Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakeup

Faceci to podrzędny gatunek

Polecane posty

Gość Wakeup

Zachowuje się jak małpa, nie ma żadnych uczuć wyższych, dlaczego jest tyle gwałtów, zboczeń jak pedofilia, zoofilia itd. wszystko co robią te niemyślące zlepki komórek jest chore. Nienawidzę tych nic nie wartych śmieci.

Gość nmmmmmmmmmmm
my stworzylismy cywilizacje gdyby nie faceci to bys zyła w jaskinii:D

Gość IMO13753
Chodź. Przytulę Cię. :classic_cool:

Gość nmmmmmmmmmmm
Chodź. Przytulę Cię. mocne:D

Gość Wakeup
Tak wmawiaj sobie, że stworzyliście cywilizację chyba sami ze sobą kopulując ją stworzyliście, kobiety dopiero niedawno dostały prawo głosu i wyjścia z kuchni, szmaciarze zawsze mieli lepiej i ułatwiali tylko sobie życie, tylko oni mogli się uczyć, rozwijać, głosować w wyborach, brać udział w życiu politycznym/zabierać publicznie głos, a kobieta siedziała w domu ze stadem dzieci, jak świnia rozpłodowa.

Gość nmmmmmmmmmmm
a co wynalazły kobiety w ciagu powiedzmy ostatnich 30 lat?? nawet tampony facet wynalazł

Gość kwartnik
do mojego warsztatu samochodowego nawet nie przyjeżdżaj , poszukaj wśród koleżanek, może twojego gruchota naprawi !

Gość Wakeup
W czasie ostatnich 30 lat nie wiem co wynalazły kobiety, ale w dzisiejszych czasach "wynalazki" nie często sa zasługą pracy jednej osoby tylko całej grupy ludzi, często ze sobą współpracują na szczeblu międzynarodowym więc to nie czasy, że jednej osobie przypisuje się osiągnięcie tak naprawdę wielu innych osób. Nie martw się do ciebie nie pojadę, bo mam swój zaufany warsztat i do żadnego innego łosia nie pójdę na przegląd chociażby.

Gość dsfhjdtyu
w ciagu ostatnich 30 lat? wez kurwa koleś się nie ośmieszaj, rewolucja kulturowa nie zachodzi z dnia na dzien, w ciagu 30 lat tez nie uda się nadrobić hop siup straconych lat kiedy faceci sie edukowali a baby siedzialy z bachorami :o żeś zabłysnął.... :o dopiero baby walcza o siebie, zapytaj może za 100 lat debilu

Gość don morelo
największym osiągnięciem kobiet jest wmówienie facetom że miłość istnieje

Gość kwartnik
no wybacz ale sklerozę mam tak potężną, że w tym momencie najlepsze lekarstwa nie pomogą i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć kiedy to ostatnio jakaś kobieta odebrała Nagrodę Nobla w dziedzinie techniki pracując w zespole ? :)

Gość dsfhjdtyu
zanim zdazymy wyplewic z waszych meskich zachwaszczonych durnymi stereotypami mózgów to miną lata a nawet wieki:o facet zapanował nad babą bo był silniejszy fizycznie, teraz na szczescie i baba potrafi przyjebac w morde:D

Gość Wakeup
Miłość nigdy nie istniała, ze strony kobiet wobec mężczyzn i odwrotnie, wszystko ze strachu przed samotnością...

Gość IMO13753
dsfhjdtyu "bla bla bla" Fakt zaczynacie się "usamodzielniać", dlatego tak dzisiejsze czasy wyglądają...

Gość Dwugłowa Biedronka
tylko faceci jednojajeczni, to podrzędny gatunek dwujajeczni nie.

Gość IMO13753
"Stracone czasy" - czy to znaczy, że potrzebujecie 1000 kolejnych lat, aby wyrobić u siebie umiejętność konstruktywnego myślenia?

Gość don morelo
a i tak co mnie obchodzi zdanie jakiś pasztetow. dobrze że istnieją piękne kobiety które szybko ściągają majtki

Gość dsfhjdtyu
IMO13753 taa wyprano babom mózgi, które uzależniały się od facetów a im to oczywiscie na ręke bo siedzi pan i władca zadowolony nic robic nie musi, ani gotowac, ani prac, ani bachora wychowywac, tylko pójdzie sie spełniać w wielkim świecie i zadowolony cholera :o oczywiście ze dla was świat zmienia się na gorsze bo teraz samemu trzeba bedzie zapierdalac :o

Gość kwartnik
nawet wałek do ciasta wymyślił znany radziecki naukowiec Wałkow :)

Gość dsfhjdtyu
imo nie wiem ile baby potrzebuja bo ja od zawsze konstruktywnie mysle :o sa zarówno baby ktore sie nie nadaja do wypełnienia pzelewu w banku jak i faceci którzy myślą cały dzień nad tym jak wymienić żarówke:o

Gość Wakeup
Konsktruktynie myśleć to na pewno nie potrafisz myśleć, myślisz, ze łatwo jest wyjść z bagna do którego zostały wpychane od zawsze kobiety? Zawsze nasza rola była sprowadzana do jednej roli, chodzącej macicy, jeszcze moja babka ma taki światopogląd więc masz obraz od ilu pokoleń dopiero zmieniło się postrzeganie roli samych kobiet...

Gość dsfhjdtyu
kwartnik zostaw juz ta wykipedie i idz lepiej kibel przetkaj :o

Gość kwartnik
dsfhjdtyu teraz przyszedł czas na Ciebie do przetkania , nadstaw armatę :)

Gość dsfhjdtyu
kwartnik, nadstawie ci armate i zbombarduje cie kałem :o

Gość kwartnik
dsfhjdtyu zapowiadają się pieszczoty ?

Gość IMO13753
Ale pieprzycie lachony. Czy to znaczy, że wszystkie kobiety są jakimś umysłem zbiorowym? Potrzeba Wam całych stuleci, aby w sprzyjających warunkach zakwitnąć intelektualnie? Coś mi tutaj nie pasuje...

Gość don morelo
a dlaczego dla faceta ma być gorzej? mi tylko kobieta potrzebna jest do seksu, z resztą dam sobie radę, a dzieci nie potrzebuje

Gość don morelo
a o seks właśnie dzisiaj jest łatwo, nie trzeba od razu się żenić

Gość Wakeup
Mnie nie obchodzi do czego potrzebne wam są kobiety, bo każda powinna to wiedzieć, ale wy nie służycie też do wyższych celów poza zaspokojeniem popędu...

Gość dsfhjdtyu
a mi facet do seksu nawet nie jest potrzebny :o bede chciała to strzele sobie palcówe, bez obawy ze zaciaze, bez obawy ze zaraze sie syfem, bez koniecznosci znoszenia jego jebanych zachcianek i wysluchiwania pieprzonych komentarzy:o