Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marceeelinaa

W obawie o swoją przyszłość muszę się komuś pożalić. Matka faceta, religia itp..

Polecane posty

"Pisałam, że chcę żyć bez nakazów i zakazów osób starszych," Tylko nie chcesz żeby ci rozkazywali... Ale na to niestety trzeba sobie zasłużyć ;) Pokazać im że nie trzeba cie już prowadzić... Poza tym rodzice zawsze będą cię strofować.. Przywyknij ;) do auutorkki wygłupiłaś/eś się ale pewnie tak "intelygentna" osoba i tak nie zrozumie w którym miejscu ;) Ale poczytaj o dowodach ;) I jeszcze raz przeczytaj co napisałem poprzednio.

Gość do auutorkki
nie chce mi się tych pierdół czytać i to ty się wykształciuchu wygłubiasz:) ale wiem że słaby jestes a tacy najbardziej fikają:) pozdrawiam cię więc serdecznie i idę w senną krainę z podniesioną głową widząc twą porażkę:P i ciesząc się że dzisiejszym dzień obył się bez spotkania tego typu człowieka jak ty w realnym świecie:)

do auutorkki cóż za klasa cóż za poziom :D Cóż za silne argumenty :) Fajnie się rozmawia z ludźmi którzy mają TYLKO atak za argument...

Gość nsjkcjlascj
Mój dziadek był niegdyś w podobnej sytuacji- sam niewierzący, rodzina babci, i sama babcia również, bardzo wierząca. Ale, jak on teraz sam mówi dla świętego spokoju kościelny wziął ;) nawet u spowiedzi był i powiedział tak: ja tu jestem tylko dla mojej przyszłej teściowej. nie mam zamiaru się spowiadać. więc jeżeli księdzu coś nie odpowaiada wystarczy powiedzieć. Ale ksiądz nic nie powiedział ;p a dziadkowie sobie żyją razem, babcia co niedziela w kościele a dziadek się z tego tylko śmieje ;)

Gość emilkaaaa666
Wiem wiem, nasi kochani katolicy, promując miłość do bliźniego zaraz będą chcieli mi pojechać :) A teraz co do Twojej sytuacji, myślę że nie jest to jakiś strasznie ciężki do rozwiązania problem. Facet będzie chciał nawet dla rodziny - weźmiecie ślub nawet w kościele i nic Ci nie będzie. Uwierz, to lepsze niż wieczne kłótnie o życie bez ślubu i takie tam. Skoro nie wierzysz, to i tak nie robi Ci różnicy wyduszenie z siebie tych paru słów, a rodzina chłopaka będzie radosna i wszyscy będą szczęśliwi. To dobry kompromis. Zresztą pamiętaj - nie przysięgasz nic Bogu, tylko swojemu mężczyźnie - to jemu ślubujesz miłość, wierność itd, a czy to takie ważne czy w świątyni czy w urzędzie? Sama się zresztą zastanów co jest dla Ciebie ważniejsze. Stawianie swoich poglądów wyżej niż szczęście Twoje i chłopaka nie jest dobre. Ty będziesz i tak wiedziała, że kościół to taka szopka ku radości reszty i to jest ważne. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość emilkaaaa666
No i urwało mi pół posta, ech dobra czy to ważne ;)

Marcelinko! Jak Ci się układa? Mam podobny problem do Twojego. Moja dziewczyna i Jej rodzina są bardzi religijni i bogobojni. Ja wierzę, ale do kościoła nie chodzę. Za to moja Luba chce żebym z nią wszędzie do kościoła chodził. Już Jej powiedziałem, że nie będę chodził do kościoła, bo to mi nie jest potrzebne, chcesz - to mogę Cię zawieźć i przywieźć, ale nie będę z Tobą stać i czekać na koniec mszy. Z tego powpodu wynikają różne spory. Jak jej powiedziałem, że najlepiej to bym wziął ślub ywilny, to odrzekła "co by moja mama na to pwoiedziała". Ech, ciemnota na tych wsiach jeszcze panuje. Trzymaj się ciepło Mercelinko! k.

Gość rafi1991
Jesteś piękną, młodą i atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Bądź pierwsza! Start już w piątek o 21:21!