Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mini__69

Śliczne buciki do ślubu, ale za małe :(

Polecane posty

Witam wszystkie panny młode :) Kupiłam sobie buciki do ślubu :) bardzo zależało mi na tym, żeby to były buty kupione w sklepie tanecznym, bo są nieporównywalnie bardziej wygodne niż zwykłe buty, bo mają wyginającą się podeszwę. Całe z naturalnej skóry. Obcas 5,5cm. Dwie ozdobne klamerki z kamieniami swarovskiego. Poprzeczny pasek (wydłuża nogę w przeciwieństwie do pasków wokół kostki) Są nieziemsko wygodne! Zrobiłam jednak błąd, bo kupuję raz rozmiar 38 a czasami 39 i buty te zamówiłam 38 i są za małe. Oczywiście nie uwierają jakoś strasznie, ale powinnam mieć 38,5 i takie już zamówiłam, a te mam do sprzedania. Kupiłam za 240zł, sprzedam NOWIUTEŃKIE za 220zł. przeszłam się w nich tylko po domu. Renomowanej firmy tanecznej KOZDRA WROCŁAW. Może jakaś Panna Młoda miałaby ochotę wystąpić na ślubie właśnie w takich? :) jakby co to można pisać mini__69@o2.pl Pozdrawiam wszystkie przyszłe Żony! :) http://taniec.info/sprzedaz/SzczegolyOgloszenia.dance?ogloszenie=2605

Gość nina 83
one są brzydkie

Gość podbiję:)
polecam bardzo te buciki, sama u nich zamawiałam, i przebalowałam całe weselicho, jakbym była w kapciach:) poza tym, znam właścicieli tej firmy, rzetelne chłopaki!!

Gość cos sciemniasz = jesli zamowil
as, czyli przez neta, i sa nowe, mozesz zwrocic, wymienic bez podania przyczyny

Skoro co niektórzy uważają, że są brzydkie to przykro, moim zdaniem są bardzo ładne w porównaniu do innych pospolitych fasonów. Na ślub stawiam przede wszystkim na wygodę, a przymierzyłam strasznie dużo butów i nie wierzę, że którekolwiek normalne buty mogą być bardziej wygodne. Do "cos sciemniasz = jesli zamowil" jak się na temacie nie znasz, to nie komentuj o ściemnianiu. Butów nie przyjmą, bo powiedzieli, że skórę mało kto zamawia, bo np. satyna jest tańsza i można ją farbować, to tancerki kupują satynę. Ja chciałam mieć bardziej porządne - skórzane, na których później nie ma śladu po deptaniu itp. W dodatku buty takie "z półki" przyjmują od razu i wymieniają, a jak ktoś robi na zamówienie, to tak nie ma, bo później mają problem. Ja w zamówieniu chciałam żeby były właśnie białe, skórzane, na 5,5cm obcasie żeby się za bardzo nie męczyć i z ozdobnymi klamrami, które np. nie do wszystkich klas tanecznych są dozwolone i nie tak łatwo sprzedać :)

a do "podbiję:)" - cieszę się, że ktoś wie o co chodzi :) Kozdrze faktycznie dobra obsługa, a kto nie mierzył takich butów, to nie będzie wiedział o czym mówimy :) Długo kiedyś tańczyłam taniec towarzyski, także nie wyobrażałam sobie żeby do ślubu nie kupić tanecznych butów, bo w kapciach nawet nie jest tak wygodnie :P Pozdrawiam Cię serdecznie!:)

To dziwny sklep, bo ja bez problemu zwrocilam buty, ktore okazaly sie w zlym odcieniu. Mysle, ze warto sprawdzac takie rzeczy przed kupnem. Podejrzewam, ze za 220 bedzie ci je trudno sprzedac. A poza tym jak sie zamawia buty na zamowienie to firma powinna oczekiwac twojej dlugosci stopy, zeby wlasnie nie bylo takich nieporozumien. to tak na przyszlosc ;)

Autorko, znam sie za to na polskim prawie internetowym - kazdy towar zamowiony przez internet ze sklepu masz prawo nieuzywany oddac bez podania przyczyny, w czasie 10 dni bodajze. A Ty rzekomo nie chcialas oddac, tylko zamienic na wieksze - nie powinno byc problemu. Tak wiec albo trzymalas 2 lata buty po kupnie przed przymiarka, albo klamiesz :P

