Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michał91

20 lat i problemy z penisem

Polecane posty

Gość michał91
No na jego grubosc to nie narzekam akurat, masywny :D:D sily witalne, to raczej nie mi oceniac :D No pewnie kazdy ma, szkoda ze w dzisiejszych czasach seks traktowany jest jakos nie tak jak powinien

Gość michał91
juz ja bym dojrzal :DD no nic, trzeba moze poczekac cierpliwie na wybranke ;p

Gość michał91
No dobra, to jeszcze raz dzieki za wszystko, zwlaszcza dla jednego uzytkownika i wcale nie popie*dolona ta marzycielka ;) Oczywiscie dziekuje za wszystkie opinie, milo tu, fajnie bylo chociaz poczytac i choc na chwile oderwac sie od problemu :) Trzymajcie sie wszyscy :) Zamykam

Gość ona też rocznik 91
Moj pierwszy partner mial penisa dlugosci 20 cm i musze przyznac, ze zbyt wiele przyjemnosci nie mialam z tego - przy glebszych wejsciach czulam tylko bol - myslalam ze mi zerwie szyjke macicy.

Gość michał91
ale to dosc skrajne porownanie 20cm do 10-12cm :D no taki to Ci nie urwie, ale tez nie masz pewnosci czy da przyjemnosc :(

Gość michał91
widze podszywacz wrocil :)

Gość michał91
ja wiem, ze chodzi o cos wiecej, dla mnie tez, mam nadzieje ze trafie wlasnie na kobiety z takim podejsciem do sprawy jak Wy ;) przynajmniej takiej szukam

Gość ona też rocznik 91
Oj Misiu, Misiu ;) Wiesz jakie jest najbardziej erogenne miejsce kobiecego ciała? Jej mózg. Wszystko odbywa się właśnie tam.

Gość michał91
Jak fajnie, ze sa jeszcze takie kobiety jak wy, nawet nie wiecie jak milo takie cos sie czyta, od razu usmiech pojawia sie na twarzy i jeszcze jest nadzieja, ze gatunek prawdziwych kobiet tak szybko nie wyginie i mam jeszcze okazje sie zalapac na taka ;)

Gość ona też rocznik 91
Pewnie, że są jeszcze kobiety, które nie myślą tylko waginą :classic_cool: Nie daj się Misiu 😘

Gość michał91
Wraca wiara w kobiety ;D Mowcie mi jeszcze ;D

Gość ona też rocznik 91
masz misu za ten mądry post: 👄 i 🌼 x 100 👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100👄 i 🌼 x 100 Podaj swoj e-mail i GG, może akurat zgramy się w kroku jak spotkamy się w realu🖐️

Gość ona też rocznik 91
uwielbiam oral i anal ale dildem, więc Tfój maluszek nie będzie potrzebny.

Gość michał91
Zero godności podszywacze :)

Gość michał91
jestem jestem ;D tylko stad sie odejsc nie da :p

Gość Oj Michałku
Forum, to nie miejsce na obnażanie genitalii, miejscem tym jest gabinet seksuologa. Robiąc z siebie ofiarę/niedorozwoja, musisz się liczyć z tym, że niektórzy będą sobie z Ciebie robić podśmiechujki. Człowieku/młodzieńcze ,więcej luzu i poczucia humoru, bo faktycznie staniesz się impotentem z malutkim fiutkiem. Weź się za treningi: umysłowy, fizyczny i psychiczny i przestań marudzić.

Gość michał91
hyba se zwale konia, bo jusz nie moge wytszymać spowodu cisnienia spermy na musk

pewnie, że są jeszcze normalne dziewczyny, kobiety :) też mam 20 lat. co prawda nie mam doświadczenia w tych sprawach, ale moim skromnym zdaniem :P to o miłość chodzi, tak jak napisała marzycielka. fakt, są związki, które rozpadają się przez nieudany seks, ale wydaje mi się, że tam nie było miłości, tylko jakieś zauroczenie może. ktoś mi powie, że nie wiem o czym piszę, ale kurde - nie wyobrażam sobie kogoś kochać a potem go rzucić tylko dlatego, że wacek ma o kilka cm za mało. no nie i już :) co do normalnych ludzi jeszcze... no cóż, powiem Ci szczerze, że w środowiskach skupiających duże grupy - typu szkoła na przykład - trudno o normalność (tzn. trudno ją dostrzec, bo trudno ją okazywać), bo każdy chce być lepszy i ludzie są podli i głupi, dlatego to te negatywne cechy są w cenie, niestety. Żeby znaleźć ludzi wartych uwagi - trzeba szukać w węższym gronie, wiem co mówię ;) :)

Gość ona też rocznik 91
He he ale uśmiałam się z podszywaczy :D No taka prawda, na tym forum nie można normalnie się wypowiedzieć, bo zaraz jakieś niedorozwoje się znajdą. A Tobie Misiu życzę powodzenia ;)