Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfgrdtr

ile wg was warty jest taki dom?

Polecane posty

Gość fwrfgwgt
450tys

widać stare budownictwo. a opielony? okna są nowe? ma garaż na auto? blisko centrum miasta/wsi?

Gość tfgrdtr
chechło za pabianicami.okna plastikowe gora wyremontowana slicznie.dol drzwi do zrobienia i panele

Gość tfgrdtr
blisko centrum garaz na 2/ samochody w zaleznosci od gabarytu auta pomieszczenie gospodarcze 60metrów

Gość tfgrdtr
Dom * Powierzchnia: 170 m2 * Liczba pokoi: 6 * Liczba pięter: 1-piętrowy * Typ budynku: wolnostojący * Przeznaczenie: mieszkalne * Materiał: cegła * Rok budowy: 1973 * Liczba łazienek: 2 * Stan budynku: bardzo dobry * Technologia wykonania: murowana * Elewacja: tynk * Podpiwniczenie: całościowe * Poddasze: brak * Ogrzewanie: CO węglowe, CO gazowe * Liczba linii telefonicznych: 1 * Dach: papa * Okna: plastikowe Garaż/Miejsce parkingowe * w budynku, jednostanowiskowy Działka * Powierzchnia: 1000 m2 * Długość: 33 m * Szerokość: 30 m * Dojazd: asfalt * Ogrodzenie: metalowe * Kształt: kwadrat Media i kanalizacja * Media: prąd, siła, gaz, woda * Kanalizacja: szambo Dodatkowe zalety * internet

Gość ljh;kg;;
200tys

Gość a jakie miasto??
mysle ze do 250tys

Gość ljh;kg;;
a za 450tys masz nowoczesne technologie, wieźba z dachówką a nie taki klocek tepy młocie

Gość ljh;kg;;
Dodatkowe zalety * internet hahahaha, to jest standart-minimum a nie zaleta hahahah

jesli 450 tys to ja bym nie kupil ;/ doloz 100 tys i sama sie wybuduj w jakims ladnym miejscu..masz nowa chate ,ktora budujesz wg wlasnych potrzeb. dom jest stary i brzydki... ja bym nie dal takiej kasy za niego

Gość a gdzie ty na takim zadupiu
znajdziesz blok z wielkiej płyty z mieszkaniami?

Gość ddsds
okolo 400 tysiecy na pewno nie mniej chyba was cos boli ze taki dom tylko 250 tysi jest wart

Gość ljh;kg;;
sam jestes idiotą, jak masz lewe rece i pusty łeb to płać

Jeta1 -> zgadzam się jeśli ma coś takiego kupować za 450 tys to lepie dołożyć ze 100 samemu i wybudować coś nowego i ładniejszego.

Gość młoda męzatka198000
ja buduje zmezem dom nowoczesna technologia....I juz wydałam 50tys a jeszcze wprowadzić sie nie mogę bo stan surowy zamkniety.Tez pod pabianicami w dobroniu.Rodzice mieszkają w takiej cegiełce wszystkie media i bardzo sobie chwalą.Wygląd z zewnątrz to nie wszystko.Ja bym tam zostala gdyby nie to ze ciasno nam było. Ale na kafe banda snobów co sami mieszkają w M2

Gość młoda męzatka198000
500tys zabrakło jednego zera

Gość ljh;kg;;
nowa technologia nie znaczy drogo, jak jesteś snobką i przepłacasz do twoja sprawa, za głupote sie płaci