Buty przyszły w piątek po południu, dzisiaj zadzwoniłam, czy można wymienić na większy rozmiar, ale powiedzieli, że z tego względu, że do tańca rzadko kto kupuje tak niski obcas i ze skóry, to oni nie mogą przyjąć bo później im się okaże że 2 lata będą leżały, bo klamerki ozdobne też nie nadają się do klas E,D,C Jak zamawiałam buty to chcieli tylko rozmiar, podałam 38, bo takich noszę najwięcej. Nie chcę robić jakiejś wojny, bo dali wyraźnie do zrozumienia że nie przyjmą, nie będę im mówiła o jakiś moich prawach itd. :) Chciałabym bez problemu sprzedać te, a kupić po prostu dobre na moją stopę :) Wiem, ze 220zł to nie tak mało, ale na dzień ślubu naprawdę dobrze mieć takie dobre buty :) Bez sensu też żebym sprzedała za 100zł nowiuteńkie buty, skoro ich wartość jest znacznie większa :) Pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!! :****************

Gość że co że jak
Nie obraź się ale za tą cenę raczej nikt od Ciebie nie kupi. Opuściłaś tylko 20 zł. To ja już bym wolała dać te 20 zł więcej i kupić nowiusieńkie ze sklepu. Możesz twierdzić że były tylko mierzone ale nie wszyscy w to uwierzą... Jeśli uda Ci się 150 za nie wziąć będzie dobrze

Wiesz, tylko nie wiem dlaczego miałabym opuszczać więcej, jak były tylko raz ubrane na chwilkę. Tak cisną, że od razu odbijają się kostki palców i nie chciałam żeby został ślad. Myślę że na zdjęciach widać, że są zupełnie nowe, nawet mogę zrobić zdjęcia podeszwy :) a w tych butach jest ze skóry i ma włoski, także jak dłużej się chodzi to one się zetrą i widać, że chodzone :) Jak kupujesz w sklepie, to możesz mieć bardziej używane, bo te nie były z wystawy, że każdy w sklepie mógł mierzyć i chodzić, tylko zrobione na zamówienie i wysłane :) Pozdrawiam :*

Gość ikluiuou
Powodzenia, moze ci sie uda sprzedac za taka cene. Ja mialam na wyzszym ocasie, wygodne i sliczne buty, a te sa nieladne i tyle.

Gość pikne
Śliczne są, nie pospolite jak wszystkie :D chciałabym takie, ale mam rozmiar 36. Jak możesz, to wyślij namiary na firmę na maila latinodress@poczta.fm takie buty to bogactwo na ślub :) przede wszystkim wygodne, napisz jaki model

ojtam, skoro sa ze skóry to załóż grubsze skarpetki i pochodź w nich kilka dn po domu, te 0,5 rozmiaru rozciągnie się, nie cuduj bo za taka cenę pewnie niie sprzedarz ;)

Gość ja też mam od Kozdry
Jak ja kupowałam w Kozdrze, to mi robili na wymiar, z obrysu stopy, mimo że nie kupowałam w samej siedzibie... Dziwne...

Ze skarpetkami dobry pomysł :P już lepiej na imadle rozciągnąć, ale szewc mówił, że będzie i tak stopę widać, bo jest szpic i za daleko stopa wchodzi i go wypycha :) Jeszcze poczekam, może ktoś się znajdzie :) Mi żadnego obrysu stopy nie kazali robić, po prostu podać rozmiar...

Gość te zdjecia tgo specjalnie
takie male??? :O

Jak otwierają się małe zdjęcia, to odśwież stronę i powinny być większe zdjęcia :) na tamtej stronie otwierają się raz tak raz tak :) a jak są za małe, to mogę Ci wysłać na maila większe :)

To niezmiernie ciekawe, ze produkuja buty ktore im pozniej nie schodza...

Nie do mnie te uwagi, ja ich nie produkowałam, mogę jedynie napisać co usłyszałam przez telefon dzwoniąc do nich....

Gość czy to byly buty na specjalne
zamowienie czy typowy model?

też mam rozmiar 35 :P ale ślub już miałam i kupiłam buty za 50 zł, rewelacja były jak na ten jeden raz:P po co na raz takie drogie papcie kupować?

Były na zamówienie. To znaczy, ogólnie rzecz biorąc to mają z tego modelu buty tylko z satyny i zazwyczaj wyższe. Na zamówienie to wybrałam materiał, dodatkowe klamerki ze Swarovskim i wysokość obcasa, bo nie chciałam mieć jakiegoś 10cm bo po prostu bym się zmęczyła, a zazwyczaj na weselach nie schodzę z parkietu to naprawdę chcę wygodne buty. Szczerze, to nie wiem czy to taka wysoka cena jak za skórzane buty... Wiadomo, można wydać 50zł "bo są na raz" ale w sumie też tak można wtedy podejść do sukienki, na raz to za 100zł i nie więcej :) Ja mimo że na raz, to chciałam porządne no i jak wspominałam przede wszystkim wygodne :) To nie jest nie wiem 1000zł żeby mówić że wysoka cena jak na raz... :)