Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakeup

Faceci to podrzędny gatunek

Polecane posty

Gość dsfhjdtyu
wpatrujesz sie w pisownie kogos co mysli i pisze to co mysli...napisalem z bledami glupia cipo ale sie doczytalas ...i tu wlasnie brak twojej kontroli nad twoja wypowiedza :D:D:D:D:D:D:D:D trzymajcie mnie bo zaraz zejde

Gość ljh;kg;;
dsfhjdtyu zamknij jape pusta tepa strzało, pierdolosz bez ładu i składu

Gość sks
czekamy? a co to twoje forum ze mam sie wypowiedziec? kontynuluj z kims rozmowe to wtedy dowiesz sie gdzie stulasz. uwazasz sie za wszech niewiadomo co...nie bylo chwili zeby np ponegocjowac z morelo,siadlas na niego z grubej rury.co chcesz jeszcze wiediec kobieto

Gość BabuniaDobraRada
może powinnas przeanalizować DŁUGOŚĆ SWOJEJ ŁECHTACZKI ? ljh;kg;; dsfhjdtyu zamknij jape pusta tepa strzało, pie**olosz bez ładu i składu To są typowe wypowiedzi "MAŁPY".

Gość dsfhjdtyu
ljh, za to ty zabłysnąłes jedyną wypowiedzią i już tłumy kobiet pędzą obciagnac ci kutasa bo jestes taki błyskotliwy :o swoim pierdoleniem nie wnosisz nic do tematu :p z don morelo nie dało sie dyskutowac bo był to przedstawiciel samców typu IDIOTA wiec nie rrozumiem o co ci chodzi ?

Gość sks
nowlasnie.mozna ?

Gość dsfhjdtyu
don morelo stwierdzil ze kobieta dla niego to tylko worek na sperme , i o czym ja mialam z nim dyskutowac? no pytam sie? :o

Gość sks
sprobuj rozmawiac normalnie a nie krytykuj kazdego ...jeszcze raz-normalnie,delikatnie.bo mozna pogadac o przeciwienstwach myslenia ale normalnie bo jak nie to napierdalaj na siebie - przed lustrem

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
PRAWDA autorko! szczególnie z tymi gwałtami i pedofilią..;/ czemu kobiety nie gwałcą dzieci? może to nie wasza wina, ale tak jest, najważniejsze co mówi wasz PAN w spodniach wtedy mózg jest zagłuszany. a te biedne baby myślą ze oni je "kochają";/ Znam dziewczyne która ma teraz już narzeczonego(rozdziewiczył moją koleżankę(była w nim od dawna zakochana..) a potem pisał jeszcze czy nie chce sie spotykac raz w tygodniu) tymczasem tamta zadowolona,ciągle nowe foty z ukochanym,szczesliwa parka jakich mnóstwo :)

Gość sks
ide po kawe...chce ktos?

Gość Wakeup
sks to raczej ty wypaliłeś z grubej rury ze swoją historyjką i wyzwiskami...

Gość dsfhjdtyu
sks jak mozna rozmawiac normalnie z kims kto uwaza ze kobieta to tylko worek na sperme? :o noz sie sam w kieszeni otwiera, poza tym sam mnei zwyzywales

Gość sks
oho? nastepny cukier.pa

Gość dsfhjdtyu
czy ja kazdego krytykuje? ja dyskutuje tylko ale do was nędzni faceci nie dociera ze sie mylicie :o z wami sie rozmawiac nie da, macie natłuczone do łba stereotypy ze kazda kobieta jest głupia i nadaje sie tylko do garów

Gość ljh;kg;;
dobra, nie wiem o co idzie z don morelo, jednak ogólny temat jest debilny jak autorka kobiety sa tak skonstruowane, że nie mają zmysłu logicznego myślenia, zmysłu technicznego itp., argument i fakt jest taki że facet tworzy i nie ma możliwości aby było inaczej, a wojny jakaś pedofilia to jakieś bzdury, wywłoki jakieś bredzą w amoku. Kobieta ma zarąbisty zmysł mataczenia, korupcji itp, są tak stworzone, że lgną do świecidełek i zbytków, są próżne - taki gen i nic nie zmienisz więc ten topic jest jak i autorka chory.

Gość ljh;kg;;
tu nie chodzi o to że do garów, a co gary to coś złego ? każdy powinien sie zajmować tym do czego się nadaje, kobieta jest pielęgniarką a facet żołnierzem - każdy jest sworzony do czego innego, natura was zbudowała do rodzenia, karmienia i wychowywania dzieci i co chcesz z tym zrobić ? penisa sobie przyszyć i wziąć karabin do ręki , pomyśl trochę

Gość sks
tu sie mylisz-to moje zdanie.a dlaczego....juz mowie..gotowalem,pomagalem w sprzataniu,pranie wieszalem,robilem zakupy...w lozku koncentrowalem sie tylko na jej uczuciach.nie chce sie chwalic ale miala raj w lozku i w kuchni.w tym jestem naprawde dobry a jednak dala mi kopa,znudzilem sie jej?

