Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankietkaaaaaaaaaaaaa

w wieku 30 lat jest sie jeszcze mlodym. zgadzacie sie czy nie ?

Polecane posty

Gość ej chlopaki
a ta Allers Klar to nie jest przypadkiem ta wariatka Zuzanna Amelia czy jak jej tam w nowym wcieleniu?

"Nie zauważyłem. Za to Ty masz zaburzony ośrodek odpowiadający za logiczne myslenie. Na podstawie kilku postów i jakiejs stopki wysuwasz absolutnie niezgodne z prawdą wnioski. " Ja wszystko logicznie motywuję, podaje przyczyny danego rozumowania. Ty za to czepiasz się depresji, jednocześnie wiedząc , że nie była ona sednem mojej wypowiedzi tylko metaforą twojego stosunku do siebie. "Poza tym we wczesniejszych latach odrzucałem negatywne mysli o sobie ale to zdaje się starasz sie pomijac, gdyż nie pasuje Ci do Twojej układanki. " Nie mówiłeś o tym wcześniej. "Stopka czy też posty na kafe są jedynie wyrazem mysli. Fakt ze nie będę pisał tutaj czy też zmienie stopke na słitaśną nie sprawi że zmienie nastawienie do siebie. " To też była tylko metafora Twojej samooceny. "Ja się raczej powinenem zapytać co to znaczy zaakceptować siebie? " Samoakceptacja to brak kompleksów, życie w pwłnej świadomości kim się jest łącznie ze swoją ciemną stroną- a jednocześnie brak chorobliwego dążenia to kogoś kim się nigdy nie będzie.

Gość IMO2536
oczywiście że to ona i jej psychologiczne teorie :D Witaj Zuziu 🖐️

Spadam i życze miłej nocy, nawet chamskim pomarańczowym nickom. Wpadnę tu jeszcze podac kontrargumenty, bo dyskusja ciekawa.

Gość IMO2536
E tam, każdy zawsze tak pisze. Angażujesz się zupełnie jak nasza Zuzia.

Gość IMO2536
Alles Klar ma 69 postów... mmmm :D