Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pedorita

Co polak potrafi??

Polecane posty

oj niedoinformowany jestes. Moj facet nie pochodzi z Pakistanu. Ale wiesz co kolejny raz udowodniles, ze mam racje. Ze jestes poprostu mniej niz zerooooooooooooooooo:)

Gość belle de opalony pakol...
moze i nie jest z pakistanu,ale napewno jest opalonym poganiaczem oslow.a wiesz,ze ogolnie brudasow..arabow i hindoli pakoli itp nazywa sie pakolami,a angoli walcow i szkotow iroli angolami?po co Ja ci tlumacze,ty wiesz lepiej buuuuuhahaha

moze i nie jest z pakistanu,ale napewno jest opalonym poganiaczem oslow.a wiesz,ze ogolnie brudasow..arabow i hindoli pakoli itp nazywa sie pakolami,a angoli walcow i szkotow iroli angolami?po co Ja ci tlumacze,ty wiesz lepiej buuuuuhahaha

wow,wisniok zy mnie?ale tyn tfoj pastuch koz to jest ktos.napywno sie smieje z ciebie polczyno-szmacino

Gość wloh opalony pakistanska bryza
nie uwarzam sie za lepszego,pokazuje ze mozna byc dumnym i bialym :) bez udawania ksiezniczki(chyba taniego szmula ) walii czy pakistanu hehe.jestem dumny,bo mam niebieskie oczy,blisko nam do rosjan,niemiec tylko nasi politycy pierdola sprawe.nie wiem czy ta ustawa putina przejdzie"wyczyscmy moskwe ze smieci"Moja jest nieco inna-wyczyscmy europe ze smieci,pakole i inne malpie rasy moga tu zyc,aczkolwiek,nie moga zadnych wynalazkow plodzic(np z polczynami)ja tam nic do ciapakow nie mam,sa ludzmi niech dozyja swojego milosierdzia allaha i problem zniknie.a jesli chca miec male malpeczki z polczyna to sorry nie w europie

ale to ty dla niego pracujesz, wiec nie tyle, ze sie z ciebie wlasnie smieje, ale pewnie zal mu ciebie, ze musisz pracowac z dala od wlasnego kraju i to dla obcokrajowca, ktorym tak bardzo gardzisz. gardzisz angolami bo doskonale wiesz, ze jestes dla nich malo wazny i to oni ci prace daja a ty musisz sie dostosowywac.

a dlaczego nie w Europie?? Bo nie podoba sie to polaczkom?? buhahahahaha Zona myslisz, ze mustafa ma prace?? I siedzi na kafe od rana do nocy?? Ja mysle, ze to zwykly polaczek, ktory kradnie po sklepach, bo jezyka nie umie, do byle jakiej pracy mu sie isc nie chce i za chwile go wypierdziela bo nie bedzie mial gdzie mieszkac.

nie pracuje jesli chcesz wiedziec.biore zasilki i glosuje na JKM.dla pakolow sorry nie pracowalem,w przed ostatniej firmie austryjaka(kangury itp)norweg mnie zatrudnil(sami biali w firmie 4 osoby)hehe i co z tego wynika?to,ze norweg mial tez niebieskie oczy a angole tam to bylli zajebisci ludzie.9 na godzine za dwie godziny pracy czasem nawet 15 minut.to by7lo zycie.......mam nadzieje ze demokracja upadnie..nie lubie jak ktos zabiera mi przymusowo podatek od pracy i przydziela na rozmnazanie dziur polczyn i ich opalonych mahmetof

Gość po co mu odpisujecie
naprawde z takim debilem szkoda rozmawiac bo to tylko strata czasu

masz racje,lepiej isc dupe pakolom lizac hehe.ales ty musisz byc madry.hehe.co widac po twoim tekscie

oczywiscie zmiana 8-17 a reszta czasu na necie :)w kebabie tego nie ma co polczyny

o jakim podatku piszesz skoro nie pracujesz?? W sumie to zyjesz teraz z moich podatkow i podatkow pakoli, ktorych tak nienawidzisz. Niedosc, ze polaczek cwaniaczek to jeszcze beneficiarz. I on mnie bedzie od dziwek wyzywal. Pisz sobie co chcesz dla mnie nie istniejesz, jestes zerem, dnem totalnym.

bo wiekszosc jest ok,ale nie te co sie wiaza z plebsem jak ty.co mam niby napisac,ze jestes najszczesliwsza kobieta na swiecie?heh

istnieje i czuje oburzenie :) tak JKM pracowalem 7 lat wakacje mi nie zaszkodza.sprawdz znaczenie tych 3 liter.z podatkow pakoli?buuuhaha,masz mala malpeczke wiec raczej nie pracujesz.wmawiaj takie bzdety kuniowi kurwa

nie wyzsza,ale moj wojek z niemiec wywolal niezla burze w 1939.mnie akurat zimne wojny nie interesuja...ale cieple tak!przegonic ciapatych i murzynof murzyuf hehehe.albo przeprowadze sie do moich braci rosjan

slyszalem,ze polczyny wychodza na ulice i maja 20 za godzine na czysto buhaha tak zwany part-time hehe.nie zegnaj sie wiemy ze wrocisz i bedziesz czytac dalej.po co te nerwy?widocznie trafiam w sedno

to ze on jest idiota to bylo wiadomo od samego poczatku kiedy tutaj wystartowal z tymi swoimi chamskimi tekstami. gratulacje bo mialo to na mnie pewien efekt- jedziesz po pakolach, murzynach i innych azjatach ale dzieki tobie ja zawsze z lekka uprzedzona do nich nabralam szacunku. po prostu gorszej rasy niz taki debilny polaczek jak ty, to na calym swiecie nie ma i nigdy nie chcialabym byc taka jak ty kretynie. twoja marna propaganda przynosi odwrotne efekty, bo wszyscy cie nienawidza za sama forme przekazu. politykiem to ty nigdy nie bedziesz.

nie jestem tu po to zeby polczyny mnie kochaly,politykiem nie bede,ale glosuje na Janusza k mikke.ele janek