Gość dsfhjdtyu
a faceci nie są próżni? w łape nie wezmą ? nie pchają się do władzy? nie kradną zeby tylko jezdzic luksusowymi samochodami? nie chrzań :o kobieta tak samo może mieć zmysł do tworzenia, wezmy np dziedzine architektury, znowuż kolego pieprzysz stereotypami

Gość dsfhjdtyu
a faceci nie są próżni? w łape nie wezmą ? nie pchają się do władzy? nie kradną zeby tylko jezdzic luksusowymi samochodami? nie chrzań :o kobieta tak samo może mieć zmysł do tworzenia, wezmy np dziedzine architektury, znowuż kolego pieprzysz stereotypami

Gość dsfhjdtyu
sks, to ze trafiles akurat na taki przypadek pustej baby to juz nie jest wina całej damskiej populacji wiec sobie daruj :o nie ebdziemy tutaj rozwiazywac twoich milosnych rozterek

Gość ljh;kg;;
mówie o większości, o naturze, są oczywiście odchyły od normy, to nie sątereotypy, to wylatacie jak ze sraczką że was dyskryminują, wciskacie wszedzie swój tyłek ale wile nie umiecie, to są fakty

Gość dsfhjdtyu
a ja nie chce miec akurat dzieci bo moj mózg ewoluował w inna stronę i własnie dużo lepiej czuję się z karabinem w ręku i co ty na to? :o

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a wojny jakaś pedofilia to jakieś bzdury, wywłoki jakieś bredzą w amoku. - żart? udał się. Twoim zdaniem pedofilia nie istnieje? łał Kobieta ma zarąbisty zmysł mataczenia, korupcji itp, są tak stworzone, że lgną do świecidełek i zbytków, są próżne - taki gen i nic nie zmienisz więc ten topic jest jak i autorka chory. - "gen" facet ma gen ruchania wszystkiego co żywe (bądz nie) głupie pieprzenie,zastanów sie co piszesz, nie kazda kobiete obchodzą świecidełka..a ruchać każdy z was lubi

Gość Wakeup
ljh;kg;; Patrzcie nawet nam się tu analizator kodu dna znalazł :D Każdy ma inne preferencje tłuku, tylko faceci jak ty są do siebie łudząco podobni w swojej głupocie. "kobiety sa tak skonstruowane, że nie mają zmysłu logicznego myślenia, zmysłu technicznego itp., " Na dodatek stworzył nowe zmysły! " argument i fakt jest taki że facet tworzy i nie ma możliwości aby było inaczej" Tworzysz to ty rano, porannego kloca, nic poza tym. "każdy powinien sie zajmować tym do czego się nadaje" No właśnie ty nadajesz się świetnie do wynoszenia gnoju z obory, wszak jesteś silniej zbudowany nie to co biedne ułomne kobiety... " natura was zbudowała do rodzenia, karmienia i wychowywania dzieci i co chcesz z tym zrobić ? penisa sobie przyszyć i wziąć karabin do ręki , pomyśl trochę" ja jeszcze nie widziałam chłopca, który urodził się z karabinem, to tylko przedłużenie za krótkiego członka...

Gość dsfhjdtyu
pieprzyc nature, w naturze nie trzeba zmieniac pieluch, prać, sprzatac, zarabiać kokosów na zycie :o nie mieszaj w to natury

Gość sks
piszesz znana mi gwara...domyslam sie jaki masz zawod jezeli sie nie myle KOLEGO to wiem ze doceniasz kobiety tak jak ja ale niektore kreatury potrafia podniesc cisnienie...kobiety sa fajne ale taki ktore nie wykozystuja facetow,no i nie chwala sie tym...to moj poglad wiec prosze sie do mnie nie zwracac jak do wszyskich facetow

Gość dsfhjdtyu
to wasze tłumaczenie się rzekomą NATURA jest żałosne, skoro takie z was zwierzeta to dlaczego nie mieszkacie w lasach? czyzbyscie mieli wieksze potrzeby niż misie w lesie? kazdy człowiek potrafi zapanować nad swoimi instynktami lub znalezc alternatywna forme do ich realizacji, jesli tego nie potrafi jest po prostu PRYMITYWEM emocjonalnie niedorozwinietym tak jak wiekszosc panów :)

"Faceci to podrzędny gatunek. Zachowuje się jak małpa, nie ma żadnych uczuć wyższych, dlaczego jest tyle gwałtów, zboczeń jak pedofilia, zoofilia itd" Gdybys miala cos wyzszego chocby w mozgu wiedzialabys ze winne temu wszystkiemu sa kobiety, przeciesz to wy nami sterujecie prawda?? niedajecie nam cokolwiek z tej swoiej podobno wielkiej uczuciowosci, wykorzystujecie element milosci jak sexualnosc by zrobic z nas niedojrzalych, złych, myslacych o jednym.. prymitywow co sie podniecaja by to wykorzystac by robic z siebie majace rzekomo wysokie uczucia hehe.. nie gwalcicie dzieci, bo po co.. wy z tej puli sexu wiele wiecej macie, zyjecie od najmlodszych lat w poczuciu ze was chcemy, my mezczyzni zawsze mielismy sie starac, co nam dałyscie? urodziłyscie nas do wiadomych celów.. Jeszcze cos? to przypomnji sobie kto ma kase sex drinki bajere, pasozycie kobiecy, acha, jeszcze sa samochody, chodnbiki, domy, wszelkie wynalazki i te twoje seriale w tv ktore ogladasz dzieki mezczyznom ________ największym osiągnięciem kobiet jest wmówienie facetom że miłość istnieje, kobieca