifer.. czy ona jej coś zrobiła czy co?? :D mam wrażenie, że ta osoba wstaje co rano i pierwsze o czym myśli to właśnie Jeninifer..jak by tu się podszyć.. co by tu napisać.. he he pewnie też śni jej się po nocach..

Gość która to ta fryzjerka?
lubię :classic_cool:

Posiadająca tak, czasami i ja miałam jakiś śmieszny podszyw..nie koniecznie z tego nicka.. ale te o Jennifer są bardzo nietrafione.. :) są nieśmieszne, jak dla mnie nie urozmaicają tego forum tylko je zaśmiecają.. a gzie są moderatorzy tego forum?? czy oni śpią pod stołami ??

Gość to nawet nie chodzi o
to czy widac roznice miedzy jennifer a jennfier ale o to ze dala podobne pseudo i jednak pisze w tematach tych co prawdziwa udajac ze to ona, co innego jakby gdzies tam sobie na forum pisala majac podobny nic, a ta jeszcze jej zdjecia sobie skopiowala w stopke:D madre A Ci co sie wymadrzaja - policja zajmuje sie takimi sprawami i bardzo je lubi bo sa latwe i podnosza sobie statysktyki dobrze rozwiazanych spraw, to samo jest z sadami. Jakby wyszla z tego grubsza sprawa to kazdy prawnik prawdziwej jennifer bylby zachwycony prowadzac jej sprawe - banalna i pewna wygrana

Gość wiem ja wiem
beka :P

Gość IMO13753
Ale dramat! Aż mi łzy ciekną z oczu!

Gość dcfdfdf
po pierwsze to trzeba byc totalnym idiota?ką by umieszczac tutaj swoje zdjecia. Po drugie duzo mowic o sobie......a policja zamaist szukac mordercow i zlodziei bedzie sie zajmowala banda znudznych kretynow z kafeterii

Gość IMO13753
Internetowy wizerunek mieszany z błotem...hmmm. A swoją drogą dajecie fotki twarzy i dziwicie się, że nie wszyscy ograniczają się tylko do podziwiania...

Gość IMO13753
Droga Biedroneczko - podobnie jest na każdym forum. Tutaj jest troche gorzej, bo moderacja śpi i mozna pisać bez logowania.

w sumie jakby zmienili tylko to że trzeba być zalogowanym żeby napisać to by to bardzo dużo dało.. no i oczywiście rejestracją przez maila.. np na FilmWebie się automatycznie pokazuje tez z jakiego miasta IP masz.. :] zmieniło by to całkowicie to forum..

Gość ale o co chodzi co zrobili
jennifer?

Gość IMO13753
Tak droga Biedroneczko. Forum zostałoby odmienione - przypominałoby cmentarz...

Gość IMO13753
Droga Biedroneczko - (ignorując Sztame) własnie takie głupie akcje powodują, że forum żyje. Bez takich zamieszań nie byłoby teraz tego tematu.

Gość IMO13753
Dziękujemy Ptaśku!

no ok..każdy ma swoje zdanie..widocznie Ciebie śmieszą rzeczy które kogoś mogą ranić.. może to śmieszne, bo to tylko forum..ale może czasem warto zastanowić się i postawić na miejscu innej osoby.. mnie śmieszy wszystko to co jest śmieszne i nie jest na niekorzyść innej osoby..

Gość IMO13753
Sztama - Ty blondynka jesteś, nie?

Gość IMO13753
Droga Biedroneczko - czy jakbym z gołym pisiorem wyleciał na ulicę, po czym na zainteresowanie/krytykę ludzi zaczął wyć urażony jak wilk do księżyca, to Ty pewnie byś mnie chroniła przed ZŁYM MOTŁOCHEM?

może samo podszywanie się nie, ale do tego wykorzystane są cudze zdjęcia.. zresztą nieważne.. :/ może jak was spotka coś podobnego to inaczej spojrzycie na sprawę.. zresztą w regulaminie jest też napisane o podszywaniu się..

Gość IMO13753
Droga Biedroneczko - raczej mnie nie spotka, bo mojego ryja nie uświadczysz na forum.