Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakeup

Faceci to podrzędny gatunek

Polecane posty

Gość sks
don morelo...nie poddawaj sie...masz u mnie wsparcie...feministki sa fajne ale no wiesz ...jedna przelatywalem 5 m-cy...potem mnie zostawila dla mlodszego faceta. zgadnij dlaczego a raczej niech te scierwa feministyczne zgadna,oj tylko nie klamcie glupie dziwwwwwki

Gość don morelo
I NIE POTRZEBUJE UZNANIA W ICH OCZACH ANI TEGO ŻE SIĘ PODNIECA ISTNIENIEM FACETA

Gość dsfhjdtyu
don morelo z takim jak twoje podejsciem to wypierdalaj stad w podskokach do swoich tępych dziwek :o

Gość dsfhjdtyu
wlasnie udowodniłeś TEZE postawiona w temacie :D faceci to podrzedne barachło

Gość dsfhjdtyu
sks, bo masz małego kutasa? :o

Gość don morelo
a wy czego oczekujecie? na siłę chcecie być lepsze? myślicie że przeciętnego człowieka to obchodzi?

Gość don morelo
a te tepe dziwki to też podrzedny gatunek? macie nasrane pod kopułą jak prawiki. na siłę chcecie coś udowodnić a tak naprawdę inni mają to głęboko w dupie

Gość dsfhjdtyu
don morelo, ciebie to nic nie obchodzi oprócz własnego nosa i dziury do zamoczenia, jestes ograniczonym człowiekiem wiec nie ma z toba o czym dyskutowac :o

Gość don morelo
ha ha bo mówię prawdę

Gość dsfhjdtyu
skoro gowno cie kobiece zdanie obchodzi to po cholere tu siedziesz jeszcze? sam sobie zaprzeczasz i moze jeszcze stwierdzisz ze kobiety sa nielogiczne? :o kurwa co za hipokryta

Gość ljh;kg;;
bo kobiety sa nielogiczne, taka natura i mozecie sie uczyc 100lat a głupie zostaniecie i tak do konca

Gość don morelo
no dobra idę już, bo widzę że gorąco już wam się robi między nogami

Gość Wakeup
Don morelo- po raz drugi cię żegnam 🖐️ wypieprzaj

Gość dsfhjdtyu
wstrzynają - idz stąd i nie ośmieszaj kobiecej populacji :o WSZCZYNAJA KURWA!!!!!!!!!!

Gość sks
nie rozmiar gral tu role bo zaangazowany bylem w kilkaset procent...a to ze skonczyla mi sie kasa i teraz pytajaca osrana feministko sprawdz co napisalas wczesniej do morelo...nie wiesz co mowisz , mowilas ...nie kontrolujesz swojego myslenia nawet jak uwazasz sie za feministke...:-) :-) :-) daleko ci do feministki....masz porazony mozg a feminizm to ....no wlasnie poczytaj troszeczke zanim nazwiesz sie feministka....jestes smieszna palo garbata....powtarzam FEMINIZM

Gość dsfhjdtyu
a czy ja siebie w ktorymkolwiek zdaniu nazwałam feministką? :D kurwa ślepcze, idz po okulary bo sam sobie wymyślasz nowe fakty

Gość dsfhjdtyu
sks, naucz się po polsku pisać wtedy pogadamy mały fiutku po podstawówce, pewnie nawet 1000 zeta na ręke nie wyciągasz :o

Gość Wakeup
sks- a co mnie obchodzi do cholery twoje złamane serce czy tam złamany kutas? Wypłacz się mamusi w pierś...

Gość dsfhjdtyu
nic dziwnego ze cie kantem puscila nieudaczniku, ale oczywiscie ty w sobie nie widzisz zadnych wad, same zalety :o typowe, i zwalaj dalej wszystko na kase, pewnie i tak masz małego fiuta, ale kazde inne wytlumaczenie przed samym soba jest lepsze :O

Gość dsfhjdtyu
kazda kobieta ktora uwaza ze facet to idiota to FEMINISTKA :o taka jest wasza definicja

Gość sks
chyba jestes naprawde jebnieta jezeli wpatrujesz sie w pisownie kogos co mysli i pisze to co mysli...napisalem z bledami glupia cipo ale sie doczytalas ...i tu wlasnie brak twojej kontroli nad twoja wypowiedza

Gość sks
nie krytykuj moich mozliwosci bo mnie nie sprawdzilas

Gość dsfhjdtyu
sks, napisz prosto o co ci chodzi a nie biadolisz jakieś farmazony, teza i argumenty a nie jałowe pierdolenie :o no prosze, czekamy wszyscy

Gość dsfhjdtyu
sks jestes głupszy niż ustawa przewiduje, brak kontroli nad umysłem? bo widze ze nie potrafisz sie składnie wypowiedziec ale jestem na tyle zdolna ze domyslam sie kontekstu? :o super

Gość BabuniaDobraRada
czekamyyy .... :D (ale sie uśmiałam )

Gość Wakeup
No i sks żal ci dupsko ściska, że cię zostawiła? Widocznie miała swoje powody, pobawiła się tobą i sayonara, wy nas tego nauczyliście panowie :)

Gość dsfhjdtyu
KALAFIOR , dokładnie, wyzej sraja niz dupe maja :o mamusie ich za bardzo rozpieszczały, robily wszystko za nich i wydaje im sie ze wszystko im sie z miejsca należy

Gość może powinnas przeanalizować
DŁUGOŚĆ SWOJEJ ŁECHTACZKI ? :-D