Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakeup

Faceci to podrzędny gatunek

Polecane posty

Gość ljh;kg;;
Wakeup, nie pisz głupot, pogrążasz się, A baby to co nie lubią seksu, też ruchają sie z kim popadnie, i to spora ilość, napalonych ruchaczy jest ogólnie mało, jeden ruchacz to 50 przeruchanych żon, jakbyście wy miały fiuty to by była dopiero sieczka

Gość dsfhjdtyu
no tak to przez nas jestescie tacy :( najlepiej zwalić na kogoś innego, a ja myślałam ze jestes dojrzałym facetem i sam za siebie odpowiedasz :o

Gość sks
spierdalam .pa

Gość Wakeup
Argumentacja pierwsza klasa, nie ma jak cięta riposta ;)

Gość ljh;kg;;
ty mieszasz instynkt z naturą, ja mówie o tej częsci naturalne do czego każdy jest stworzony, jak to w naturze nie trzeba sprzątać, nawet mrówki sprzątają dziecino, w główce wam sie poprzewracało

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
brawo dla pana ze zdaniem o serialach! !!! :) Myśl dnia!

Gość dsfhjdtyu
skoro to my wami sterujemy :D to i wszystkie wasze wynalazki sa tez i nasza zasluga, ale nie na nas zwalacie tylko to co wam sie złego przytrafilo, żałośni jestescie, a instynkt to nie jest element natury przepraszam? :o

Gość dsfhjdtyu
a świnki sraja pod siebie i śpią jeszcze na tym dziecino :o

Gość hjjjjjjjjjjjjj
skoro jesteście tacy zajebiści )i my wami sterujemy ) to nie potraficie przejść obojętnie obok cipy i cycków? ;|

Gość dsfhjdtyu
ja czuje ze natura stworzyla mnie do rzadzenia swiatem :o a nie do tego do czego ty uwazasz ze mnie stworzyla

Gość Wakeup
Pozwól, że każdy sam zdecyduje co ma robić i do czego został "stworzony" :o Nie jestes pieprzonym bogiem by tu takie średniowiczno/katolickie dyrdymały wypisywać.

Gość ljh;kg;;
tylko że instynkt nie ma tu nic do rzeczy, sama widzisz że z logiką coś u was nietego, instynktem kierują sie niższe gatunki nie człowiek, człowiek myśli, tworzy i się rozwija, instynkt to coś co u człowieka zanikło już dawno, a natura czyli to do czego kobieta i mężczyzna jest stworzony to zupełnie inna sprawa, mówie o budowie psychicznej i fizycznej, nie mieszaj.

Gość ljh;kg;;
niestety nie ty bedziesz decydować, wydaje ci sie tylko, dzięki cywilizacji możecie niestety troche popierniczyć sobie w necie, możecie wykorzystywać swoją próżność, wygodnie żyć i się przemieszczać, a czemu facet ma przechodzić obojętnie obok cycków, jak je pokazujesz to nie przejdę głupia szmato co wystawiacz cyce i pizde jak tylko zwąchasz kase

Gość ljh;kg;;
bo świnki są zamknięte i rolnik musie posprzątać głupia dziecino, dobra spadam bo chcecie złote góry a nic nie potraficie, nawet myślenie ciężko wam przychodzi

Gość Wakeup
Instynkt to właśnie natura kretynie. Budowa anatomiczna nie ma nic wspólnego z naszym "przeznaczeniem" w zyciu. A insynkt macierzyński/ojcowski to znak niższości i zezwierzęcenia? każdy pozatym jest inaczej zbudowany psychicznie, kształtuje nas otoczenie nikt nie rodzi się z określoną psychiką, wszystko można spieprzyć źle wychowując dziecko tak właśnie się z tobą stało ljh;kg;;

Gość don morelo
a ci dalej pierdolą. i co chcesz autorko w tu udowodnić? próbujesz znaleźć sprzymierzeńców? nie znajdziesz- bo większości kobiet pasuje takie życie i jest bardziej opłacalne jak mają faceta z kasą

