Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehfdkwsa

czy można zapomniec o pierwszej miłosci?

Polecane posty

Gość ehfdkwsa

Moja pierwsza miłośc - nie była idealna, musiałam odejsc z powodu zdrad, ale nie umiem zapomniec i wciąz kocham. Czy można zapomniec o pierwszym ukochanym? Ja nie umiem. Cale zycie mam spaprane, bo kocham tylko jego, a nie mogę z nim juz byc i nawet chyba nie chcę, ale żaden inny mnie nie interesuje. Wszędzie widzę tylko jego. Nigdy innego nie pokocham:(

Gość sddsfddvvvv
twoje życie, twoja sprawa.

Gość zabrzanin
ja też się zakochalem , potem byłem z ta dziewczyną (bywało między nami różnie)nie jesteśmy razem od stycznia tego roku a ja ją dalej kocham niestety....ciągle też myślę o niej......takie głupie uczucia ciągle.......

Gość racjonalistka!!!!!!
No chyba nie można zapomnieć, bo ja też cały czas myślę, o moim pierwszym byłym i tez był dla mnie ideałem, nie jesteśmy ze sobą już 2 lata, jestem od ponad roku z kimś innym i mieszkamy razem, a mimo to, nie ma dnia żebym nie pomyślała o moim pierwszym chłopaku, którego nadal kocham jak głupia. A najgorsze jest to, że jak ten obecny coś wywinie, to zaraz myślę sobie, że tamten by w życiu nie zrobił czegos takiego, mam go za ideał i tak chyba już zostanie do końca życia:(

Gość można a nawet trzeba
trzymaj się tego i będzie dobrze :)