Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość behemotowa

Czy Wasze dzieci noszą trampki?

Polecane posty

Gość behemotowa

Pytanie, jak wyżej. Czy noszą i przede wszystkim w jakim są wieku? Dzisiaj mąż kupił naszemu 17 miesięcznemu dziecku trampki, zresztą takie same, jak sobie. Trochę na niego nakrzyczałam, że takie obuwie nie jest odpowiednie dla dziecka, któremu kształtuje się stopa i, że wyrzucił pieniądze, bo mały nie będzie chodził w trampkach. Obraził się, bo uraziłam jego ojcowską dumę:( Dlatego zadaję Wam takie pytanie.

moje dziecko nie nosi trampek ale nie z tego powodu co podałas tylko z tego ze w trampkach sie nogi poca strasznie...podobaja mi sie widzialam nie jedne fajne w sklepach ale nie bede dziecka pociła

Gość zdesperowana ma racje
w trampkach poca sie nogi? Nie zauwazylam, moja cora ma 3 lata i wlasnie kupilam jej trampli-sa lekkie i wygodne. Ma jeszcze adidaski, ale w nich to noga sie jej poci...

Gość xxxxxxyyy
Ja swojej chcialam kupic, ale niestety mala ma wysokie pobicie i za nic jej noga nie chciala wejsc. Wiadomo oprocz trampek dziecko powinno miec jeszcze inne buty a trampki od czasudo czasu czemu nie?

ja trampki nosilam od zawsze i nosze do tej pory. Moje dziecko pierwsza pare dostalo w wieku 14 miesiecy, bardzo miekki material. Wygodne i je uwielbiala. Jako ze ostatnia zime spedzilismy w texasie na zime miala wysokie trampki nad kostke. Juz takie z 'trampkowego' materialu. Teraz po przyjezdzie lata tez w trampkach (wbrew karcacemu wzrokowi ludu; bo np dzis plus 20 w warszawie a wiekszosc dzieci w zimowych butach). Podsumowujac; smialo zakladaj synkowi

Gość słodhfdsadfg
ja mojemu dziecku nie zakładam trampek...co to za buty beznadziejne... :o

Gość hhvdd
Mija ma 13 miesiecy i ciagle w trampkach chodzi. Sa lekkie i wygodne

Gość jgfuf
a nie powinny byc profilowane podeszwy?

ja wolę raczej sandałki syn ma roczek a starszy niestety w szkole musi chodzić w trampkach i to jest masakra:( ma 8 lat i choc jako dziecko małe latał duzo na bosaka i pilnowałam żeby mu sie nóżka nie pociła to teraz to wszystko wzięło w cholerę:/ a ze stopami jest niestety tak że jak się pocą to tworza sie nowe gruczoły potowe które już nie znikaja.... i potem jest juz tylko gorzej... nie polecam zwłaszcza jak jest ciepło poza tym wydaje mi się że dla takiego malucha 17mc powinny być jednak usztywnione kostki jeszcze i raczej profilowane... i jednak przewiewne:)