Gość ljh;kg;;
pozatym cieszcie sie że nie przechodzimy obojętnie koło cyca, dzięki temu niejedna tepa szczała ma prace, dom i inne zbytki, gdy nie to byście mieszkały w oborze bo do nieczego innego nie potrzeba kobiet Prawdziwe powiedzenie z życia wzięte kobieta to stworzenie boże,które powinno mieszkać w oborze,ale ze względu na kształt dupy chłop je zabrał do chałupy

Gość hjjjjjjjjjjjjj
"a czemu facet ma przechodzić obojętnie obok cycków, jak je pokazujesz to nie przejdę głupia szmato co wystawiacz cyce i pi**e jak tylko zwąchasz kase" Brawo dla ciebie! to świadczy właśnie o Tobie :) śmiesznie odpisujecie, a "instynkt" to coś niższego xd

Gość Wakeup
Tak w Polsce do od groma facetów sypiących kasą z rękawa ;) Gówno mnie obchodzi jaką kasą dyskonuje facet, wiem, że mogę liczyć tylko na siebie, nie na jakiegoś chuja.

Gość dsfhjdtyu
instynkt macierzynski - rodzenie dzieci, instynkt opiekunczy, sprzatanie gotowanie, instynkt przetrwania - chronienie zycia, wez mi nie pierdol ze instynkty zaniknęły :o zaniknął to twoj mozg drogi kolego, a wy macie tylko jeden instynkt - płodzenia a potem mozecie spierdalac

Gość hjjjjjjjjjjjjj
fajna rymowanka, w tym jesteście super :) i jeszcze w uzywaniu niecenzurowanych słów to jest dopiero MOC wypowiedzi jak na prawdziwego faceta przystało :) nie wychodzę z podziwu ;]

Gość do wspaniałych supermenów
którzy uważają ,że są wyższym gatunkiem niż my głupie baby wytlumaczcie mi zachowanie super faceta z którym niestety jeszcze jakiś czas musze mieszkać pod jednym dachem a mianowicie osobnik ten oszczywa różne miejsca w łazience deska klozetowa ,podloga ,pralka,wanna

Gość dsfhjdtyu
ljh;kg;; no i własnie kolejny pan powietrdza ze faceci to prymitywy, kobieta dla niego jest tylko workiem na sperme :o do widzenia

'A baby to co nie lubią seksu, też ruchają sie z kim popadnie, i to spora ilość, napalonych ruchaczy jest ogólnie mało, jeden ruchacz to 50 przeruchanych żon, jakbyście wy miały fiuty to by była dopiero sieczka' no wlasnie, jakbyscie mialy kobiety penisy, a nas by zaczelo podniecac to ze nas pragniecie, zauwazcie jakby ta wasza swietosc sexualna by zaczela sie jąkac.. hihihihihihi.......

Gość ljh;kg;;
rodzisz dzieci instynktownie, sprzątasz srasz także odruchowo ? nie no gratuluję, z rsztą nie dziwne, w końcu macie tictaca zamiast mózgu :)

Gość don morelo
ojciec was molestował? jesteś takim pasztetem że żaden facet nie chce cie przeruchac? masz w dupie facetów a jednak o nich gadasz. po chuj?

Gość dsfhjdtyu
jlijihh jakby ci zanikneły instynkty to przestalbys sie bać, rozwijać i robić cokolwiek ograniczony człowieku :o a rozwijasz sie i robisz wszystko inne wlasnie przez instynkt przetrwania :o

Gość Wakeup
"kobieta to stworzenie boże,które powinno mieszkać w oborze,ale ze względu na kształt d**y chłop je zabrał do chałupy" To, że twój ojciec tak zrobił, to trudno... biedaku w chlewie się urodziłeś :( Nic dziwnego, że prosiak.

Gość hjjjjjjjjjjjjj
swoją drogą skoro was podniecaja odkryte cycyki, a mnie np. wasze nadgarstki to k**wa zakryjcie je do cholery bo ooo sie podniecam xd ( 2cycki a wy już tego nie możecie pokonać)

Gość dsfhjdtyu
a kto tu powiedzial ze ma w dupie facetów? my tylko twierdzimy ze faceci to prymitywy :o i tak owiniemy sobie wokol palca jakiegos frajera wedle własnego widzimi się