Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studętkaoś

Co druga studzienka kanalizacyjna jest zapchana i ma przelewkę

Polecane posty

Gość studętkaoś

To jest jakaś masakra!! :( Studiuję ochronę środowiska i w ramach praktyk dzisiaj cały dzień mieliśmy sprawdzanie poprawności kanalizacji! Chodziliśmy z haczykiem i otwieraliśmy studzienki. Potem pisaliśmy raport czy wszystko gra, itp... I niestety... niezbyt gra :( Studzienki do których zajrzałam były zapchane!! A dokładniej wybijały ścieki z włazu międzykanałowego i przelewały się do deszczówki. Ja rozumiem, że kiedyś tak było, ale żeby TERAZ ?? Oczywiście zgłosiłam sprawę do wodociągów i jeszcze w tym tygodniu ma podjechać tam WUKO i te studzienki poczyścić. Tyle tylko, że takich miejsc może być tysiące... Żeby co druga studzienka była zapchana, no nie rozumiem tego kompletnie!! :(

Gość kkkkkkkksssfgs
A w jakim mieście?

Gość studętkaoś
w Bydgoszczy :(

Gość gość
na studzienki kanalizacyjne też jest sposób, wystarczy dobra firma: http://www.ekoprod.pl/ - oni zajmują się remontami studzienek, oraz oczyszczaniem rynien z osadów.

Gość gość
u nas takimi sprawami jak oczyszczanie studzienek kanalizacyjnych zajmuje się www.firmakanex.pl - jeszcze się nie zdarzyło, by ktoś narzekał na drożność ,czy cos się przelewało, a wiadomo, ze łatwo tu o zator, więc lepiej kontakt do sprawdzonych fachowców mieć.