Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izaan

16 tc ile przytyłyście ?

Polecane posty

Gość gość
ja do 20 tyg przytylam 3,9 kg a skonczylam na 21 kg :/

Gość gość
Ja pierwszy przyrost wagi miałam dopiero w 19t i było to 3kg od wagi startowej. Teraz jestem w 33t i od początku mam na plus 9kg. Nie licząc brzucha to dużo poszło mi w piersi (ponad 2 rozmiary wieksze) no i trochę jednak w biodra i uda. .. ale ja miałam mocną niedowagę na początku więc organizm nadrabia. Zostało mi do terminu 7tyg i mam nadzieję że dobije do max 15kg +

Ja ani grama. Jem tak jak jadlam przed ciaza, a dzidzia wazy tyle co nic wiec wszystko przede mna. Aktualnie jestem w 18tc.

Gość gość
Jestem w 37 tc, na plusie tylko 3,5 kg . Ale ja startowalam z wysokiej wagi

Gość gość
17tc jak narazie schudłam 5kg, z tym że jestem na diecie cukrzycowej i mam silny jadłowstręt i mdłości nadal. Muszę się zmusić żeby coś zjeść

Gość Lanoria
Ja właśnie skończyłam 16 tydzień i mam 6kg na plusie. Mam 176cm wzrostu i nie widzę żebym przytyla w innych miejscach niż brzuch no ale 6kg mimo to robi wrażenie

Gość gość
U mnie teraz 15 tydz i +1kg, ale ostatnie pół kilograma przybylo w ciągu ostatniego tygodnia. Jeszcze tydzień temu było tylko 0,5kg na plusie, tzn ze właśnie zaczęłam tyc.

Gość gość
to ja musze szybko nadrobic straty wiec zabieram sie za smazone i slodycze. przed ciaza 48kg przy 160, cwiczylam do obecnego momentu czyli 28tc. Zachorowalam na przykra i bardzo bolesna dolegliwosc przez ktora nie moglam jesc i jest 53 kg :-O Mialam zabieg operacyjny po ktorym odpuszczam sobie cwiczenia (cwiczylam ze strachu przed zakrzepica hehe) i mam nadzieje ze nadrobie bo martwie sie o dziecko

Gość Ania

Te co schudly to musisly miec z czego...nie wyobrazam sobie, zeby osoba wiążąca 50kg schudla jeszcze 5kg... to chyba od razu szpital. Ale jak ktos zachodzi w ciaze i wazy 80 albo wiecej to ma dosyc zapasow... 

Gość Karolina

W 16tygodniu wazylam mniej niż przed zajsciem bo mialam okropne mdlosci i  duzo rzygalam