Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakeup

Faceci to podrzędny gatunek

Polecane posty

Gość dsfhjdtyu
ljh;kg;;, twoj szacunek do wlasnej matki mnie poraza, a moze twoja matka to wyjatkowy wyjatek? :o

Gość dsfhjdtyu
a odczuwanie potrzeby posiadania potomstwa nie ejst instynktowne? :o jezu jaki ty głupi jestes, idz na studia psychologiczne albo biologie jakas i potem sie wypowiadaj

Gość don morelo
no właśnie- frajera. dla mnie też oni są podrzednym gatunkiem

Gość ljh;kg;;
tak moja matka to normalna kobieta a nie jakieś pseudobuntowniczka waszego durnego pokroju

Gość dsfhjdtyu
kurwa myslisz debilu wyuczone odruchy z instynktami, sram jak czuje ze sie musze wysrac, sprzatam jak widze ze jest brudno, nie kazdemu przeszkadza brud :o a moze mam trzymac gówno az mi jelita pękną? :o

testosteron testosteron testosteron.....to takie przykre że hormony biorą górę nad waszym umysłem i ciałem. Niby z kobietami jest podobnie . Tylko że kobiety nie gwałcą itp itd.

Gość ljh;kg;;
ale koorwa nie robisz tego odruchowo tylko to wszystko są przemyślane sprawy, gdyby było instynktownie to już być miała 10 dzieci i następne w drodze idiotko, mi studia psych, są niepotrzebne bo umiem myśleć w przeciwieństwie do ciebie

Gość dsfhjdtyu
tak twoja matka, kolejna frajerka, pewnie dupe wycierala ci do 20 roku zycia stad teraz twoje podejscie do kobiet, zadna nie chce ci lizac dupy wiec próbujesz je poniżac :o

Gość dsfhjdtyu
tak kurwa bo panuje nad swoimi popedami !!!!!!!! tym sie róznie od zwierzecia!!!!!!

Gość dsfhjdtyu
czy wy myslicie ze kazda babe podnieca mysl o sprzataniu, nianczeniu bachora i byciu słuzaca? to jest tylko kulturowy wzór

Gość ljh;kg;;
kalafior, bo nie macie fiuta, pitolisz jak połamana, pozatym ogólnie w sensie samego słowa też gwałcą, jedynie fizycznie nie bardzo mogą to zrobić, a gwałciciel to jak złodziej czy morderca, chory jest umysłowo i tacy siedzą, pozostałe "gwałty" są sprowokowane, są wynikiem zachęty dla faceta, jak mówie wypinacie dupska to czemu nie ruchać, a potem biegaccie i płaczecie, jesteście jak upośledzone stworzenia, wiecznie poszkodowane, kobieta to kobieta tamto, nawet przepisy ochronne extra są dla was jak byście były jakimś gatunkiem co ma wyginąć

Gość Wakeup
ale koorwa nie robisz tego odruchowo tylko to wszystko są przemyślane sprawy, No ja co dzień myślę, aby o godzinie 12:45 sekund 9 wysrac się... "gdyby było instynktownie to już być miała 10 dzieci i następne w drodze idiotko, mi studia psych, są niepotrzebne bo umiem myśleć w przeciwieństwie do ciebie" A instynkt i planowanie się wyklucza kretynie? Każdy ma insnkt przedłużenie swego kodu genetycznego, ale nie mamy po kilkadziesiąt dzieci bo insynkt da się kontrolować, przynajmniej kobiety to potrafią robić...

Gość dsfhjdtyu
PODSUMOWAUJAC: zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn znajdują się elementy godne pożałowania, bezmózgie i ograniczone, tezy postawionej w temacie nie da się udowodnić bo wszyscy jestesmy siebie warci, 50/50 nikt nie jest lepszy od nikogo :) amen

Gość ljh;kg;;
szalona koorwo, a my ciężko pracując to niby wam nie usługujemy ? już ci powiedzieli że gdyby nie my to być nawet serialu nie zobaczyła i biegała w swoich własnych goownach

Gość dsfhjdtyu
ijijgh do was wystarczy się zwyczajnie, po ludzku uśmiechnąć i już myślicie ze baba chce zebyscie ją przeruchali :o

Gość don morelo
ja mam instynkt zaruchania. nie chce mieć dzieci. ale to nie znaczy że będę dupczyl każdej która się nawinie

Gość dsfhjdtyu
usługujecie nam ciezko pracujac? przepraszam, ja pracuje i sama na siebie zarabiam, niepotrzebna mi kasa zadnego frajera wiec sobie swoja "łaske" wsadz miedzy pośladki :o

Gość Wakeup
"szalona koorwo, a my ciężko pracując to niby wam nie usługujemy ? już ci powiedzieli że gdyby nie my to być nawet serialu nie zobaczyła i biegała w swoich własnych goownach" Tak rzeczywiscie mi usługujesz codziennie :* Dziękuję co bym bez was zrobiła! :( Chyba biegała po własnych gównach! Goowno to masz w głowie cioto.

Gość don morelo
i nie pierdol że faceci myślą tylko o ruchaniu. bo nie wyszlibyśmy poza poziom czarnuchów

Gość dsfhjdtyu
taaak bez waszych pieniedzy juz dawno leżałabym pod ziemią o ja cie pierdole :o

Gość ljh;kg;;
Wake kretynko, oczywiście, że się wyklucza bo nie robisz tego instynktownie, człowiek aktualnie nie kieruje się instynktem w dosłownym znaczeniu.

Gość Wakeup
"i nie pie**ol że faceci myślą tylko o ruchaniu. bo nie wyszlibyśmy poza poziom czarnuchów" Bo wielu facetów nie wyszło poza poziom "czarnuchów" :o Takie fakty, przykład? patrz na posty ljh;kg;;

Gość ljh;kg;;
[zgłoś do usunięcia] dsfhjdtyu taaak bez waszych pieniedzy juz dawno leżałabym pod ziemią o ja cie pie**ole ale takie są fakty, i co z tym zrobisz, jedynie możesz żyć ułudą i wmawiać sobie co innego

Gość dsfhjdtyu
już sobie tak nie podbudowywujcie swojego chorego EGO ze bez was kobieta by zgineła hehe zakompleksieni frajerzy

wynik zachęty dla faceta ....i to mnie najabardziej wkurwia jak słyszę : bo ona prowokowała ...;/ jeśli ktoś jest podatny na prowokacje , nie kontroluje popędów, to tak troche mi się to kojarzy ze zwierzętami. No taka prawda. Kiedy kobiecie szaleją hormony to nikomu się nie dzieje krzywda.

Gość dsfhjdtyu
ja nie zyje ułudą, bo mam kase swoja i starcza mi na wszystkie moje potrzeby :) wiec nie wmawiaj mi jakiegos wymyslonego stanu rzeczy

Gość dsfhjdtyu
a to ze otaczacie sie samymi pustymi kurwami ktore nie potrafią sie same sobą zając to już nie nasza wina :)

Gość ljh;kg;;
jak mi dajesz cukierka to dlaczego nie mam się poczęstowac, człowiek potrzebuje też przyjemności i z rozmysłem z tego korzysta, nie udawaj świetej niepokalanej

Gość ljh;kg;;
Ot i pokolenie wikipedii :D