Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lucek_1919

Przeprowadzam zbiorke/skup damskich pizdzam, koszul nocnych i sukienek.

Polecane posty

Ale ja mam dużo koszulek do spania. :( Mam szarą, granatową, czarną, zieloną. :( Tylko, ze one są czyste. :(

majtki moga pojsc do recyklingu. a z jakiego materialu sa te koszulki? no to jak czyste to dobrze chyba?

No to super :) a dlugie sa i z jakimis wzorkami? chcesz sie ktorys koszulek pozbyc? badz jakis innych elementow garderoby?

spodnice chetnie tez wezme, jak jakas zbedne bielizne masz tez mozna z nia zrobic porzadek. a spodnice jakie sa? co do koszulek nocnych bedziesz zainteresowana kiedys sie ich pozbyc?

A czemu palić? Przecież... jak potrzebujesz na rozpałkę, to my sie złożymy i kupisz brykiet. :)

ale to jest bardzo podniecajace jak mozna spalic kobiece ciuchy. nie chcialybyscie popatrzec jak one plona, a przy okazji juz nikt ich nie bedzie mial. chcialbym nagrywac z tego filmiki. na pck szkoda dawac, oni ciuchy daja na szmaty.

a Ty vero co robisz ze starymi ciuchami? To sie nie boj, ja bym obsluzyl Twoje stare ciuchy na ogniu.

Ja wyrzucam na smietnik, no bo co mam robić? Ze starych koszulek czasami wycinam płaty i mam w sam raz to mycia okien albo podłóg. :D

ja przeprowadzam skup starych koszulek, pidzam i sukienek, choc majtki i staniki tez moga sie fajnie palic :) a bierzesz teraz jakies stare koszulki na swieta?