Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lily 555*

Kreska na brzuchu...

Polecane posty

Gość Lily 555*

Witam. Mam pytanie po jakim czasie od porodu zniknęła Wam ta ciemnka kreska na brzuchu??

Gość Lily 555*
up

Gość nie wyrównasz tego.
O ile dobrze pamiętam to coś ok 7-8mies.Jak mały miał pół roku to była na pewno jeszcze.

Gość olivia duhnam
ja mam jeszcze maly slad. Mala ma 14 miesiecy

Gość Lily 555*
Dzięki dziewczyny :) Pocieszyłyście mnie. Bo po pierwszym porodzie szybko mi zniknęła a teraz 6 miechów po porodzie nadal jest.

moja zniknela calkowicie do 2 tyg od porodu w 2 ciazy w ogole sie nie pojawila juz :)

a ja mam tę kreskę tak bladą, że jakby mi mąż nie powiedział, to bym chyba nie zauważyła. pewnie szybko zniknie :)

Gość 3445555433
a ja bym chciała taką kreskę a nie chce mi wyjść:P wczoraj była u mnie koleżanka, która w grudniu urodziła i kreski juz nie ma a bała się że jej zostanie dłużej bo ktoś ją postraszył,że jak na solarium pójdzie to jej szybko nie zejdzie

Gość Jadaczkon
12 miesięcy od porodu, a ja nadal mam lekki ślad. Blednie z każdym miesiącem, ale w bardzo woklnym tempie.

Gość Jadaczkon
Każdy mi mówił, że do rou od porodu zniknie, już prawie nie widać, ale nadal nie jest koloru skóry, tylko ciut ciemniejsza linia. Ale miałam bardzo ciemną tą kreskę w czasie ciąży, aż pępek był czarny. Tak że w porównaniu do tego, co było, to praktycznie teraz prawie nie widać.